Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jednodenní koupání u moře na ostrově Krk v Chorvatsku

4,2 / 5 CK České kormidlo Krk - Chorvatsko (mapa) 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michal Herman

Dobrý den, mohu se zeptat jak je to na místě v případě špatného počasí-déšť a nelze tak adekvátně využít zakoupený pobyt? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, zájezd se uskuteční za každého počasí.

Klára Svobodová

Dobrý den,
zakoupila jsem si 1× tento voucher a číslo jsem poslala e-mailem na společnost České kormidlo. Již je tomu skoro týden a stále mi nepřišla žádná odpověď.
Mohu se zeptat, jak mám dál postupovat?
Předem děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, nechám to prověřit u všech kolegyň, které vyřizují rezervace a budeme Vás opět kontaktovat. Děkuji za pochopení.

CK České kormidlo

Dobrý den, zkontrolovali jsme všechny příchozí e-maily a Váš požadavek na vytvoření rezervace jsme nedohledali. Neuklikla jste se při zapisování e-mailové adresy? Pošlete nám prosím e-mail ještě jednou na brno@ceskekormidlo.cz Děkujeme.

pavla

Dobrý den, je možné vystavit fakturu na našeho zaměstnavatele, který nám zájezd uhradí z FKSp? A je možné nastoupit na termín zájezdu 29.8.2017 v Os­travě?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, fakturu na zaměstnavatele Vám můžeme vystavit a také lze nastoupit na zájezd v Ostravě.

Petra Nováková

Dobrý večer. Z Vaší zkušenosti, je možné si na pláži někde uzamknout osobní věci? Dále by mě zajímalo, jestli je možné s sebou vézt slunečník nebo se na pláž „nevejde.“ Děkuji za odpovědi, Nováková

CK České kormidlo

Dobrý den, obávám se, že na pláži žádné uzamykatelné skříňky nejsou. Na zájezd se jede autobusem, který má omezenou kapacitu zavazadlového prostoru. V případě, že nebude slunečník velmi rozměrný, mohl by se snad do zavazadlového prostoru vejít, ale dbejte prosím také na to, že i ostatní klienti budou mít s sebou zavazadla.

Michaela

Dobrý den,
budete prosím ještě přidávat termíny?

Přeji pěkný den

CK České kormidlo

Dobrý den, v tuto chvíli zatím neplánujeme přidávat další termíny.

Tomáš

Dobrý den. Chci se optat, jestli je volný termín od 15.8. do 17.8.2017 pro dva lidi. A jestli to jde za rezervovat do 13.7.2017.Děkuji moc. Přeji hezký den.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tuto chvíli je na termín od 15.8. volné už jen 1 poslední místo a dalších několik míst je v rezervaci. Zatím není jisté, zda se rezervace potvrdí.

Jana

Dobrý den , zajímá mě, kde je nástupní místo v Praze?

CK České kormidlo

Dobrý den, nástup v Praze je z Opatova – metro C, zastávka MHD u Centrálního par­ku.

MichalB

Dobrý den velmi me zajímá jak přijedeme na pláž zdali se dá někde prevlect děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v Chorvatsku jsou jiné pláže než v Itálii a převlékárny se tu běžně nevyskytují. K převlečení do plavek bych Vám tedy doporučila toalety.

Adam Doležal

Dobrý den,
máme zaplacený termín od 11.7.
Chtěl bych se zeptat, kdy obdržíme pokyny k zájezdu. Zajímá mě především místo a čas našeho odjezdu z Mikulova. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pokyny odesíláme týden před odjezdem, takže Vám budou zaslány na e-mail dnes během dne. V pokynech k odjezdu je uvedeno nástupní místo a čas odjezdu.

Markéta

Dobrý den, měli bychom s přítelem zájem, ale nejblíže máme Plzeň. Nebylo by možné nastoupit tam samozřejmě za příplatek? Děkuji Tiralová

CK České kormidlo

Dobrý den, tento zájezd se pojede z Prahy přes Jihlavu, Brno a na Mikulov. Nastoupit v Plzni opravdu není možné, je mi líto.

Šulajová Sandra

Dobrý večer,ráda bych se zeptala,zda-li by nebyla moznost jineho nástupu nez mate uvedeno?
Bydlime v Hořovicich okr.Beroun.
Jede se stejně jistě po dalnici z Prahy smer Plzeň ,že?

Moc dekuji za odpoved.
Hezký den a s pozdravem ,
Šulajová

CK České kormidlo

Dobrý den, tento zájezd se pojede z Prahy přes Jihlavu, Brno a na Mikulov. Nastoupit v Berouně opravdu nelze, je mi líto.

Zuzana

Prosím vás, do kdy musíme voucher zaplatit? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, s dotazy na úhradu voucherů se prosím obracejte přímo na zákaznickou podporu Slevomatu. Děkujeme.

Michal Toman

Jde to prosim zaplatit u vás na adrese?

CK České kormidlo

Dobrý den, s dotazy na úhradu voucherů se prosím obracejte přímo na zákaznickou podporu Slevomatu. Děkujeme.

Michal Toman

Dobrý den jsou ještě volná místa na měsíc srpen,nerad bych poslal peníze a pak se dozvěděl že uz je na daný termín obsazeno

CK České kormidlo

Dobrý den, kromě termínu od 1.8. je ještě volno ve všech ostatních termínech. V postupu uplatnění voucheru je však napsáno, že si máte před zakoupením voucheru vytvořit předrezervaci v CK. Tímto postupem eliminujeme stav, že si zakoupíte vouchery na již vyprodaný termín zájezdu.

Hotzařová Jarmila

Dobrý ded,
chtěla bych se zeptat, jestli je možné na pláži zapůjčit slunečník a lehátko, pláž je pouze oblázková?
Děkuji za odpoveď.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, pláže v Chorvatsku jsou v naprosté většině oblázkové. Lehátka bývají k zapůjčení na některých plážích, ale není to pravidlem. Jedná se o soukromé poskytovatele.

Petra

Dobrý den, prosím, jak staré jsou autobusy, kterými se jezdí? Mají všechny sedadla bezpečnostní pásy? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, tento zájezd je zpravidla realizován patrovým autobusem Setra, který byl pořízen jako nový v červenci 2015. Jedná se tedy o 2 roky starý autobus. Ano, všechna sedadla mají bezpečnostní pás.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala v jakých termínech jsou ještě volná místa (alespoň 3).
Děkuji za brzkou odpověď

CK České kormidlo

Dobrý den, volné termíny jsou již jen na měsíc srpen od 8.8., 15.8., 22.8., a 29.8.2017. Požádala jsem Slevomat o aktualizaci dostupných termínů, takže by se brzy měly zobrazit jako dostupné jen tyto poslední čtyři termíny.

Kamila

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné jet na zájezd, aniž by mi bylo 18+. Rodiče by s tím samozřejmě souhlasili, bohužel ze zdravotních důvodů nemohou jet se mnou.

CK České kormidlo

Dobrý den, písemný souhlas rodičů (zákonného zástupce) je potřeba, pokud nezletilé dítě cestuje v doprovodu jiné osoby než je rodič nebo zákonný zástupce. V případě, že chcete vycestovat úplně sama bez zletilého doprovodu, tak si budete muset zjistit u zastupitelského úřadu, jestli je to možné. Tyto informace možná poskytuje také Ministerstvo zahraničních věcí.

Marie

Dobrý den,byli by volna místa pro 6osob ,termín 25–27.7,pokud ano prosím o rezervaci

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, na tento termín volná místa zatím jsou, ale rezervace Vám bude vytvořena pracovníkem cestovní kanceláře až po telefonickém kontaktu na čísle 511 444 355 nebo e-mailu brno@ceskekormidlo.cz V této diskuzi nelze požádat o vytvoření rezervace, jelikož zde není uvedené Vaše jméno, příjmení, e-mailový kontakt, tel. číslo a odjezdové místo na zájezd. Děkujeme za pochopení.

Jolana

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kde se dá zajít v případě potřeby na toaletu u takových jednodenních zájezdů?Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, kousek od pláže je veřejné WC za poplatek asi 5 kun a také lze zajít na toaletu do okolních hotelů. Můžete samozřejmě využít i místní restaurace a bary, ale předpokládám, že tam po Vás budou chtít konzumaci k návštěvě WC.

Eva

Dobry den,mam zajem jet s dcerami na jednodenni koupani na Krk Baska v terminu 18.7–20.7.- 3 osoby..
Je tento termin jeste volny..je mozna rezervace…?..
Je mozno ponechat v autobuse veci,ktere nepotrebujeme na plazi…prepravni zavazadlo apod…?
Je mozno se na plazi pred odjezdem zpet nekde vysprchovat,jsou sprchy na plazi..?…co se tyce wc,je mozno bez problemu vyuzivat wc mistn.restaura­ci..?…nekde nechteji pustit,pokud nejste host restaurace a pokud chci jet s detma,jedno dite ma 5 let,tak at vime…;-)
Dekuji za vasi odpoved.
Eva L.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, ve Vámi vybraném termínu je ještě asi 5 posledních volných míst. Doporučujeme si před nákupem voucheru vytvořit rezervaci přímo v CK, ať máte tato místa jistá. Kontakt: 511 444 355, brno@ceskekormidlo.cz
Ano, v autobusu si můžete zanechat věci, které nebudete celý den potřebovat. Autobus totiž bude min. na 9 hodin odstaven. Na pláži jsou veřejné sprchy, které jsou zpoplatněné. WC v místní restauraci můžete využívat pouze při konzumaci v restauraci, ale to je obecné pravidlo. Jinak kousek od pláže je veřejné WC za poplatek asi 5 kun a dá se zajít i do okolních hotelů a místních barů. V barech předpokládám, že budou opět chtít, abyste si objednali alespoň pití.

Lucie

Dobry den,máte volna dve mista v terminu 18.-20.7.? Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi vybraném termínu je ještě volných asi 5 míst.

Jindřich Novotný

Prosím jaká je vzdálenost od místa zaparkování autobusu k moři?Maželka má potíže s chůzí.Děkuji Novotný

CK České kormidlo

Dobrý den, dle informací od řidičů je to z parkoviště na pláž cca 400 – 500 metrů.

Hana Oktavcova

Dobrý den máte ještě 4 volný místa na termín 1.-3.8. A jak získám to cestovní připojištění?

CK České kormidlo

Dobrý den, ve Vámi vybraném termínu máme ještě posledních pár míst volných. Vytvořte si předrezervaci na webových stránkách CK dle návodu od Slevomatu a přidejte si do objednávky cestovní pojištění, které doplatíte přímo v CK.

Ivan

Dobrý den, jaké, popř. jak staré autobusy používáte na tyto „dálkové“ cesty?

Děkuji za odpoveď.

CK České kormidlo

Dobrý den, na zájezdy převážně využíváme dopravních služeb společnosti Autokarem.cz, která má moderní vozový park. Viz odkaz: http://www.autokarem.cz/

Lucie Hajdová

Dobrý den, odpovídám ještě k předchozímu dotazu, kdy jsem se ptala, zda se zájezd uskuteční…Mám podepsanou smlouvu, odeslanou, emailem mi přišlo i potvrzení o přijetí smlouvy, máme také nahlášeno místo, kde nastoupíme. Je tohle už vše, co je potřeba? Znamená to, že už máme místa rezervovaná? Nebo ještě něco chybí? Žádné další instrukce už mi nedošly, tak si teď nejsem jistá, ještě jsem takto nikdy nic neobjednávala. Děkuji za odpovědi

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, jakmile máte podepsanou smlouvu o zájezdu s cestovní kanceláří a uhrazenou celou částku zájezdu, tak není již nic dalšího potřeba vyřizovat. Pokyny k odjezdu včetně všech důležitých informací Vám přijdou do e-mailové schránky týden před odjezdem. Děkujeme a přejeme hezkou dovolenou.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli máte 3 volná místa v termínu 25.-27.7.
Děkuji za brzkou odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v tomto termínu jsou ještě volná místa. Můžete si zakoupit vouchery a uplatnit je v cestovní kanceláři.

Milan Štrobl

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je autobus klasický sedačkovy, nebo je lehátkovy, nebo lůžkový. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, žádný z autobusů, kterými vozíme klienty, nemá lůžkovou úpravu. Doprava je vždy realizována pouze klasickými autobusy s pevnými, ale polohovatelnými sedadly.

Lucie

Dobrý den, máme zakoupeno na termín 27.-29.6., chtěla bych se zeptat, kdy se dozvíme, jestli se zájezd opravdu uskuteční (kvůli naplnění kapacity), popř. zda se stává, že se zájezd ruší anebo bývá vždy vyprodáno? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, a máte již vytvořenou rezervaci na tento termín v cestovní kanceláři? Protože teď aktuálně v systému je už jen 1 volné místo a 4 místa v rezervaci. Až na některé výjimky máme už většinou minimální kapacitu obsazenou, takže nepředpokládáme, že bychom zájezd rušili.

Blanice Lukešovic

Dobrý den v kolik je nástupní čas v novém jičíně a kde.dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, orientační nástupní čas z Nového Jičína bude v 18.20 hodin od čerpací stanice LXM group, ulice Malostranská 594 (autosalon Renault).

Katka

Dobrý den,
je volný termín 18.-20. července pro 2 os.? Jak je to s nezletilým dítětem – 11 let (sestra)? Musí mít úředně ověřený souhlas rodičů? Pokud ano – v jakém jazyce? Stačí ji s sebou pas? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu máme zatím volná místa. V případě, že se zájezdu účastní nezletilá osoba bez rodičů, je lepší mít s sebou souhlas s vycestováním potvrzený zákonným zástupcem (stačí v angličtině). Z cestovních dokladů stačí dětský občanský průkaz nebo pas.

Michala

Dobrý den, jsou ještě volná místa v termínu 11.-13.7. 2017. Děkuji, s pozdravem Michala Přívratská

CK České kormidlo

Dobrý den, v našem rezervačním systému vidím už jen 2 volná místa na tento termín zájezdu.

Barbora Fialková

Dobrý den.odkud se nastupuje v Jihlavě? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, odjíždí se z parkoviště u Billy, třída Legionářů.

Jana

Dobrý den,
máte prosím ještě dvě volná místa na termín 27.6. – 29.6._Jednodenní koupání na ostrově Krk v Chorvatsku? Do košíku mi to dává jen jednou :-( Děkuji za odpověď. Jana

CK České kormidlo

Dobrý den, volná místa na tento termín ještě jsou a nabídka na Slevomatu už by měla být aktuální.

Jana

Dobrý den,
chtěla jsem si zakoupit 2× 27.6. – 29.6.2017 a jde mi na to kliknout pouze jednou :-(
Znamená to, že tento termín je už volný pouze pro jednu osobu? Děkuji Jana

CK České kormidlo

Dobrý den, na tento termín zájezdu máme ještě několik volných míst v autobusu. Posílám dotaz přímo na Slevomat. Děkuji za upozornění.

Jana

Dobrý den,
kde je prosím v Brně nástupní místo? Děkuji Jana.

CK České kormidlo

Dobrý den, nástupní místo v Brně je na parkovišti (roh ulice Svatopetrská a Černovická) u Mariánského náměstí – konečná stanice tramvaje č. 12.

Jana Souskova

Dobrý den uvažuji o zájezdu s mými dcerami 8 a 5 let chci se zeptat musi mít pas nebo stačí občanka? A když bych nestihla koupit tenhle voucher je možné přes ck objednat? Nebo je to jen tady nabídka děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, pro vstup do Chorvatska Vám stačí platný občanský průkaz. Od roku 2012 musí mít každý občan české republiky k vycestování do zahraničí vlastní cestovní doklad, tzn. i dětem musíte vyřídit vlastní občanský průkaz. Zájezd prodáváme i přímo v CK, ale za jinou cenu, než jakou má Slevomat.

Jana

Dobrý den,
rády bychom vyjely s kamarádkou a dětmi. Ona má však holčičku, která má v létě 1 rok. Jak je to s dopravou v autobuse. Musela by jí vzít autosedačku? Bude se dát připevnit na sedadlo?
Děkuji za odpověď.

Jana N.

CK České kormidlo

Dobrý den, za naši cestovní kancelář Vám rovnou potvrzuji, že s cestováním dětí v autobusu nemáme problém. Autobus je v zákoně uveden jako výjimka a děti se zde nemusí přepravovat v autosedačkách. Autosedačku si tedy brát nemusíte, protože ji stejně nelze dost dobře upevnit do dvoubodových bezpečnostních pásů. Z vlastní zkušenosti Vás však upozorňuji, že pokud dítě v autobusu hodně pláče, tak ostatní cestující nebývají zrovna ohleduplní. Cena autobusové dopravy je stanovena na sedadlo, tzn. že za dítě zaplatíte stejně jako za dospělou osobu.

Radka

Dobrý den, prosím vás, jak je to s doklady při cestování? Které potřebují dospělé osoby a které děti?

CK České kormidlo

Dobrý den, pro vstup do Chorvatska Vám stačí platný občanský průkaz. Od roku 2012 musí mít každý občan české republiky k vycestování do zahraničí vlastní cestovní doklad, tzn. i dětem musíte vyřídit vlastní občanský průkaz.

Michal Horna

Dobrý den,mám termín od 1 do 3.8,ale nikde jsem nenašel zaplacení odjezdu z Prostějova?Platí se v autobusu a co vše je potřeba vzít sebou?Děkuji za info.

CK České kormidlo

Dobrý den, doplatek za nástupní místo se hradí přímo cestovní kanceláři. Po rezervaci zájezdu Vám tedy bude vystavena doplatková faktura.

Sandra Stříbrná

Dobrý den, proč se za nástup v Praze připlácí 100 Kč, když odtamtud autobus stejně vyjíždí? Děkuji Stříbrná

Slevomat.cz

Dobrý den,

autobus cestou jede přes Brno a Mikulov. V nabídce jsou uvedena i další místa nástupu, kterými autobus pojede pouze v případě, že o to někdo bude mít zájem a připlatí si.
Hezký den, Tereza.

Marika

Dobrý den..chtěla bych se zeptat jestli je pro cestu nutný cestovní pas nebo stačí OP.A taky jestli nemáte v Ostravě pobočku kde bych si zájezd mohla zaplatit osobně.....děkuji za odpověd.....Hez­ký den

CK České kormidlo

Dobrý den, ke vstupu do Chorvatska Vám stačí pouze platný občanský průkaz. Pobočku pro platby v hotovosti máme pouze v Brně a v Hranicích na Moravě.

Claire Jurtíková

Dobrý den,nepřemýšleli jste i nad variantou pá-ne ? to by vyhovovalo mnohem více skrz práci

CK České kormidlo

Dobrý den, během víkendů jsou všechny autobusy obsazené dopravou klientů na týdenní pobyty u moře, proto jsou možné pouze termíny od úterý do čtvrtka. Odjezdy však bývají až ve večerních hodinách, takže není nutné brát si dovolenou na první den. Třetí den přijedete opět velmi brzy ráno, takže je možné ještě ten den jít do práce.

Vladimíra Machovčáková

Dobrý den, máte ještě volná místa na jednodenní koupánína ostrově Krk, Chorvatsko termín úterý 15.8.-čtvrtek 17.8.2017 – 3 místa. Neumím to objednat na internetu, nemohla bych si to vyřídit po telefonu ? Nemám telefonní číslo, nebo je to tady to ? 222 745 354. Děkuji mnohokrát za pochopení Vladka.

CK České kormidlo

Dobrý den, na Vámi poptávaný termín zájezdu máme ještě volná místa. Předrezervaci zájezdu vyřídíte přímo u nás v CK na tel. čísle 511 444 355. S ob­jednávkou voucherů Vám poradí na zákaznické podpoře Slevomatu na tel. 222 745 354.

Fialkova vera

Dobrý den, máte ještě volna mista na jednodenní koupání na krk.chodvadcko. termín 27.6–29.6? (5mist) Děkuji za odpověď Fialkova

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, volná místa na tento termín zatím máme, můžete si zakoupit příslušný počet voucherů.

Vera fialkova

Dobrý den máte ještě z 4 volna mista na 27.6–29.6? Odjezd by byl z jihlavi. Prosím misto za čas nástupu. Děkuji fialkova

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, na Vámi poptávaný zájezd jsou ještě volná místa. Můžete si zakoupit příslušný počet voucherů. Odjezd z Jihlavy bývá cca v 19:45 hodin.

FILOVA HANA

dobry den chtěla jsem se zeptat odjezd z olomouce a z jakeho mista…prosim jen ještě dotaz muzeme si v autobusu nechat věci který nebudeme potrbovat v chorvatsku jako třeba obleceni polstar......­.dekujiii

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, odjezd z Olomouce je dostupný. Odjíždí se ze starého autobusového nádraží u otočných hodin, třída Svobody (vedle Šantovky) cca v 19:45 hodin. Věci, které nebudete potřebovat si můžete v autobusu samozřejmě nechat, ale autobus bude na několik hodin odstaven, takže se k nim v průběhu dne nedostanete.

Nela

Dobrý den, v kolik by byl odjezd z Ostravy?

CK České kormidlo

Dobrý den, z Ostravy se odjíždí v cca 17:50 hodin.

Fuchs Evžen

Dobrý den,jak se dopravit z Ostravy a odkud se odjíždí? Děkuji Evžen

CK České kormidlo

Dobrý den, z Ostravy se odjíždí od parkoviště naproti domu kultury Vítkovice, ul. 28 října.

Gabriela

Dobrý den, chci se zeptat jak to je s cestou, jestli se někde zastavuje na toaletu a jestli se tam platí?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, po cestě se dělají pravidelné zastávky. Většinou se zastavuje na čerpacích stanicích, kde jsou toalety za poplatek (cca 0,5 €). Vždy je tedy dobré mít s sebou drobné mince.

Gabriela

Mohu s vámi vycestovat i když mi není 18 let?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, můžete se zúčastnit zájezdu, i když Vám není 18 let, ale budete s sebou potřebovat souhlas s vycestováním potvrzený alespoň jedním z rodičů kvůli případné kontrole na hranicích a samozřejmě platný občanský průkaz.

Barbora

Dobrý den. Měla bych se zeptat, jak je to na pláži třeba s lehátky. Jestli se platí a jak je to s penězi? Kolik doporučujete si vyměnit? A máte nějaké typy co (kromě pobytu na plazi) dělat? Děkuji za odpověďi. S přáním hezkého dne, Barbora. 💝

CK České kormidlo

Dobrý den, pláž je dlouhá asi 2 km a je tam možnost zapůjčení lehátek a slunečníků za poplatek. Přímo na pláži lze také sjednat lodní výlety (info o ceně přímo v místě). V blízkosti je také kemp s tobogánem. Pokud nechcete strávit celý den na pláži, tak doporučujeme procházku ke kostelu nad městem, návštěvu podmořského akvária a dále je také možnost navštívit různé obchody a restaurace. Ceny zboží a služeb v Chorvatsku jsou podobné jako naše, takže záleží jen na Vás, kolik si s sebou vezmete.

BB

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli garantujete počet hodin na pláži? Ptám se kvůli situaci kontrol na na hranicích Slovinska.
Děkuji za odpověď,
 BB

CK České kormidlo

Dobrý den, negarantujeme počet hodin na pláži, jelikož v opravdu výjimečných situacích se může příjezd autobusu opozdit z různých důvodů, které nejsou v naší kompetenci.

Monika

dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,zda máte volné termíny začátkem července a začátkem srpna děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, pro informace o dostupnosti termínu kontaktujte prosím přímo CK na tel. 511 444 355 nebo e-mailu brno@ceskekormidlo.cz Děkujeme.

Andrea

Dobrý den,

taková praktická otázka:-)
Lze si v autobuse během jízdy dobít mobil? U sedaček asi zásuvku nejsou, že? :-)

Děkuji
 A

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusy nejsou vybaveny elektrickými zásuvkami.

Lída

Škoda, že nemáte víkendové pobyty, už jsem s vámi na tomto zájezdu byla s kamarádkou. Jelo se v pátek, návrat v neděli – ideální. Teď kvůli jednomu dni, by to chtělo 3 dny dovolené, a to se nám nechce. Bohužel. Ale bylo to fajn.

CK České kormidlo

Dobrý den paní Lído, víkendové termíny zájezdu budou možné (a zveřejněné na webu) pouze v hlavní letní sezóně (červenec a srpen) jako doplnění do autobusů, které povezou klienty na klasické týdenní pobyty k moři. Nyní není možné tyto termíny naplánovat.

Alena Kopičová

Dobrý den,prosím odkud se v Praze odjíždí ?

CK České kormidlo

Dobrý den, odjíždět se bude pravděpodobně z Opatova, metro C (ostrůvek u výstupu z metra).

Karel

Dobrý den chci se optat jak se platí zajezd?převodem z učtu?či na mistě v autobuse?de­kuji Karel

CK České kormidlo

Dobrý den, voucher na Slevomatu můžete zakoupit převodem z účtu i platební kartou.

Lucie Širůčková

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, je možné na zájezd i s se synem ( 1,5 roku ) ? Popř. dá se do autobusu přidělat autosedačka? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, účast takto malého dítěte bych opravdu důkladně zvážila. Zájezd je celkem fyzicky náročný – obsahuje dva noční přejezdy a pak jste celý den na slunci. Autosedačka se nedá připevnit na sedadlo autobusu, jelikož je tam pouze bezpečnostní pás.

Káťa

Dobrý den,
Kolik stojí cestovní pojištění a mohu si ho zaplatit u vás, příp. kdy(před nástupem do autobusu)?
 Dekuji

CK České kormidlo

Dobrý den, cestovní pojištění včetně storna zájezdu lze sjednat maximálně s posledním doplatkem zájezdu. Cestovní pojištění bez storna může být sjednáno kdykoliv před cestou. Vždy je však nutné vystavit fakturu k uhrazení pojištění a opravit smlouvu o zájezdu, takže doporučujeme pojištění sjednávat max. 10 dnů před odjezdem.
Sazby pojistného jsou následující:
K5 – Komplexní cestovní pojištění bez storna za 27 Kč/os/den
K5S – Komplexní cestovní pojištění vč. storna 30 Kč/os/den
K7 – Komplexní cestovní pojištění bez storna 36 Kč/os/den
K7S – Komplexní cestovní pojištění vč. storna 43 Kč/os/den

Jitka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda máte jěště volný termín od 4.7.-6.7. a v kolik hodin je příjezd zpět do Prahy v jakých ranních hodinách,děku­ji Jitka

CK České kormidlo

Dobrý den, zatím jsou ještě volná místa na Vámi poptávaný termín, ale pro ověření aktuální dostupnosti prosím kontaktujte přímo cestovní kancelář na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz nebo tel. 511 444 355. Dě­kujeme.
Příjezd do ČR závisí vždy na času odjezdu z Chorvatska, který nelze přesně naplánovat a aktuální dopravní situaci. Předběžně počítejte s příjezdem cca mezi 10.00 – 12.00 hod.

Petra

Dobry den, za jakeho mesta se vyjizdi? A v kolik byva nastup v Brne? Dekuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, vyjíždí se vždy z Prahy směrem na Brno a Mikulov. V Brně bývá nástup cca v 21.00 hodin.

Jana Mikulíková

Dobrý den, v termínu 5.-7.září už na koupačku k moři nepojedete?

CK České kormidlo

Dobrý den, zatím o tomto termínu neuvažujeme.

Petr Hartmann

mám zájem o dva po sobě jdoucí zájezdy.Pět dní bych zůstal na Krku a s vámi se opět vrátil.

CK České kormidlo

Dobrý den, naše cestovní kancelář prodává i jízdenky do Chorvatska a zpět. To mi připadá jako lepší varianta než si kupovat 2× zájezd na Jednodenní koupání.

Jana Vírová

Dobrý den,
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je možné se na pláži (nebo někde v okolí) po koupání osprchovat? Nebo alespoň omýt sladkou vodou z kohoutku?
Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, v místě je za poplatek možnost se osprchovat.

Jana Vírová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, v kolik hodin bývá obvykle nástup ve Frýdku-Místku? A ten čas návratu zpět je určitě až kolem deváté večer? Všimla jsem si, že ostatní CK, které nabízí podobné výlety odjíždí už kolem šesté, ale vy máte napsáno cca 21 hod, což je mnohem lepší – čím později, tím lépe. Jde mi jen o to, abych na místě byla co nejdéle a nebyla překvapena odjezdem před devátou.
Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, orientační čas nástupu ve Frýdku-Místku je v cca 18.00 hodin. Čas odjezdu zpět z destinace je stanoven vždy na základě času ranního příjezdu a povinné přestávky pro řidiče. Odjezdy se tedy mohou lišit podle aktuální dopravní situace. Obvykle se však odjíždí mezi 18.00 – 21.00 hodinou.

Pavla Kašpírková Nováková

Dobry den,me by prosim zajimalo v kolik hodin se odjizdi z Prahy ? Kolik hodin trva cesta?A jestli se vyjede z Prahy a pak se zastavuje na ostatnich stanovistich co jsou uvedeny.....Dekuji za laskave info.Hezky den.

CK České kormidlo

Dobrý den, z Prahy se většinou odjíždí cca v 18.00 hodin a do destinace přijedete v ranních hodinách (cca mezi 08.00 – 09.00 hod.). Zastavuje se pouze na těch nástupních místech, kde nastupují klienti. Pokud nebude zájem o některé nástupní místo, tak se zde vůbec zastavovat nebude.

Gunay Heydarova

Dobry den,

Budete mit nejaky vikendovy termin?
Dekuju,
 Gunay

Libor

Dobrý den, mám stejný dotaz na víkendové termíny, které byly loni i předloni, zda budou i letos?

CK České kormidlo

Dobrý den, v tuto chvíli nemáme naplánované žádné víkendové termíny, proto je nenabízíme. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru