Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pohodová dovolená s chutným jídlem a dalšími aktivitami v Novohradských horách

3,6 / 5 Hotel Hojná Voda Jižní Čechy (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radim

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Do Vaší cenové politiky Vám rozhodně kecat nehodlám. Klidně zdražte o 100%, jako majitelé nebo nájemci na to máte plné právo. Vadí mi jenom to, že podvádíte a uvedená sleva zdaleka neodpovídá skutečnosti. Ostatně nejsem sám, kdo si toho všimnul.

Dan

Dohrý den, v kalkukaci ceny uvedené pod nabídkou máte uvedenou cenu za pokoj 350.- Kč což odpovídá podle ceníku na vašich www. stránkach ceně s WC na pokoji takže vaše nabídka zde se opravdu trošku rozchází a pusobí to podivně

Hotel Hojná Voda

Vše je momentalne v reseni, aby se situace uvedla na pravou míru. Dekujeme za vas postreh.

Radim

Dobrý den, bylo by možné odpovědět na dotaz Radka? Vychází mi to totiž úplně stejně. Vycházím z údajů, které jsou uvedeny na stánkách hotelu. Celková cena pro tento typ pokoje je 1879 Kč a ne 2736 Kč. Děkuji.

Hotel Hojná Voda

Dobrý den, samozřejmě musíte připočítat i slevy ve voucheru. Tuto cenu určil původní majitel a vypadá to, že započítal cenu za apartman. I tak si myslime, že cena je velmi zajímavá a vyhodná, jak přes slevomat,tak i normálně. Pokud bysme cenu snižili, už bychom to mohli dělat rovnou zadarmo. ;-) Hezký den

Radek

Dobrý den,
rád bych se informoval o ceně slevového kupónu, co je všechno v ní zahrnuto, protože jí moc dobře nerozumím. V nabídce je uvedena sleva z 2736 Kč na 1699 Kč, ale když jak říkáte nabízíte pouze pokoje bez vlastního WC, tak mi kalkulace ceny vychází pro 2 osoby s polopenzí na 2 dny (pokoj 290+polopenze 179 x2 osb. x 2 noci) na 1876 Kč a ne na udávaných 2736 Kč. V jakých dalších výhodách je tedy ukryta deklarovaná sleva 860 Kč ? Dále bych se chtěl zeptat, jestli v případě zakoupení 2 kupónů na 4 noci jsou ještě volné termíny od 1.8–30.8. (může být i přes týden). Předem děkuji za odpověď. RM

zdenca

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li je apartmán volný v termínu 16.6.-18.6.2017, jednalo by se o 2 osoby. Děkuji za odpověď

Hotel Hojná Voda

Dobrý den, pronajimame pouze pokoje s wc na chodbe. Tento termin je jiz obsazeno.

Jarda Jakoubek

Dobrý den je možnost spojit dva vouchery, tedy si pobyt u vás prodloužit, jde mi o ten termín do října.Děkuji Jakoubek

Hotel Hojná Voda

Ano,urcite můžete vouchery spojit.

Lída

Dobrý večer,máte vůbec volné termíny?

Hotel Hojná Voda

Dobrý večer, ano. Do června jsou víkendové termíny jeste některé volne. Spise v týdnu mame volno. Od srpna jsou skoro všechny termíny volne.

Řehor Zadak

Dobrý de, bez WC zřejmě myšleno WC na chodbě nebo máme chodit za budovu?? :-)? Děkuji

Hotel Hojná Voda

Samozřejmě, že Wc na chodbě :)

olga pantakova

Dobrý den,byl by volný termín 5.-7.5. ? Nebo 6.-8.5. Děkuji

Hotel Hojná Voda

Tento termín je již obsazen.

Řehor Zadak

dobrý den máte volno v termínu 7–13.8.2017 Děkuji

Hotel Hojná Voda

Dobrý den, v tomto termínu mame volný pouze jeden trojluzkovy pokoj bez WC na tento kupon. Nebo Vám mohu nabídnout pokoje pouze s Wc, ale za plnou cenu.

Karolína S

Dobrý den,
máte volný termín 29.4.-1.5. ? Ještě nerozumím tomu, že každý pokoj má samostatné WC na chodbě ? Je tím myšleno něco jiného, než že jsou wc pro všechny pokoje tohoto typu společné na patře ? Děkuji

Hotel Hojná Voda

Dobry den, tím je myšleno, ze WC je na chodbě a mate k němu svůj vlastní klíč a patří jen vám, akorat je jen mimo pokoj. Tento termín je bohužel již zerezervovany.

Kamil Zsiray

Dobrý den, WC na chodbě pokoje? Nebo na chodbě např. patra? Divně popsáno.

Hotel Hojná Voda

WC je samostatné pro každý pokoj na chodbě, tím je myšleno na chodbě patra.

Pavel

Dobrý den, děkuji za odpověď. Pochopil jsem, že v nabídce je pokoj s WC na chodbě.
Pro doplnění výpočet mi vychází na částku 2.496 Kč (290*4 + 179*4 + 50*2 + 100*2 + 160*2) při lůžku za 290 Kč, pokoj s WC na chodbě. Částka 2.736 Kč odpovídá kalkulaci při lůžku za 350 Kč, pokoj s WC.

Hotel Hojná Voda

Dobry den, dekujeme za informace. Při dohodě se slevomatem, který ma dlouholeté zkusenosti..cenu stanovil takto. Pokud mate zájem o pobyt info na dylii@seznam.cz.

Pavel

Dobrý den, v popisu uvádíte, že se jedná o pokoj s WC na chodbě. V kalkulaci však uvádíte výchozí cenu 350 Kč za noc a osobu. Tato cena je cena za pokoj, u kterého máte na webových stránkách uvedeno, že pokoj má WC. Pokoj bez WC je za cenu 290 Kč. Prosím o vysvětlení.

Hotel Hojná Voda

Dobry den, kalkulace vychází za lůžko 290 následovně 290×4 +180× 4 plus výhody ( sklenka vina pro oba atd.....) Takže celková cena opravdu vychází na 2700,– za normálních podmínek.

Renata Farikova

Dobry den, budete mit volne terminy o velikonocich 14– – 17. 4.? Dekuji

Hotel Hojná Voda

Dobry den, tento termín je již obsazeny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru