Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt s polopenzí pro dva: Nádherná oravská příroda a mnoho zážitků v okolí

4,4 / 5 Hotel Limba*** Orava - Slovensko (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Daniel

Dobry den, nemate prosim volnou kapacitu na 3 noci v obdobi mezi 14.8 – 27.8.
Dekuji za odpoved

Hotel Limba***

Dobrý deň,

treba napísať na recepcia@hotellimbactt.sk alebo sa informovať telefonicky na č. +421 903 529 7­36 ohľadom konkrétneho termínu, zatiaľ máme voľné kapacity na 3 noci ideálne v termínoch 15.8. – 18.8.2017 alebo 23.8. – 26.8.2017.

Lenka Enzmannová

Dobrý den, chci se zeptat zda se dají vouchery sčítat na delší pobyt. Jsme z Prahy a takovou dálku se nám pouze na 4 dny nevyplatí jet…a zda se tato nabídka bude opakovat i píští rok, chtěla bych voucher věnovat jako dárek k Vánocům…

Hotel Limba***

Dobrý deň,

vouchery sa dajú samozrejme sčítať ale tiež si môžete rezerváciu urobiť dopredu poprípade zakúpiť pobyt ako darček, stačí napísať na náš email: recepcia@hotellimbactt.sk.

Ludmila Lukášková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pobyt 4 dny (3 noci), zda máte volný termín od 14. – 17. 9.
Za odpověď předem děkuji, s pozdravem Lukášková

Hotel Limba***

Dobrý deň,

v tomto termíne máme voľné izby, ak si chcete rezervovať pobyt u nás, je potrebné napísať na náš email: recepcia@hotellimbactt.sk, uviesť základné údaje ako je termín pobytu a vaše kontaktné údaje.

marie

Dobrý den, máte prosím volný termín 6.8.2017 – 8.8.2017 pro rodiče a dítě 13 a 17 let a jaká by byla cena,? Děkuji marie

Hotel Limba***

Dobrý deň pani Marie

Vo Vami požadovanom termíne máme zatiaľ voľné ubytovanie. Ohľadom ceny pre deti nám prosím napíšte na náš meil recepcia@hotellimbactt.sk kde Vám poskytnem potrebné informácie.

Petra Jedovnická

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte volné dva dvoulůžkové pokoje v termínu od 18.- 20.8. Předem děkuji za odpověď. Petra Jedovnická

Hotel Limba***

Dobrý deň, vo vami požadovanom termíne v našom hoteli nemáme voľné žiadne izby. Ak však budete mať záujem radi Vám navrhneme iné dátumy.

Vlaďka Skácelová

Dobrý den, máte, prosím, ještě volný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (1 dítě 12 let) na 4 denní pobyt (3 noci) v době od 19.do 22.nebo 23.7.2017 ? Děkuji za odpověď. S pozdravem

Hotel Limba***

Dobrý deň, v tomto termíne máme voľnú 2-lôžkovú izbu(+ prístelka), stačí nám len zaslať kód voucheru a termín pobytu na recepcia@hotellimbactt.sk a následne Vám potvrdíme rezerváciu.

Petra Jedovnická

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte volný dvoulůžkový pokoj na 3 noci v termínu od 10.- 21.7. Předem děkuji za odpověď

Hotel Limba***

Dobrý deň, pani Jedovnická,
v tomto termíne máme poslednú voľnú 2-lôžkovú izbu, stačí nám len zaslať kód voucheru a termín pobytu na recepcia@hotellimbactt.sk a následne Vám potvrdíme rezerváciu.

Marie Kalafutová

Dobrý de,máte volný termín 5.-9.7. nebo13.-17.7. ve 2 lůžkovém pokoji?
Chtěla bych spojit 2 vouchery- 4 noci.
Děkuji Kalafutová

Hotel Limba***

Dobrý deň pani Kalafutová

V termíne od 13 – 17.7 máme voľnú dvojlôžkovú izbu. Poprosím Vás po objednaní pobytu nám pošlite kód vouchera a pošlite nám ho na meilovú adresu recepcia@hotellimbactt.sk a my Vám v zápätí potvrdíme ubytovanie.

 Jarka

Renata Juzova

Dobrý den,máte prosím volný termín od 8–10.7 pro 2 dospělé a děti ve věku 13 let a 1 rok?děkuji za odpověď

Hotel Limba***

Dobrý deň pani Juzová

Vo Vami zvolenom termíne máme ešte voľnú izbu pre Vás aj Vaše deti. Poprosím Vás po objednaní pobytu nám pošlite kód vouchera a pošlite nám ho na meilovú adresu recepcia@hotellimbactt.sk.
 Jarka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru