Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ráj pro velké i malé kluky: Lupen na adrenalinovou Rally a Helicopter Show

4,2 / 5 Rally Show a Helicopter Show Hradec Králové  (mapa) 496 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Malý Jindřich

Dobrý den,
voucher jsem dostal k narozeninám.Chtěl jsem se zeptat,kde jej proměním za vstupenku,když využiji k parkování bránu 3.Jsem méně pohyblivý.Pak ještě prosím o radu,ohledně využití vláčku,jezdí v nějakých pravidelných intervalech?
Omlouvám se,ale chystám se k takové akci po prvé.Děkuji mnohokrát,za vaši odpověď.

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, za bráno 3 Vám voucher vymění za vstupenku. Vláček jezdí v jiném sektoru mezi depem a letištěm dokola. Jedná se spíše o další z atrakcí pro děti. Od brány 3 je to asi 700 m.

Eva Horká

Mohu zaplatit převodem z účtu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evi,

moc mě to mrzí, ale bohužel protože je voucher na konkrétní termín, lze platit pouze kartou.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Jitka

Dobrý den, chci se zeptat mám dvě děti. První 4-letý a druhý 1,5-roční, kolik kreditů bych potřebovala, abych je mohla oba vzít do helikoptéry (včetně mě). Děkuji za odpověď.

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, každá z atrakcí má daný počet kreditů za jedno místo. Tedy 3×4=12. Možná bych zvážil let s 1,5 ročním dítětem helikoptérou.

Lukis3K

Dobry den,

minuly rok nebyla moznost svezeni v. Dakarskem specialu, ikdyz byla nabidka uvedena na webu? Jak to bude tento rok, jelikoz je na webu uvedena znovu. Ps:minuly rok mohli jet jen ,,VIP,, ale to nebyli ti co zakoupili voucher zde! :-)

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, každý team si může samozřejmě rozhodnout v jakém pořadí a koho bude vozit, ale kredity jsme jim vypláceli, tak nevím jaký byl poměr jejich sponzorů a našich klientů? Každopádně letos tam bude Tatra Dakarská a offrod auto + opět několik Trilových speciálů a ty vozí o 106:). Doporučuji jezdit hodně ráno a pak odpoledne. Od 11 jsou největší fronty. Neprojeté kredity budeme po 17 hodině opět vyplácet zpět.

Jan Bartoš

Dobrý den, podle komentářů byla v minulých ročnících VIP vstupenka zbytečná, organizačně zcela zpackaná. Jak jste připraveni, aby se obdobné fiasko letos neopakovalo?

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, pane Bartoši, „podle komentářů“? Na to se opravdu těžce reaguje.
Vstupenka Exclusiv umožňuje VIP parkování (nejblíže, ze dvou stran, menší fronty). To fungovalo dobře také vloni a je to jedna z největších výhod. Dále VIP tribuna, ta byla vloni odpoledne otevřena všem a to byla chyba. Letos ji budeme lépe hlídat.
Budeme rádi, když se letos přijedete podívat osobně, abyste mohl psát svůj názor a nebyl nucen vytvářet závěry podle nespecifikovaných komentářů.

Aneta

Dobrý den, jak je možné, že o tomto typu voucheru, nikdo nevěděl na místě?

Jakub

Dobrý den, zde http://www.helicoptershow.cz/letecky-den/vstupne je uváděna jediná cena a sice 250 Kč/osoba.
Rád bych se proto zeptal, odkud se vzala zde uváděná původní cena 700 Kč?
A chápu správně, že „VIP“ v tomto případě znamená přednostní parkování a místo na tribuně?
Děkuji za odpověď.

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, na http://rallyshow.cz/vstupne/ to je a na Helicoptershow to bude doplněno, každopádně děkujeme za upozornění. Je to tak, dají se využít VIP parkoviště (TIP – výhodný bude příjezd z druhé strany do brány 3 od Smiřic bez front). Buď bude tento vstup EXK. na přírodní tribunu (val) + místo u startu, nebo přistavíme opět návěs ke startu. Letos se bude jezdit nově na dvou tratích najednou (využití nové dráhy).

Kristýna Sedláčková

Děkuji Vám za odpověď. Je možné brát na akci psy?

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, pokud budou na vodítku, tak ano.

Kristýna Sedláčková

Dobrý den. V hodnocení tohoto vstupného z minulých let se často objevuje, že žádné speciální sezení k této vstupence nebylo. Ráda bych ji využila, ale chtělo by to vědět, že jste se z chyb poučili.

Rally Show a Helicopter Show

Dobrý den, v roce 2016 byla zejména na odpolední závod otevřena vyhrazená místa (tehdy pro VIP) také osobám s běžnou vstupenkou. Bylo to příliš sociální a tedy neférové vůči držitelům VIP vstupu a už to neuděláme minimálně dokud bude hodně diváků (cca 16 hodin). Jednu z hlavních výhod držitelů tehdy VIP vstupenky však bylo parkování bez cca hodinových front na parkovištích blízko dění a to fungovalo dobře.

Luděk Tököly

Dobrý den. Mezi místy konání Rally Show a Helicopter Show je možno se libovolně opakovaně přesouvat a vláček je v ceně ? Děkuji za informaci.

Rally Show a Helicopter Show

Ano samozřejmě, programy na sebe navazují tak, aby si nekonkurovaly a stihli jste co nejvíce zážitků. Vláček je spíše atrakce pro děti a pohodlnější návštěvníky a je zdarma. Projíždí depem, které si fajnšmekři rádi projdou po svých:)

Veronika Fojtíková

Dobrý den, pro syna 15 let je nutné mít také voucher, nebo má nějakou slevu? Děkuji

Rally Show a Helicopter Show

Vstup zdarma je jenom pro děti do výšky 150 cm. Vouchery na zážitky jsou ke koupi podle uvážení pro děti i dospělé bez rozdílu cen. Průměrné atrakce (např. skákací hrady, některé simulátory…) pro malé děti jsou většinou zdarma. Na akční zážitky se připlácí, ve většině případů je cena pod reálné náklady, které hradí sponzoři (např. rally, offroad a truck trial jizdy). Pokud seženeme opět sponzora například na buginy, budou zase pro děti zdarma).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru