Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Revoluce ve virtuální realitě: Proleťte se novou dimenzí, cvičte a bavte se

4,2 / 5 VR Dimension Praha - Nové Město  (mapa) 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zuzka

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli je ICAROS nevhodný v těhotenství, nebo je to bez omezení. Děkuji

Martina

Dobry den,syn meri 210cm…vejde se,nebo je to pro vysoke nevhodne?
Martina

Dimension virtual reality

Dobrý den, systém je vhodný pro uživatele od 150 cm. Dá se výškově nastavit, takže i pro Vašeho syna je vhodný. Děkujeme!

Arnoldová

Dobrý den,
zajímalo by mne, jestli je ICAROS omezen i váhově a zda-li citlivý jedinci netrpí nevolností. Popřípadě, kdybychom krátce po začátku hry zjistili, že to dotyčnému nedělá dobře, zda by to mohl dohrát někdo jiný ze skupiny.
Děkuji za odpovědi.

Dimension virtual reality

Dobrý den, maximální doporučená váha na ICAROS je 110Kg. Recepční vše rádi vysvětlí a pomohou se začátky tak aby i citliví jedinci necítili nevolost, nebo neměli strach. Pokud byste se i přes to necítili dobře vyjdeme Vám vstříc a je možné aby to mohl dohrát někdo jiný ze skupiny.

Martina Brejchova

Dobry den, mame voucher s manzelem platny do konce brezna. Chteli bychom jit spolecne, avsak na vsechny dny do konce mesice mate vzdy jen jeden vstup volny. Je mozne jit spolecne? Napr. Ze mate volno pro adhoc situace,chteli bychom vikend. Dekuji MB

Dimension virtual reality

Dobrý den, pro ICAROS máme kapacitu volnou. Pro vyřešení rezervace na zážitek HTC VIVE se prosím obraťte na náš email: info@vrdimension.cz, určitě Vám vyjdeme vstříc, ale je nutné Váš požadavek vyřešit individuálně.

Lenka Rybarová

Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat,jestli Voucher na Slevomatu platí jen na Stroj Ikaros nebo i na ostatní virtuální hry.Děkuji za odpověď.Rybarová

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

moc se omlouvám za předchozí odpověď. Ano voucher platí pouze na stroj Ikaros. Pokud vás to však na místě nadchne, můžete si dokoupit další :-)

Krásný den. Míša

Olga Vančatová

Dobrý den je možné spojit 2 voucher na 60 min a zkusit obě hry?děkuji

Dimension virtual reality

Dobrý den, ano je to možné. Také je možné si obě hry vyzkoušet i v rámci jednoho voucheru na 30min. Chceme udělat maximum abyste si to užili dle svých představ.

Pozn.: Hrací časy v kalendáři ICAROS VR přímo nenavazují z toho důvodu, aby bylo možné dalšího zákazníka v klidu proškolit a pomoci mu se na stroji ICAROS zorientovat. Pokud si ale zakoupíte např. 2 sloty za sebou můžete hrát celou dobu (tedy i mezi uvedenými časy slotů), případně se vystřídat s přáteli.

Alena

Dobrý den, co je potřeba s sebou? Je potřeba sportovní oblečení? Děkuji

Dimension virtual reality

ICAROS VR zaměstnává vnitřní svalstvo (břicho, záda) a pokud budete hrát naplno můžete se trošku zapotit. Z toho důvodu doporučujeme raději sportovní oblečení. Nedoporučujeme sukni apod. Jinak se o všechno postaráme my, takže nic jiného nebudete potřebovat. Teoreticky je možné se u nás i osprchovat, ale myslím že pro běžné hraní to nebude nutné – tak šílená makačka to zase není :-)

Lu Suchá

Dobrý den,
lze mít pod VR brýlemi vlastní dioptrické? Pokud ne, do kolika dioptrií je možné doostřit? Děkuji

Dimension virtual reality

Dobrý den, VR Brýle jsou vyrobené tak aby se pod ně vešly dioptrické brýle, takže vše bude OK :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru