Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vícevrstvé náramky z polodrahokamů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jíťa

Dobrý den, vašim odpovědím rozumím. Chci ale koupit 3 náramky z nedobarvovaných přírodních kamenů – můžete mi, prosím, sdělit, které z náramků tomuto odpovídají? Třeba na mou emailovou adresu přes Slevomat. Děkuji za odpověď.

Módní šperky

Dobrý den, napíšu to zde, ale je to nezávazně. kdy nám to sdělil takto odborník na kameny: růženin, lila jaspis by měly být čistě přírodní; granáty můžou být jak přírodní tak syntentetické; slon modrý achát – dobarvovaný, liška modrá – modrý aventurýn a bílý opál by měl být syntetický

Romana

dobrý den,
píšete že náramky jsou z polodrahokamů, ale až na růženín je v popisku pouze barva a ne název kamene. U červeného kamene se slonem, prosím můžete mi napsat o jaký kámen se jedná a zda je přírodní či syntetický? Díky.

Módní šperky

Dobrý den, jedná se o granáty. Stejně jak jsme odpovídali u předchozího e-mailu, raději nepíšeme že se jedná o přírodní kámeny, protože k tomu nemáme testy a už jsem měli v minulosti s jednou zákaznicí problém kvůli tomu.

Jana

Co přesně znamená, že kameny mohou být syntetické nebo barvené? Máte v nabídce i náramky z pravých kamenů?
Děkuji za odpověď

Módní šperky

Dobrý den, protože nemáme chemický ani gemologický test, tak pro jistotu píšeme, že mohou být kameny dobarvovány či synteticky vyrobeny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru