Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hubnutí s moderní vlákninou v nápoji Twiggy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Inka Konečná

Dámy, pracuji v lékárně a mohu napsat, že cena, ktetou jste našly je blbost. Jako odběratel z lékárenského velkoobchodu kupujeme za téměř 200 s daní a když si přidá lékárna svůj zisk, tak je cena kolem 250kč. Ceny tak nízké jsou buď uměle podhodnocené nebo překlep a prodejce by je musel dotovat. A o tom pochybuji, že by udělal.

Inka Konečná

Dámy, pracuji v lékárně a mohu říci, že cena, kterou jste našly, je totální blbost. Jako maloobchodní odběratel ji z Phoenixu kupujeme téměř za 200 s daní. Pak si přičtěte zisk prodejce a jste u 250kč. Cena na odkaze je podhodnocená nebo překlep.

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Konečná, děkuji za příspěvek. Někdy se setkáváme se snahou lákat na nízkou cenu. Stovky spokojených zákazníků nám však potvrzují, že výsledná cena odpovídá kvalitě Twiggy a servisu vás lékárníků, kteří ji nabízí. Tým VitaSmart.

Slevomat.cz

Dobrý den, Inko,

děkujeme vám za upozornění. Moc se omlouváme, opravdu jsme tuto skutečnost přehlédli. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli raději akci ukončit a spustíme brzy jinou, aby byla pro vás co nejvýhodnější :-)

Krásný páteční den. Míša

Alice Cenigrová

Tento výrobek se dá běžně sehnat za 150,– Kč. jaká je tedy sleva při vaší ceně?

VitaSmart s.r.o.

Dobrý den paní Cenigrová,
děkuji za příspěvek. Doporučená maloobchodní cena je 235,00Kč pro naši Twiggy (jedna příchuť). Je možné, že některý z našich partnerů promítl námi poskytnutou velkoobchodní slevu do konečné ceny pro vás jako zákazníka. I přesto lze říci, že Vámi uvedená cena je na trhu běžně nedosažitelná. Touto akcí na Slevomatu se snažíme seznámit co nejvíce zákazníků s naším unikátním výrobkem za cenu nižší než obvyklou. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru