Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Soukromá chalupa nedaleko Vranova pro 5–14 osob: sauna, whirlpool, bazén

4,3 / 5 Wellness chalupa Dešná Jižní Čechy (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zuzana Ježková

Dobrý den, dotaz: je někde v okolí restaurace na oběd nebo večeři, která vaří přes celý týden a kde je obchod s potravinami. Přeji pěkný den.

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
ano, ve vesnici se nachází obchod s potravinami, kde si můžete nakoupit základní suroviny. V místě se nachází také hospůdka, kde si každý den můžete vybrat cca ze tří jídel z domácí kuchyně. V okolí se nachází také několik restaurací, rádi Vám nějakou doporučíme :)

Jolana

Dobrý den,
vztahuje se těch 200 kč za lůžkoviny i na miminko???

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den, lůžkoviny se na miminko nevztahují :-)

Renata

Dobrý den,
chápu správně, že v březnu nebude bazén v provozu?? A vířivka se prosím nachází kde? Píšete o whirpool, ale nikde o ní není ani zmínka. Ani na fotkách jsem ji neviděla.
Děkuji vám za odpověď Renata

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
v březnu bazén v provozu ještě bohužel nebude, ale budete mít k dispozici zahradní jezírko, ve kterém se po sauně můžete příjemně ochladit a zaplavat si s rybičkami :-) Pokud navštívíte naše stránky, jistě vířivku najdete. Pro přesnost a rychlost zasílám přímo odkaz: http://www.chalupa-desna.cz/virivka/

Přeji krásný den :-)

Romana Havlínová

Petr

Dobrý den,
zajímalo by mne prosím jaká bude cca finální cena za víkendový pobyt? Mám na mysli včetně všech poplatků a příplatků. Nerad bych byl ve finále nemile překvapen. Ono těch 2 299 kč působí atraktivně, ale koukám, že v tom ještě není zahrnuto spousta dalších příplatků.
Děkuji za odpověď
Herold Petr

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den, určitě nechceme ani my, abyste byl ve finále překvapen.. Leda příjemně :-) Co se týče příplatků, platí se pouze 200 Kč/os. za lůžkoviny. V tom je zahrnutu povlečení, ručník, osuška, prostěradlo do sauny, župan. Dále se pak platí spotřeba elektrické energie (5 Kč/kWh) a topení (490 Kč/Gj). Spotřebovaná částka je pak odečtena z vratné kauce (5 000 Kč). Cena spotřeby energií záleží na využití a obsazenosti chalupy. Orientačně lze říci, že při průměrném obsazení a vytíženosti chalupy se spotřeba elektrické energie pohybuje cca 400 Kč/den a topení cca 300 Kč/den. Hezký den :-)

Romana Havlínová

Matýsková

Ještě by mne zajímalo, zda se platí za 4 leté dítě? Děkuji

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den, dítě do 4 let bez nároku na lůžko je zdarma.

Matýsková

Dobrý den,
jsme 5ti člená rodina a zajímalo by mne, zda si můžeme přivézt vlastní ložní prádlo? Nebo alespoň pro děti? Jelikož 200 kč za každého to by se nám pobyt (ne)pěkně prodražil …

Wellness chalupa Dešná

Vlastní ložní prádlo si bohužel přivézt nelze…Jinak nemusíte mít strach, pobyt se vám tímto nijak moc neprodraží, jde o jednorázový, spíše symbolický poplatek – 200 kč/na osobu.

Gabriela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když bychom přijeli 3 dospělé osoby a jedno dítě (20 měsíců), koupím voucher pro 5 osob a budeme mít celou chalupu pro sebe, když tam budeme jen 3 nebo by tam byl i někdo jiný s námi? Předem Vám děkuji za odpověď.

S pozdravem

Gabriela

Wellness chalupa Dešná

Hezký den Gabrielo,
ano, pokud si koupíte voucher pro 5 osob a zarezervujete si pobyt, který uskutečníte do 30.6.2017, budete mít chalupu i celý areál pro sebe pouze vy. Na obsazenost naší chalupy se můžete podívat v následujícím odkazu:

http://www.chalupa-desna.cz/obsazenost/

Doufáme, že se vám nějaký termín zalíbí a budeme se těšit na vaši návštěvu :-)

Krásný zbytek dne,

Romana Havlínová

tel.: 720 026 888

Petra

Dobrý den,
je možné přijet ve dvou a vzít s sebou miminko? (2 měsíce). Spinkalo by v cestovní postýlce.

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
v tom nevidíme žádný problém :-) Je však třeba si zakoupit voucher pro nejnižší počet osob – to je pro 5. Pokud budete mít jakékoliv otázky, určitě mě kontaktujte.
Krásný zbytek dne,

Romana Havlínová

tel.: 720 026 888

 www.chalupa-desna.cz

Pavla

Dobrý den,
je možnost vystavit fakturu na zaměstnavatele? Děkuji předem za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo,

ano samozřejmě. V tomto případě si prosím vytvořte objednávku a jako způsob platby stačí zvolit bankovní převod. Poté přepošlete platební údaje do hotelu s žádostí o zálohovou fakturu. Ta vám bude vystavena, zaměstnavatel ji uhradí a na vás je si pobyt užít :-)

Hezký den. Míša

Renata Dvořáková

Dobrý den, můžeme si přivézt ložní prádlo, ručníky a prostěradla do sauny vlastní?

Wellness chalupa Dešná

Tato varianta byla dříve možná, nicméně ke špatným zkušenostem již tuto možnost nenabízíme.

Richard Sviták

Dobrý den, jak mám prosím chápat poplatek za lůžkoviny? Když nás je 9, mám to chápat tak, že dalších 1.800,– Kč si účtujete za povlečení? Tedy skoro třetinu celého pobytu?

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
v ceně lůžkovin není započítáno pouze povlečení. Jedná se o balíček, který při příjezdu dostanete. Jsou zde započítány také ručníky, župan a prostěradla do sauny.

Pokud budete mít nějaké další otázky, určitě mě kontaktujte.

Romana Havlínová

Tel.: 720 026 888

zdena

Dobry den,pokud zakoupim voucher pro 5osob na dve noci cela chalupa je k dispozici jen nam,nebo budou zbyvajici pokoje vyuzivat i jini hoste?Dekuji

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den, pokud si zakoupíte voucher pro 5 osob, na chalupě s vámi již nikdo jiný nebude. Celý areál budete mít k dispozici pouze vy :-)

Romana Havlínová

tel.: 720 026 888

Pavel Matýsek

Dobrý den,
je možné si pobyt objednat pouze ve dvou? Pokud ano, budeme mít celou chalupu pro sebe? Děkuji za odpověď

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
voucher je možné objednat pouze ve dvou. Objednat si ale musíte variantu pro nejmenší počet osob – tedy pro 5. Chalupu pak budete mít sami pro sebe pouze vy dva.

Mějte krásný den,

Romana Havlínová

tel.: 720 026 888

Alex Šimík

Dobrý den, jaký voucher si mám koupit pro 5 dospělých a 2 děti (6 a 10 let)?

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
pro 5 dospělých a 2 děti v tomto věku je třeba koupit voucher pro 9 lidí. Počet osob se odkazuje na počet pokojů/postelí, které pro vás budou k dispozici. Tedy, pokud byste zakoupili voucher pro 5 osob, měli byste k dispozici pouze podkrovní část (2 pokoje – 1× třílůžkový pokoj + 1× dvoulůžkový pokoj). Pokud si zakoupíte voucher pro 9 osob, budete mít k dispozici celé přízemí (3 pokoje – 2× dvoulůžkový, 1× pětilůžkový se dvěma ložnicemi ). V případě jakýkoliv nesrovnalostí mě určitě kontaktujte :-)

Hezký den,

Romana Havlínová

tel.: 720 026 888

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru