Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mikrojehličková radiofrekvence obličeje s aplikací kyseliny hyaluronové

3,9 / 5 ML Praha - Nové Město  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Hrůšová

Dobrý den, postačí jen jedno ošetření pro viditelný efekt?
 Děkuji

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

Dobrý den,podle věku…

Dusan Smolka

Dobrý den . Prosim jak probíhá ošetření pleti mikrojehličkovou radiofrekvecí­.Děkuji.

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

Dobrý večer)
Rozdělení mezoterapie
Existují dva způsoby mezoterapie, invazivní postup a neinvazivní postup.

Invazivní mezoterapie
Invazivní mezoterapie se praktikuje prostřednictvím mikrojehliček, za pomocí kterých se do pokožky vstřikují účinné látky. Jde především o látky které mají velký význam v regeneraci tkáně. Nejčastěji je to kyselina hyaluronová obohacená o vitamíny, aminokyseliny a koenzymy.] Jehlička zpravidla proniká asi tak 0,4 mm do hloubky kůže.

Neinvazivní mezoterapie[e­ditovat
Co se týče neinvazivní mezoterapie, týká se především léčby celulitidy. Neprovádí se prostřednictvím jehliček jako invazivní mezoterapie, ale za pomocí speciální laserové technologie, díky které se elektrickými impulzy vpravují hluboko do pokožky pomocné látky, čímž plně zastupuje invazivní mezoterapii v podobě injekcí. Výhodou této metody oproti metodě invazivní, je její bezbolestnost a není zde nutná ani žádná rekonvalescence.

Postup mezoterapie:
Trvání mezotrapie se liší dle metody, kterou podstupujete. Invazivní mezoterapie může být velice krátká, nebo může trvati i několik hodin, záleží na tom, jak velká plocha se ošetřuje. Zatímco u neinvazivní mezoterapie je délka procedury mnohem kratší, v zásadě trvá cca 50 minut. V podstatě se dá srovnávat s příjemnou masáží, nebo jinou kosmetickou procedurou. U invazivní mezoterapie je to jiné. Před samotnou procedurou, lékař vydezinfikuje ošetřovanou část těla a poté injekčně aplikuje účinný roztok látek přímo na místo určení. Vzhledem k tomu, že dochází k otupování jehliček, využívá se jich většinou při terapii více, to proto aby se předešlo bolestivosti terapie. V případě, že je pacient na bolest velice citlivý, je tu možnost použití speciální znecitlivující mast.
vedlejší účinky

U většiny pacientů, v případě že nejsou příliš citliví, by se neměly projevit žádné vedlejší účinky. Potíže mohou dělat spíše jiná onemocnění, kterými jsou pacienti postiženi, jako například únavový syndrom. Teoreticky se může objevit alergie, ta bývá především u prokainu a například u přípravků na celulitidu se může objevit slabost u pacienta s nízkým tlakem, obsahují totiž kofein. Podle použitého přípravku a injekční techniky a to se týká i platelet rich plasmy, se po aplikaci mohou objevit drobné modřinky.

Ivana

Dobry den, muzu se zeptat jaky typ pristroje pouzivate? Dekuji

Medi Line (Estetic Institute of Cosmetology)

ReviDerm

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru