Nabídku Láhev znamenitého alkoholu dle výběru mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hoďte zábrany přes palubu – na výběr 4 druhy rumu, bourbon a brandy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

AAA

Dobrý den,
chtě bych se zeptat, zda nabízíte také nějakou dárkovou krabici k Hogs 3 Kentucky Straight Bourbon .
Děkuji za odpověď

Interdrinks

Dobrý den
Děkujeme za zájem, ale bohužel tento vynikající bourbon, který vozíme přímo od výrobce, nemá žádnou verzi v kartonku, ani nemá nějaký dárkový přebal. Takže jej takto nekoupíte na Slevomatu, ani u nás na eshopu.

Mějte se hezky Přehnal T.

Jiří Šenk

Dobrý den chtél bych poradit nějaký co nejsladší rum ve vašich nabídkách. Děkuji

Interdrinks

Dobry den
Sladky rum obecne nemůže byt, neb pokud se do rumu cokoliv prida, uz to nesmí byt rum, dle platne legislativy. Sladke jsou predvsim likéry s pridavkem rumu, napr. ted Cabo Bay Coconut Liquer, 0,7 l, 20 % 199 Kč , spravne tam ma byt litr, opravi se to v popisu, cena sedi. Je to něco na syl malibu, ale nevim, zda mate na mysli toto. Jinak rumy, které jsou nejak dochucovane, s bylinkama apod. se vzilo oznaceni spiced, nejsou to likéry, mají okolo 40% lihu. Muzou, ale i nemusi byt sladke.
Jinak ted z naší nabídky na Slevomatu mají sladke podtóny v chuti napr. oblibeny Plantation 20 lety, nebo i levnejsi Summum 12 y. Dominican Ultra Premium 0,7 l, 38% 699 Kč .
Hodne prijemne sladky je i Espero orange, s podtóny pomerance v chuti, není to zadny likerek, ma 40 % alkoholu, ale akce na nej jiz skončila. Pokud mam zpětnou vazbu, velmi chutna i nasim drahym polovickam..:-). a proto dlouho doma nevydri.
Preji sladky vyber, Prehnal T.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru