Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Redukční jídelníček na 3 měsíce online

3,3 / 5 FitBalance Hradec Králové  (mapa) 500 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Aneta Franková

Dobrý den, je možné tento jídelníček sestavit pro muže, který má atopický ekzém a alergii na ryby? S pozdravem Aneta Franková

FitBalance

Dobrý den, možné to je, z doporučených variant jídel volite to, co jíte. Ryby sice doporučuji, ale můžete je nahradit jinou formou bílkoviny. Hezký den, LP.

Alena Navrátilová

Dobrý den, je možné vytvořit jídelníček pro potravinového alergika, který nemůže česnek, kari, kmín, ořechy, celer, čerstvá rajčata, ocet, kakao a čokoládu?

FitBalance

Dobrý den, pro tyto mnohočetné alergie doporučuji osobní konzultace u výživové ho poradce či specialisty ve Vašem okolí. S pozdravem LP.

Ivana Kubátová

Ještě pořád čekám na jídelníček objednávala jsem ho 18.4. kdy mi příjde?

FitBalance

Dobrý den, paní Kubátová. V detailu akce je uvedeno, že jídelníček přijde do 7 pracovních dnů (tudíž do 9 dnů včetně víkendu). Tudíž do 27.4. Dnes je 24.4. Hezký den LP.

Marie

Dobry den,
ma cenu si objednavat jidelnicek v pripade, ze nejim celer – obe verze, avokado a pohanku? Tyto potraviny mi nedelaji dobre, jenze jsou ve vetsine diet, ktere jsem zkusila :(

FitBalance

Dobrý den, paní Marie. V jídelníčku najdete seznam všech doporučených jídel, vybíráte to, co jíte. Můžete jíst jinou zeleninu a avokádo také není zapotřebí jíst- zdroj zdravých tuků můžete čerpat z ořechů. Hezký den, LP.

Veronika Luchesi

Dobrý den, jak jídelníček vypadá? je to na každý den nastavené nebo si musím z několika jídel vybrat? děkuji

FitBalance

Dobrý večer, vybíráte si z variant ke každému jídlu dle chuti a máte k jídelníčku uvedených cca 70 receptu pro inspiraci. Hezký večer LP.

Pallová

Dobrý den,
je tato dieta vhodná, když mám problém ze slinivkou a netoleranci laktózy?
děkuji za odpověď

FitBalance

Dobrý večer, v detailu akce je uvedeno, že jídelníček není vhodný pro intoleranci laktózy, děkuji za pochopení, hezký večer. LP.

Michaela Kratochvílová

Dobrý den,
Voucher jsem posílala 12.4. a následně ještě jednou a do nynějška žádná odpověď a ani jídelníček nedošel.
Děkuji Kratochvílová

FitBalance

Dobrý den, paní Kratochvílová. Přišel mi od Vás 1 mejl , a to dne 18.4. Jídelníček samozřejmě co nejdříve zašlu. Dekuji, Petrová.

Lukáš Novotný

Dobry den, je tato dieta vhodna, i kdyz mam Metabolicky syndrom?

FitBalance

Dobrý den, konzultaci pouze online nedoporučuji. Metabolický syndrom je závažnější onemocnění, musela bych Vás vidět osobně- Vaše krevní testy apod. Děkuji za pochopení. LP.

Janca

Dobrý den, lze jídelníček sestavit i když kojím?

FitBalance

Dobrý den, jídelníček je zaměřen na zvýšený poměr bílkovin ve stravě, a rychlou redukci váhy, kterou bych Vám při kojení nedoporucovala. Zkuste se o tom poradit se svým lékařem. Hezký den. LP.

Lenka

Dobrý den, je možné vytvořit jídelníček, když mám bezlepkovou dietu??? Jiné omezení nemám. Děkuji

FitBalance

Dobrý den, ano, tento jídelníček je bezlepkový. Hezký den, LP.

Věra Věra

Dobrý den, bylo by možné skloubit jídelníček s obědy, které mám v práci? Máme výběr ze 4 jídel, i saláty, oběd v 11–12hod. Bylo by to pro mne tak snazší. Děkuji za info. V.

FitBalance

Dobrý den, pokud máte v práci možnost dát si porci bilkoviny (nejlepe masa) a zeleniny, tak není problém. Hezký den. LP.

eva Střálka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala zda se jedná o individuální jídelníček, anebo jde jenom o to, že všem v podstatě přepošlete ten stejný jídelníček s minimálními obměnami? Mám totiž taky léky na štítnou žlázu. Jedná se o to, že mám určitý rozpočet a často se v jídelníčku objevují několikrát týdně ryby jako losos, tuňák a pod.

Druhá otázka: je jídelníček nutričně vyvážen a konzultován s lékařem případně nutričním terapeutem( tím nemyslím výživového poradce z několikatýdenního kurzu)?Děkuji. Eva

FitBalance

Dobrý den, ano, jídelníček je sestaven lékařem, nemocná štítná žláza či léky na ní nevadí, pouze půjde hubnutí trochu pomaleji. Pokud byste měla vážnější zdravotní problémy, tak je samozřejmě potřeba, abyste jídelníček konzultovala i se svým lékařem – to je také uvedeno v kontraindikaci akce. Ryby je vhodné konzumovat, zvláště když máte nemocnou štítnou žlázu – kvůli jodu. Ale rozumím tomu, že nemáte dostatek financí, v tom případě mi můžete poslat na mejl, jaký máte měsíční rozpočet a zkusím Vám navrhnout vhodné alternativy, Hezký den, LP.

Paty Kastnerová

Dobry den, mohu zakoupit kdyz nejim maso? Slo by to upravit?

FitBalance

Dobrý den, v této akci to bohužel nejde, ale můžete se na mne obrátit individuálně. Děkuji za pochopení. FB.

Renáta Bukáčková

Dobrý den, voucher jsem posílala 30.3.2017 a dosud žádná reakce. děkuji za odpověď.

FitBalance

Dobrý den, jak jsem již odpovídala o otázku níže, omlouváme se za zpoždění, dnes zasíláme, děkuji za pochopení. FitBalance.

Marcela Filipová

Dobry den. Posilala jsem email po zakoupeni voucheru 31.3.2017doposud zadna reakce??

FitBalance

Dobrý den, omlouváme se za lehčí zpoždění, dnes zasílame. Děkuji za pochopení, Petrová.

Jana

Dobrý den, je možné přizpůsobit (doplnit) jídelníček dle obědů, které mám v MŠ? Děkuji JK

FitBalance

Dobrý den, záleželo by, co tam máte k obědu, pokud se jedná o typický českou kuchyni, tak nikoliv, hezký den. L.Petrova.

IK

Dobrý den, je možné vytvořit jídelníček, když musím dodržovat bezezbytkovou stravu? Tedy bez ovoce, zeleniny, semínek, slupek, ořechů atd.. Děkuji.

FitBalance

Hezký dobrý den, bohužel v tomto balíčku nikoliv, děkuji za pochopení. LP.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru