Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tropický ráj Miami Beach: letenka, 7 nocí v hotelu a průvodce pro malou skupinu

4,3 / 5 CK Wisnar Miami - Spojené státy (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ladislav Vomáčka

Dobrý den, strava je v ceně zájezdu? Děkuji

CK Wisnar

Dobrý večer pane Ladislave,

strava není v ceně zájezdu.

Zdraví team CK WISNAR

Lucie Ondřichová

Dobrý den jak se postupuje v případě nevpuštění do U.S.A? Řešili jste už tento problém někdy?

CK Wisnar

Dobrý den paní Lucie,

zatím jsme takový problém neřešili. Naši klienti byli zatím zodpovědní – přihlásili se jen ti, co věděli že nemají žádný „vroubek“ a nic jim nebrátní pro vstup do USA.

Pěkný den přeje team CK WISNAR

Petra

Dobrý den, upřímně občas si tu v diskusi pod pěknými nabídkami připadám jako exot a obdivuji Vaší trpělivost. Také si umím koupit akční nebo chybovou letenku, hotel za super cenu a Lonely Planet do kabelky, ale přijde mi směšné s tímto porovnávat Váš produkt. Měla bych ale dotaz k letenkám. Bude možné si pro let vybrat konkrétní preferovanou aerolinku? Můžete mi prosím sdělit, jaké má průvodce zkušenosti s danou destinací? Děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den paní Petro,

vzhledem k tomu, že vždy letí celá skupinka společně s průvodcem, není možné, aby si každý klient vybral leteckou společnost , tuto vybere CK tak, aby let byl v souladu s programem zájezdu. Můžeme Vás ubezbečit, že se bude jednat o renomovanou leteckou společnost a zkušeného průvodce.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Klouček

Za 35.000 jen letenka a ubytování? Bez stravy a vstupů…to snad nééé…Párkrát jsem tam již byl, tak jsem trochu v obraze…Za ty prachy je týden v Karibiku s all inklusive…
A toto je ještě ve Slevomatu??? Děláte si legraci?

CK Wisnar

Dobrý den pane Kloučku,

v podstatě se všechno dá udělat levně 😉, hlavně pokud nevyžadujete služby … levně se dá postavit i dům, pokud si ho postavíte sám… Na Kubě si dokonce umí sami smontovat i auto… Pokud si doma uvaříte sám, taky Vás to vyjde levněji než v restauraci. Také kávu můžete pít jen tu, co si připravíte doma, bude jistě levnější než v Costa Coffe. CK poskytují služby, platí daně, zaměstnance, reklamu, pojistky…

Zdraví team CK WISNAR

BÁRA

Dobrý den, asi jsme se špatně pochopili, myslela jsem jakou formou bude strava jestli polopenze, all inclusive… Pokud tedy je strava v hotelu zajištěna.

CK Wisnar

Dobrý den paní Báro, jak jsme Vám již odpověděli…

Jídlo si každý zajišťuje sám, dle vlastních představ. Možností a příležitostí ochutnat z široké a pestré nabídky této multikulturní společnosti bude nespočítaně. Každý bude mít příležit ochutnat speciality kuchyně kubánské, haitské, karibské, francouzské, španělské, anglické a či jiné …, podle toho, na co bude mít nastaveny své chuťové pohárky… Věřte, že výběr je velký😊…, náš znalý průvodce, bude k dispozici a rád všem poradí co vyzkoušet😊.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Renata

Dobrý den, jsem jedna z těch, kteří chápou význam služeb cestovních kanceláří :-) a musím uznat, že zájezdy nabízíte velmi lákavé. Jen bych ještě ráda zjistila jak je to s příplatkem, pokud bych jela sólo. Děkuji za odpověď. Renata

CK Wisnar

Dobrý den paní Renato,

jednolůžkové pokoje jsou pouze na vyžádání a bohužel hotely si za takové pokoje účtují příplatek. Pokud budete mít zájem, volejte ohledně tohoto dotazu naše rezervační oddělení tel. 603 564 598, PO-PA 9–17, kde Vám sdělí bližsí informace.

Přejeme pěkný den, team CK WISNAR

Lukáš

S tou slevou 5% si děláte legraci? Chápu správně, že v ceně je jen letenka, ubytko a „delegát“, který mi řekne to samé, co si během letu můžu přečíst v průvodci Lonely Planet nebo Rough Guide? Letenka stojí 12.000,–, ubytko 10.000,–, průvodce 500,–. Proč bych měl připlácet 13.000,– za „služby“ CK? Pokud si někdo tady zvládne koupit voucher, tak určitě zvládne i nákup letenky a rezervaci ubytka (o koupi průvodce v knihkupectví ani nemluvě) a ušetřených 13t může utratit na místě. Nebo v čem je tady výhoda?

CK Wisnar

Dobrý den Lukáši,

s radostí Vám můžeme oznámit, že námi nabízený zájezd, je bezkonkurenčně nejlevnější ve srovnání s nabídkami jiných CK 😊. Ceny se pohybují až o desetiticíce více.

Jen pro Vaši informaci: zájezdy si kupují lidé, kteří chtějí mít zajištený komplexní servis, včetně průvodcovských služeb. Vyhovuje jim, že se nemusí o nic starat, že mají vše zajištěno po organizační stránce, a také v případě jakýchkoliv nesnází je jim k dispozici česky mluvící průvodce. Jsou to lidé, kteří netouží poznávat na vlastní pěst, i když jak píšete, ušetří jisté finanční prostředky. A právě takoví lidé tvoří klienty CK. Tito lidé netouží poznávat nová místa na vlastní pěst s knížkou v ruce. Zkušený průvodce jim poskytne mnohem více informací, než je psáno v knížkách a je připraven odpovědět na všechny jejich dotazy 😊…

Každý má právo volby… nikoho nenutíme nic kupovat, každý tak činí na základě vlastní vůle a svobodného rozhodnutí😉…

Zdraví team CK WISNAR

Bára

Dobrý den, mohla bych se zeptat jak je to se stravou, už je započítána v ceně voucheru?

CK Wisnar

Dobrý den paní Báro,

jídlo si každý zajišťuje sám, dle vlastních představ. Možností a příležitostí ochutnat z široké a pestré nabídky této multikulturní společností bude nespočítaně. Každý bude mít příležit ochutnat speciality kuchyně kubánské, haitské, karibské, francouzské, španělské, anglické a či jiné …, podle toho, na co bude mít nastaveny své chuťové pohárky… Věřte, že výběr je velký😊…, náš znalý průvodce, bude k dispozici a rád všem poradí co vyzkoušet😊.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru