Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Aktivní odpočinek pro dva nebo rodinu s polopenzí ve Špindlerově Mlýně

3,3 / 5 Hotel Svatý Hubert Špindlerův Mlýn (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
m

Bohuzel se musim potvrdit recenzi od Adama o hotelu sv. Hubert:Neorga­nizovanost personalu. Zaspali na snidani mi museli cekat az prinesou jidlo.
Ve vedlejsim pokoji spali mladici, kteri delali neskutecky hluk, z okna vykrikovali nacisticke vyrazy. I po upozorneni, kdy jsem ve 4h rano sel za nimi do pokoje, abych je zklidnil, neprestali. O rodinny hotel pro rodiny s detmi se absolutne nejedna!!!! Hruza.
Hodnocená nabídka: Na horský vzduch do Špindlu s polopenzí

Erika

Upozornění: toto zařízení pojmenované jako „hotel“ není vhodný pro rodiny s detmi ani pro rodiny bez dětí. Hluk v noční hodinách, polopenze hrůza, zvláště snídaně, kdy si hosté chodili do kuchyně, aby vůbec posnídali, kouří se v hotelu, sociální zařízení na chodbě – nepořádek, není si komu stěžovat, nezájem personálu. Kdo vydrží celý pobyt by měl obdržet ocenění, ale to musí zatnout zuby.

Hotel Svatý Hubert

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy jste byl v našem hotelu naposledy? Hotel od února letošního roku postupně prochází četnými změnami, jak v oblasti stravování (při snídaních vždy doplňujeme to, co chybí – bylo hosty již zkonzumováno, ať se jedná o pečivo, sýry šunku či zeleninu). Tak v oblasti úklidu, kdy Vámi jmenované sociální zařízení na chodbě je uklízeno třikrát – čtyřikrát denně.
Za ojedinělý noční hluk způsobený hosty, kteří i přes upozornění, aby dodržovali klid po 22 hodině, jej nedodržují, však nemůžeme.
Tým hotelu Sv. Hubert

mates

Hotel sv Hubert nedoorucuji!!! Ubytovna pro bezdomovce je lepsi nez tento radoby hotel. slevomat uvadi o tomto zarizeni nepravdive informace – zamerne. ctete prosinnegativni reakce a realita je jeste drsnejsi.

Hotel Svatý Hubert

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na základě jakých informací tak usuzujete či kdy jste byl v našem hotelu naposledy? Hotel od února letošního roku postupně prochází četnými změnami.

Tým hotelu Sv. Hubert

Jana Jeskinova

Dobrý den, pokud zakoupim voucher v nabídce +2 děti zdarma, doplácí se ještě něco na místě? Mohu uplatnit kupon čt-ne v období 13–16.4.? Děkuji

Hotel Svatý Hubert

Dobrý den,
v případě, že si zakoupíte kupon a nepožadujete pokoj s vlastním sociálním zázemím, nebudete na místě doplácet nic. Nabídku není možné uplatnit v době velikonočního víkendu, tj. od čt. 13.4. do pondělí 17.4.2017. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru