Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celotělové hubnutí do plavek v přístroji SlimBox Premium

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 147 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Radka

Vážení, opravdu uvažte pokud chcete navštívit tento salon „krásy“ !
V zimě jsem postoupila 8× celotělové hubnuti Slim box a měla jsem ještě další zakoupené kupony.
Po 8 aplikacích jsem neztratila ani deko a byla jsem stále ujišťována, že to jednou přijde.
Přišlo pouze to, že jsem po 8 aplikaci měla spálené celé břicho plné obrovských puchýřů!!!
Tentýž den jsem se pokoušela do salonu dovolat a když se mi to nepodařilo poslaja jsem zprávu s fotografiemi, a protože se mi vůbec nikdo neozval napsala jsem e-mail na oficiální stránky Ronia klinic s tím, že žádám odškodnění. Opět samozřejmě nikdo nereagoval.
Poslala jsem tedy stížnost na Slevomat, kterou si můžete jistě ověřit.
Závěr Ronia podniká dále a neřeší jestli někoho poškodí!!!!!!!!!!­!!!!

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Radko, děkujeme za Váš komentář a mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Můžete nám prosím upřesnit, jaký den jste přesně zasílala e-mail? Do schránky nám žádná zpráva bohužel nepřišla, ani do SPAMu, takže o Vaší reklamaci nemáme tušení. Stejně tak nám nepřišla žádná informace od Slevomatu, který s námi veškeré stížnosti řeší, jak si u nich můžete ověřit a rozhodně by, stejně jako my, nenechal jakoukoliv reklamaci bez odezvy.

Ještě se žádné naší klientce nestalo, že by od procedury Slimbox měla spálené břicho, či puchýře, tak nás Vaše informace poněkud překvapuje. Stroj je rozhodně naprosto bezpečný a jen za poslední rok na něm proběhlo více než 1000 procedur bez jakýchkoliv komplikací. Řešila jste toto na místě přímo s personálem? Píšete, že jste již dříve ošetření podstoupila a vše bylo v pořádku, zda se tedy nejedná spíše o reakci spojenou s jiným faktorem, po provedení ošetření? Děkujeme Vám za odpověď. Ronia Clinique

Helena

Dobrý den, dochází u této metody k jojo efektu? A jaká jsou doporučená opatření po ošetření (pitný režim, jsou nutné lymfodrenáže atd.)? Děkuji za odpověď.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Heleno, ošetření SlimBox je vhodné jako pomoc při hubnutí a urychlení celkového procesu spalování tuků a zda si udržíte dosažené výsledky, je pak otázkou zdravé životosprávy. Kromě pravidelného pitného režimu a zmíněného zdravého životního stylu, nejsou další nutná opatření. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Míša

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato metoda má viditelné účinky i pro lidi, kteří nejsou tak silní, ale chtějí zhubnout jen některé partie, pr. stehna, boky a zadek? Jakou garantujete viditelnost zhubnutí? Díky za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Míšo, ano i v tomto případě má toto ošetření viditelné účinky a můžeme jej doporučit. Viditelnost výsledků je individuální a každý zákazník na ošetření reaguje jinak rychle, dle svých tělesných předpokladů. Míra výsledků se také odvíjí od počtu opakování a dodržování zdravého stylu života. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Blanka Telipská

Dobrý den, zaujala mne tato možnost viditelného zhubnutí. Mám dotaz, kolik procedur by jste doporučila při nadváze cca 10kg po porodu, zejména v oblasti břicha a je-li ošetření vhodné i při kojení?
Děkuj za odpověď

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Blanko, pro dosažení viditelných výsledků doporučujeme alespoň 3–5 opakování této procedury. Z preventivních důvodů nedoporučujeme těhotným a kojícím matkám tuto proceduru podstupovat. Děkujeme za pochopení.

Aneta

Dobrý den, jaká je věková hranice pro návštěvu pro SlimBox premium? :) děkuju

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Aneto, ošetření SlimBox je možné podstoupit od 18 let a nemá horní věkovou hranici. Záleží však na zdravotním stavu, viz kontraindikace a jiná závažná onemocnění, či zranění. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Kateřina Kučerová

Dobrý den, je možné si tedy zakoupit 2 vouchery po 5 procedurách a zahájit třeba již příští týden? Jak často v týdnu se chodí? Děkuji.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Kateřino, doporučený rozestup mezi jednotlivými procedurami je cca týden, až 14 dní. Zda bude možné začít již příští týden, záleží na Vámi preferovaném čase a rezervačním systému, vše se domluví při objednání. Těšíme se na Vaši návštěvu!

BE

Dobrý den, ráda bych si zakoupila 3vouchery po 5ti procedurách (tz. 15návštěv SlimBoxPremium) ráda bych se zeptala s jakým časovým odstupem je vhodné proceduru navštěvovat? Zda je dosaženo třeba lepšího efektu neležet jen 30minut, ale 60minut. Ještě by mě zajímalo zda je možné chodit průběžně jak na Prahu 1 tak na Prahu 5? Díky za odpovědi.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, ideální rozestup je u každého jiný, ale doporučujeme rozmezí cca týden, až 14 dní. Co se délky ošetření týká, tak 30 minut je předepsaná doba a nedoporučujeme a ani neprovádíme v přístroji žádná delší ošetření z preventivních důvodů. Na ošetření přístrojem SlimBox je možné chodit pouze na Praze 5. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru