Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Locked in Prague: Dramatická únikovka v atmosféře Operace Anthropoid

4,8 / 5 Locked in Prague Praha - Žižkov  (mapa) 238 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra Čičo

Dobrý den, je tato hra fyzicky náročná? Kamarádka je těhotná a má od lékaře doporučeno odpočívat. Napadlo mě to po vašem upozornění, že hra není vhodná pro epileptiky. Děkuji za odpověď.

Locked in Prague

Dobrý den,
tato hra není fyzicky náročná. Hráč potřebuje být pouze schopný se chůzí pohybovat po místnostech. V prostorech se nachazí i židle a různé jiné možnosti posezení a odpočinutí. Hra není vhodná pro epileptiky z důvodu ostře blikajícího světla, které se nachazí v jedné fázi hry. Pro těhotnou ženu by mohly být potenciálně problématické hlasité zvuky, které se z nenadání mohou ve hře objevit a ženu polekat, nicméně je možné tyto prvky po domluvě s pracovníkem na místě omezit, či vynechat. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem, Team Locked in Prague

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda lze voucher využít kdykoliv, včetně víkendů, nebo zda máte pro vouchery vymezené pouze nějaké časy (např. všední dny 10:00 – 15:00,…).
Předem děkuji za odpověď,
 Petra

Locked in Prague

Dobrý den,

dorazit je možné kdykoliv, po předchozí rezervaci. Výběr termínů proveďte skrze rezervační systém na našich webových stránkách.

S pozdravem,
Team Locked in Prgue

Pavla

Dobrý den,můžeme přijít v šesti?Díky.

Locked in Prague

Dobrý den,
v absolutně výjimečných případech povolujeme i návštěvu skupin o šesti členech. Nicméně a je koncipovaná pro 2–5 osob, proto pro nejlepší průběh hry a nejlepší možný zážitek, doporučujeme rozdělit team na dvě poloviny.

S pozdravem,
Team Locked in Prague

Lenka

Dobrý den,chci se zeptat…když koupím voucher pro svého muže a je tam pro 2–5 lidí. Platí to pouze jen pro přítele nebo je to v ceně? Děkuji za odpověď.

Locked in Prague

Dobrý večer,

děkujeme za dotaz. Na jeden voucher může přijít až 5 osob.

S přáním pěkného večera,
Team Locked in Prague

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru