Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Chemický peeling obličeje, krku a dekoltu pro zářivou pleť

4,1 / 5 Salon Balabenka Praha - Libeň  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hana

Dobry den, prosim jakou koncentraci kyseliny salon pouziva a ma pi kosmeticka nejake skoleni na pouziti chemickeho peelingu?Dekuji,

Salon Balabenka

Dobrý den, je samozřejmostí, že Kosmetička je certifikovaná na chemický peeling.Dále k Vašemu dotazu uvádím následující. Na chemický peering používáme dva druhy kyselin a to 5% kyselinu mandlovou a 5% pyruvátu ( 1,1 pH).
Za tým Salonu Balabenka Libuše Švecová

Bára

Dobrý den, je pravda že chemický peeling zmírňuje vrásky (50+) a kolik ošetření je potřeba podstoupit? Mám velmi citlivou pleť ,ale ráda bych využila chemický peeling na krk a dekolt. V případě opakování, bych ráda využila za zvýhodněnou cenu více procedur bude pak vystavena permanentka na delší čas, mám obavy že bych to ke svému volnu nestihla vyčerpat ve stanoveném termínu. Děkuji
 Bára

Salon Balabenka

Dobrý den, chemický peeling je vhodný i na citlivou pleť a je mimořádně účinný právě na vyhlazování vrásek a celkového omlazení pleti jak na obličeji tak i krku i dekoltu. Nejúčinnější je 5× po 14 dnech. Jedno ošetření je za 500,– Kč, pokud si zakoupíte všech 5 ošetření tak je to za celkovou částku 2000,– Kč. Na jednotlivá ošetření se objednáváte tak jak to vyhovuje Vám. Upozorňuji, ještě na možnost využít i sobot, případně nedělí, po našich zkušenostech jsou tyto dny u našich klintek velmi oblíbené.
Za tým Salonu Balabenka Libuše Švecová

Lucie Růžičková

Dobrý den,mohu na chemický peeling,když mám rozšířené žilky okolo nosu a lehký pigment pod nosem a očima?
Děkuji Růžičková

Salon Balabenka

Dobrý den, omlouvám se za zdržení, ale musela jsem to zkonzultovat s odbornicí. Tak tato procedura je pro Vás vhodná, kosmetička sama až na místě určí jaký druh chemického peelingu je pro Vaši pleť nejvhodnější.
Ta tým MM Salon Balabenka – Libuše Švecová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru