Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Připravte se do plavek: 12 lekcí zumby, pilates, pole fitness a jiného cvičení dle výběru

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie

Dobrý den,
1)kdysi jsem vyhrála poukaz na lekce ve Vašem studiu, je možné tento poukaz kombinovat s touto akcí?
2)také bych se ráda zeptala, zda je možné využít 12 lekcí jako 6 lekcí pro dvě osoby (netuším, jak budu časově vytížená, jestli bych stihla lekce vybrat)

  1. jedná se o permanentku na na vstupy? tedy mohu jít jednou na pilates a příště třeba na pole dance, nebo je zapotřebí „zvolit styl a toho se držet“?
  2. kdysi jsem někde četla, že máte i kurzy, omlouvám se za nepřesný název – tance svádění, může se člověk dostat i na takovou lekci, nebo toto je vyučováno pouze na víkendových kurzech popřípadě v podobě uzavřených lekcí?
Děkuji za odpovědi a třeba někdy v Brně na viděnou ;)
 M.
Centrum Tance

Dobrý den, zdravíme do Brna :) a doufáme, že se uvidíme osobně na lekcích.

  • ad 1) Začneme trochu účetně a politicky, ale další odpovědi už budou pozitivní, slibuji! Tuto akci pořádá Slevomat, je to služba, kterou prodává Slevomat, proto poukaz obdržený od Centra Tance nelze uplatnit. 
  • ad 2) ANO. Permanentka je přenosná. Můžete přijít klidně na jednu lekci 2/4/7 lidí v rámci jedné permanentky. Můžete poslat na lekci někoho za sebe, JEN SE MUSÍ NAHLÁSIT VAŠÍM JMÉNEM.
  • ad 3) ANO. Jedná se o permanentku na libovolné vstupy. Jednou si zajdete na pilates a jiný den zase na pole fitness. nemusíte se držet jednoho stylu. Vyzkoušejte jich více, abyste věděla, který vám nejvíce vyhovuje. V tom tkví účel celé akce. vyberete si pro vás to nejpřitažlivější.

Kurzy svádění – flirt dance – jsou pravidelné taneční kurzy, probírají se zde variace, choreografie, lekce na sebe navazují, a proto je ideální, aby klienti navštěvovali kurzy pravidelně, aby pochopili souvislosti. Flirtování a svádění je opravdové umění. Nejprve je potřeba pochopit principy a objevit tu ženu uvnitř sebe. Doporučujeme na permanentku vyzkoušet latino fitness:

  • latinářkám je přikazováno trenéry: buďte sexy, buďte sexy, jen technika a kroky nestačí
  • lekce latino fitness na sebe nenavazují: kombinují tanec a bodyforming k dosažení ladných křivek 
  • učí je super děvčata: jsou zvyklé na pořádný dril, pro své svěřenkyně mají pochopení a příjemně je motivují, kompenzují si tímto přístupem vlastní zkušenosti

Těšíme se na vás! :)
Martina Polášková

Dobrý den,
Chtela bych se zeptat jestli pernamentka plati i na volne lekce(pole dance) nebo jen na kurzy. Dekuji

Centrum Tance

Dobrý den, ANO – permanentky platí i na volné tréninky pole dance bez lektora. K výběru je 22 lekcí v Brně. Přejeme příjemný trénink!

Eva

Dobrý den, je u této pernamentky v nabídce i pole dance pro mirne pokrocile prosím?

Eva Doležalová

Centrum Tance

Dobrý den, permanentka je avizována pro začátečníky, aby se nebáli začít. Současně umožňuje vstup do lekcí, kde se na pokročilost nehledí, abychom umožnili vstup těm, kteří už kouzlu aktivního života propadli. Vstup do kurzů vyšších pokročilostí: MP, SP, P proto není umožněn. Měli jsme negativní ohlasy na to, že přicházejí lid z ulice do lekcí, na které nestačí. Napravili jsme to a tato permanentka je skutečně pro ty, co mají kuráž a současně nenaruší lekce svou neznalostí.

Jana

Dobrý den,
mohu se zeptat, proč mne odkazujete do Prahy, když permanentka je pro Brno? Očekávála jsem tedy TRX v rozvrhu centra v Brně. Nebo je běžné, že se na lekce dojíždí 200 km?

Centrum Tance

Dobrý den, TRX máme v Praze. Omlouváme se. Netušili jsme, že se jedná o jinou lokalitu. Akce mají stejný název bez specifikace lokality :).
V Brně nabízíme:
Lekce Fitness & cardio: bodyforming, piloxing, zumba, zumba toning, latino fitness, pole fitness
Lekce Body & mind: jóga, pilates, PortDeBras, zdravotní cvičení
Tento text je zkopírován z Slevomat nabídky na Brno.

Jana

Dobrý den,
na fotkách máte TRX, ale v rozvrhu ho nevidím :(

Centrum Tance

Dobrý den, v detailu permanentky, kam máme možnost nahlédnout jsou lekce v nabídce: 

  1. detail permanentky: https://www.centrumtance.cz/tanec/PermLekce.asp?TP=258
  2. nabídka lekcí TRX obecně: https://www.centrumtance.cz/trx/
  3. grafický rozvrh: https://www.centrumtance.cz/tanec/rozvrh.asp
Lekce se konají 5 všedních dnů v týdnu (pondělí – pátek):
PONDĚLÍ 17:00 s Vildou / ÚTERÝ 18:00 s Dominikou / STŘEDA 10:00 s Vildou + 16:30 se Janettou / ČTVRTEK 17:30 + 18:30 s Vildou / PÁTEK 16:30 se Janettou – Václavské nám. 36, Praha 1.

Přeji hezký výběr!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru