Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Romantický pobyt v hotelu Sychrov s návštěvou parku, polopenzí, vínem a masáží

4,1 / 5 EA Zámecký hotel Sychrov**** Severní Čechy (mapa) 559 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý večer, máte prosím ještě volný termín 18.4.-20.4.?Děkuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý večer, děkujeme za Vaši zprávu. Termín od 18. – 20. 4. je stále k dispozici. Budete-li si přát vytvořit rezervaci, neváhejte nás kontaktovat. Buď emailem nebo telefonickou formou. Mockrát děkujeme a přejeme krásný den.
Kristýna – recepce hotelu

čukanová

Dobrý den,
Co když si zde koupim voucher a budu potřebovat bezbarierový pokoj.Jde to?

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, děkujeme mnohokrát za Váš dotaz.V hotelu máme k dispozici bezbarierový pokoj a mezi patry se lze přesunovat naším výtahem.Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám krasný den. Karolína-recepce

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda ještě máte volný nějaký pokoj na 1 noc ze soboty na neděli? Do data vypršení voucheru? Předem děkuji za odpověď.. :-)

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Petro,
pokud se jedná o voucher s datem platnosti do posledního dne v červnu, tak nás to velice mrzí, ale již žádný termín na přelomu sobota/neděle nemáme. Můžeme Vám nabídnout pouze vybrané termíny z pátka na sobotu a nebo z neděle na pondělí a samozřejmě téměř všechny všední dny.
Děkujeme Vám za pochopení a přejeme Vám krásný den.
Kristýna – Recepce

Zuzka Vančurová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte volná místa v rozmezí od 26.6.-30.6.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Vážená paní Vančurová,
děkujeme za Váš zájem o služby našeho hotelu.Ve Vámi poptávaném termínu máme kapacitu hotelu prozatím volnou.Pokud budete chtít vytvořit rezervaci, neváhejte nás kontaktovat na náš e-mail. Děkujeme a přejeme a přejeme krásný den.
Karolína -recepce.

Tomáš Chrenko

Dobrý den,
prosím o informaci, zda máte volný termín ve dnech od 16. – 18.6.2017.
Pokud ano, prosím o rezervaci na jméno Tomáš Chrenko. Dále také bych potřeboval vyřídit úhradu přes zaměstnavatele. Ze zkušenosti mám ověřeno, že schválení žádosti a úhrada trvá přibližně 3–4 týdny (vzhledem k administrativě zaměstnavatele), a to ještě na fakturu zaslanou přímo jemu, nebude to problém?
děkuji.
T. Chrenko

EA Zámecký hotel Sychrov****

Vážený pane Chrenko,
děkujeme za Váš zájem o služby našeho hotelu. Ve Vámi poptávaném termínu se nám uvolnil jeden pokoj, velmi rádi Vám rezervaci vytvoříme. Fakturu pro Vašeho zaměstnavatele Vám samozřejmě vystavíme, požádáme Vás tedy o zaslání fakturační adresy a veškěrých informací, které si budete přát do faktury uvést do našeho e-mailu. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, určitě se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme a přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Andrea

Dobrý den,máte prosím volný termín od 18.-20.4.?

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Andreo, děkujeme mnohokrát za Váš zájem o služby našeho hotelu. Ve Vámi poptávaném termínu máme hotel prozatím k dispozici, moc rádi Vám tedy na tento termín rezervaci vytvoříme. Pokud Váš zájem o ubytování v našem hotelu stále trvá, požádáme Vás o zaslání kódu voucheru do našeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dotazů k doplnění nás neváhejte kontaktovat, jsme Vám k dispozici. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den. Andrea – recepce

Ing. Josef Slíva

Dobrý den je možné s sebou vzít absolutně ukázněného a čistotného erdelteriera, kterého nemáme kam dát během našeho pobytu?
Děkuji za odpověď. Slíva

EA Zámecký hotel Sychrov****

Vážený pane Slívo,
děkujeme mnohokrát za Váš dotaz. Samozřejmě Vás u nás v hotelu rádi přivítáme i s Vaším pejskem. Doplatek za ubytování domácího zvířete u nás činí 300Kč za celý pobyt – tento doplatek lze uhradit až na místě v hotelu.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, určitě se na nás neváhejte obrátit, jsme tu pro Vás. Děkujeme a přejeme Vám krásný zbytek dne. Michaela – recepce.

Veronika

Dobrý den, volný termín na Velikonoce?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veru,

moc mě to mrzí, ale o Velikonocích bohužel není možné voucher využít.

Děkuji a přeji vám krásný den. Míša

Sarah Sarah

Dobrý den,
máte prosim volný pokoj na jednu noc pro 2 dospělý a 3leté dítě v termínu 1.-2.4 nebo 8.-9.4.? Děkuji za odpověď. Hezký den

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, je mi velice líto, ale Vámi vybrané termíny jsou již plně obsazené. Děkujeme za pochopení. Pokud vyberete jiný, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem. Andrea– recepce

Pavel

Dobry den,mate jeste volny termin 2–4.6.2017 -dvouluzkovy pokoj?dekuji Pavel

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, je mi velice líto, ale Vámi vybraný termín je již plně obsazený. Děkujeme za pochopení. Pokud vyberete jiný, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem. Andrea – recepce

Iveta Kmoníčková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte volné 4 dvoulůžkové pokoje (8 osob) v termínu 16. – 18.6.2017.
Děkuji za odpověď.
Přeji hezký den
Iveta Kmoníčková

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Kmoníčková,
děkujeme za Váš zájem o naše služby. Ve Vámi požadovaném termínu se nám v současné chvíli pokoje ve Vámi poptávaném počtu uvolnily. V případě zájmu o vytvoření rezervace Vás požádáme o zaslání čísel voucherů do našeho e-mailu. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, určitě se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám pomůžeme. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásnou neděli. Michaela – recepce.

Eva Kvíderová

Dobrý den máte prosím volný termín na 2 noci v hotelu v termínu 12.6.- 15.6.? Měla bych zájem o pobyt dekuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Evo, děkujeme mnohokrát za Váš zájem o služby našeho hotelu. Ve Vámi poptávaném termínu máme hotel prozatím k dispozici, moc rádi Vám tedy na tento termín rezervaci vytvoříme. Pokud Váš zájem o ubytování v našem hotelu stále trvá, požádáme Vás o zaslání kódu voucheru do našeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dotazů k doplnění nás neváhejte kontaktovat, jsme Vám k dispozici. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den. Andrea – recepce.

Kateřina

Dobrý den, ráda bych se před zakoupením voucheru informovala, zda-li je ve Vašich prostorách úschovna jízdních kol nebo zda-li je možné někde kola bezpečně uschovat? O možnosti zapůjčení kol jsem se dočetla, nicméně preferujeme kola vlastní. Předem děkuji za odpověď.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Kateřino,
Vaše jízdní kola Vám rádi bezpečně uschováme. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat, jsme tu pro Vás.
Děkujeme a přejeme Vám krásný den.
Kristýna – recepce.

David

Dobrý den, máte k dispozici dvojlůžkový pokoj v časovém úseku od 19.-30. června? Ještě stále přemýšlíme, jaký přesný datum vybereme kvůli škole.
Děkujeme za odpověď.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Davide,
děkujeme za Váš zájem o ubytování v našem hotelu. Ve Vámi zmíněném období bychom Vám rádi nabídli ubytování od 19. 6. – 23. 6. 2017, dále od 25. 6. – 30. 6. 2017. Pokud si budete přát vytvořit rezervaci na nějaký z těchto termínů, požádáme Vás o zaslání kódu voucheru do našeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám poradíme. Mockrát děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Renáta

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat na dostupnost pokoje. Máte volný pokoj pro dva ve dvoulůžkovém pokoji v termínu 28.3. – 30.3.2017?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem
Renáta Teuchnerová

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Renáto,
děkujeme mnohokrát za Váš zájem o služby našeho hotelu. Ve Vámi poptávaném termínu máme hotel prozatím k dispozici, moc rádi Vám tedy na tento termín rezervaci vytvoříme. Pokud Váš zájem o ubytování v našem hotelu stále trvá, požádáme Vás o zaslání kódu voucheru do našeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dotazů k doplnění nás neváhejte kontaktovat, jsme Vám k dispozici. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den. Michaela – recepce.

Aneta

Dobrý den,

plánuji zakoupit voucher na 1 noc a chci se raději předem zeptat na Vaší obsazenost o víkendech (noc ze soboty na neděli) během dubna/začátek května. Děkuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Aneto,
děkujeme za Váš zájem o naše služby. Co se týče termínů od soboty do neděle, tak v tomto případě se nám právě uvolnil poslední volný pokoj v termínu 27.- 28. 5. 2017, moc rádi bychom tedy tento termín nabídli pro Vás. Ostatní termíny od soboty do neděle máme bohužel již všechny zabrané, určitě bychom Vám ale dále mohli nabídnout termíny od pátku do soboty, nebo také od neděle. Pokud si budete přát ověřit dostupnost našeho hotelu v nějakém jiném termínu – neváhejte nás kontaktovat. Mockrát děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den. Michaela – recepce.

Daniela

Dobrý den, máte prosím volný termín na dvě noci od 28.4. případně od 29.4.? Děkuji.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Danielo,
velice Vám děkujeme za zájem o služby našeho hotelu.
Termín, který uvádíte, máme stále k dispozici. Budete-li chtít vytvořit závaznou rezervaci, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás.
S přáním hezkého dne
Kristýna – recepce

Barbora

Dobrý den, položky označené jako 1× (strava apod.) jsou tedy mysleny pro oba?

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Barboro,

děkujeme za Váš dotaz.
Ano, tyto položky jsou myšleny pro dvě osoby, označení 1× značí pouze, že se jedná o variantu na 1 noc.
Pobytový balíček na 1 noc tedy obsahuje večeři, snídani a moučník pro oba, také masáže v délce 30ti minut pro oba a vstupenka do zámeckého parku je taktéž pro dvě osoby.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den.
Michaela – recepce.

Dagmar Horčičková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dostupnost volných termínů pro ubytování (víkendy do 30.6.2017) pro variantu 2 osoby 3 dny (2 noci). Pobyt chci dát jako svatební dar a potřebuji si ověřit dostupnost. Ihned po koupi bych chtěla i rezervovat termín, aby vše klaplo a novomaželé byli spokojení :-)
Moc děkuji za informace, Horčičková.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Vážená paní Horčičková,
děkujeme mnohokrát za Váš dotaz, co se týče víkendových termínů, tak ty se bohužel opravdu rychle zabírají, nějaké ale určitě ještě najdeme – například bychom Vám mohli nabídnout prozatím termín 2. – 4. 6. 2017 nebo také ještě termín 9. – 11. 6. 2017. V případě koupi voucheru na 1 noc bychom Vám mohli nabídnout například pátek 28. 4. 2017 nebo také 27. 5. 2017. Pokud budete chtít znát dustupnout našeho hotelu i v nějakých jiných termínech – neváhejte nás kontaktovat.
Mockrát děkujeme za pochopení a věříme, že společně nějaký termín k Vaší spokojenosti vybereme.
Přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Milan Markovič

Dobrý večer, potřeboval bych vědět cenu pobytu pro dva na tři noci. Termín od 18.4 do 21.4. 2017. Děkuji za info.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý večer, pane Markoviči,
cena jedné noci ve dvoulůžkovém pokoji, vč. snídaně, wifi a parkovného, stojí 2.200,–-
Velice děkujeme za zájem o služby našeho hotelu a přejeme krásný zbytek dne.
S pozdravem

Kristýna – recepce

Jindřiška

Dobrý den,
máte prosím volno 7.-9.4.? Děkuji.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Je mi velice líto, ale Vámi vybraný termín je již plně obsazený.
Děkujeme za pochopení.
Pokud vyberete jiný, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem. Karolína – recepce

Lucie

Dobrý den, zajímalo by mě, zda lze koupit voucher a vzít sebou miminko (9 měsíců). V případě že ano, tak kolik by se připlácelo? Děkuji za zodpovězení dotazu :-)

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Lucie,

děkujeme za Váš dotaz. U nás v hotelu Vás samozřejmě rádi přivítáme i s miminkem. V případě zájmu Vám na pokoj připravíme dětskou postýlku, a to bez jakéhokoliv příplatku.
Pokud budete mít nějaké další dotazy, neváhejte se na nás obrátit, jsme Vám k dispozici.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezkou neděli. Michaela – recepce.

Dita Potůčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný pokoj v termínu od 1.-2. dubna. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Potůčková,

děkujeme mnohokrát za Váš zájem o služby našeho hotelu. Moc nás tato situace mrzí, ale ve Vámi požadovaném termínu máme celý hotel již plně obsazený. Mohli bychom Vám ale nabídnout například termín prozatím ještě od 8. – 9. 4. 2017.
Pokud si budete přát rezervovat nějaký jiný termín, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Lenka Horáková

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda mate volny termin na ubytovani na 1/noc v terminu 21.04.2017. Po­trebovala bych toto datum na vyroci, tak se predem ptam, ze by to obratem rezervovala. Dekuji za odpoved. S pozdravem Lenka Horáková

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Horáková,
děkujeme mnohokrát za Váš zájem o naše služby, ve Vámi poptávaném termínu máme hotel na 1 noc prozatím k dispozici, moc rádi Vám tedy v tomto termínu vytvoříme závaznou rezervaci. Jakmile obdržíte od slevového portálu voucher, požádáme Vás o zaslání jeho kódu, abychom Vám mohli rezervaci vytvořit.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit prosdřednictvím hotelové recepce.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný zbytek dne. Michaela – recepce.

Tereza kolaříková

Dobrý den, musím být plnoletá na ubytování?

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den Terezo, pokud máte na mysli věk 18 + není to pro ubytovaní u nás podmínkou. A však při příjezdu požadujeme od hostů OP průkaz a nebo cestovní pas. Pokud to budete chtít řešit s námi individuálně, neváhejte nás kontaktovat na náš e-mail sychrov@eahotels.cz S pozdravem Karolína – recepce.

Lenka Wočadlová

Dobrý den,
Jsme parta šesti žen. Je volno v období 11.5–13.5.2017. Pokoje můžou být třeba i dva třílůžkové nebo jeden čtyřlůžkový a jeden dvoupokojový.
 Děkuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Wočadlová,
děkujeme za Váš dotaz, v termínu 11. – 13. 5. 2017 máme pokoje prozatím k dispozici, jen Vás musíme dopředu informovat o skutečnosti, že tento termín se velmi rychle zabírá. Pokud si tedy budete přát vytvořit závaznou rezervaci, požádáme Vás o zaslání kódů Vašich voucherů, na základě kterých Vám rezervaci moc rádi vytvoříme.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím hotelové recepce.
Děkujeme za pochopení. Michaela – recepce.

Barbora Doležalová

Dobrý den, omlouvám se, ale mám ještě jeden dotaz, byl by volný 4lůžkový pokoj od 7.4. do 9.4. Děkuji za odpověď

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Barboro, velice nás to mrzí, ale bohužel v tento termínu máme hotel plný. Pokud budete mít zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Andrea – recepce.

Némethová Kateřina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na volné termíny v březnu či dubnu. Děkuji.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Némethová, děkujeme za Váš dotaz. V březnu Vám moc rádi poskytneme naše služby ve všedních dnech a v dubnu víkend 28. – 30. 4. 2017, také všední dny mimo termín 24. – 27. 4. 2017. Pokud si budete přát vytvořit u nás v hotelu rezervaci, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím hotelové recepce. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Barbora Dolezalova

Dobrý den, měli byste volný 4 lůžkovy pokoj v období buď od 31.3 do 2.4 nebo 21.4 do 23.4. Dekuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Barboro,
termín 31.3– 2.4 je již bohužel obsazený. Ale v termínu 21.4–23.4 2017 Vám rádi vytvoříme rezervaci.Pokud budete mít tedy zájem, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Karolína – recepce

Sylva

Dobrý večer, prosím o sdělení, zda bych si mohla objednat rezervaci 3. a 4.3.2017 (1noc). Děkuji Sylva

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den Sylvo,
je mi velice líto, ale Vámi vybraném termínu je již hotel plně obsazený. Mohu Vám jedině nabídnout jiný termín.
S pozdravem Karolína – recepce

Radka

Dobrý den, je, prosím, možné zaplatit voucher flexy passy? Nepodařilo se mi najít volný víkend v dubnu, je možné dorazit i přes týden? Děkuji moc

Slevomat.cz

Dobrý večer, Radkko,

moc mě to mrzí, ale bohužel akceptujeme pouze elektronické Sodexo. Přes týden není problém dorazit, stačí se domluvit na termínu :-)

Hezký zbytek neděle. Míša

JM

Dobrý den, chápu tedy dobře, že když s sebou vezmeme dvě děti (2 roky a 4 měsíce), tak bez nároku na postel budou ubytováni zdarma? Děkuji.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, ano Vaše děti budou bez nároku na postel zdarma ubytováni. Těšíme se na Vaši návštěvu. Karolína- recepce

Lenka Krocová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volné termíny pro dvoulůžkový pokoj na 2 noci v červnu ve všední dny? Děkuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Lenko,
děkujeme za Váš zájem o naše služby. V červnu zcela jistě nalezneme ještě spoustu volných termínů pro rezervaci. Poprosíme Vás o kontaktování telefonicky přímo hotelové recepce, abychom společně vybrali nějaký konkrétní termín pro Vás.
Děkujeme mnohokrát za pochopení a přejeme Vám krásný den.
Michaela – recepce

Helena

Dobrý den, měli byste volno 6.5. – 8.5. 2017? Děkuji za informaci, Helena

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Heleno,
velmi nás těší Váš zájem o služby našeho hotelu Zámecký Hotel Sychrov****
Vámi poptávaný termín 6. – 8. 5. 2017 máme prozatím k dispozici, musíme Vás však již upozornit na skutečnost, že o tento termín je velký zájem a rychle se zabírá. Pokud budete potřebovat znát nějaké další informace, neváhejte se na nás obrátit telefonicky či e-mailem přímo prostřednictvím recepce hotelu.
Přejeme Vám hezký den.
Michaela – recepce

Ludmila

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt na dvě noci a tři dny v termínu 4.-6.5. máte prosím volno? Děkuji Lída

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, Lído,
děkujeme za Váš zájem o služby našeho hotelu Zámecký Hotel Sychrov****
Ve Vámi poptávaném termínu máme hotel prozatím k dispozici, moc rádi Vám tedy na tento termín vytvoříme závaznou rezervaci.
Jakmile obdržíte voucher, poprosíme Vás o zaslání jeho kódu, abychom Vám mohli zadat rezervaci do systému.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat přímo prostřednictvím hotelové recepce telefonicky nebo e-mailem.
Přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce

jitka kmohanova

Dobry den, lze wouchery platit pres FKSP A JAKÝM ZPŮSOBEM? DEKUJI

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jitko,

samozřejmě. V tomto případě si stačí vytvořit objednávku na bankovní převod. Platební údaje poté přepošlete do hotelu s žádostí o zálohovou fakturu a je to :)

Krásný zbytek neděle. Míša

Elvis Francek

Dobrý den, měl bych zájem zakoupit voucher na dva dny. Chtěl bych se zeptat zda máte volno v termínu 9.4.2017 – 11,4,2017. Děkuji za odpověd

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, pane Francku,
děkujeme za Váš zájem o služby našeho hotelu Zámecký Hotel Sychrov. Ve Vámi poptávaném termínu 9. – 11. 4. 2017 máme pokoje prozatím k dispozici, moc rádi ho tedy rezervujeme pro Vás. Pokud Váš zájem o rezervaci stále trvá, poprosíme Vás o kontaktování přímo recepce hotelu.
Děkujeme mnohokrát za pochopení a přejeme Vám krásný zbytek dne.
Michaela – recepce.

Miluše Hlidkova

Dobry den daji se koupit 2 vouchery a využít hned za sebou? Dekuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Ano lze to takto čerpat za sebou.Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte nás kontaktovat telefonicky či e-mailem na naší hotelové recepci. Karolína-recepce

Anna Řepíková

Dobrý den, 1× vstup do zámeckého parku je předpokládám také pro oba? :)

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Ano vstup do zámeckého parku je samozřejmě v ceně pobytu pro oba dva. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte nás kontaktovat telefonicky či e-mailem na naší hotelové recepci. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den. Recepce-Karolína.

M. Kuklová

Dobrý den, prosím o informaci zda máte k dispozici i třílůžkové pokoje, popřípadě dvoulůžkové s přistýlkou a jestli je volný termín 3.3. – 5.3.2017. Děkuji

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den, paní Kuklová,
děkujeme za Váš zájem o služby našeho hotelu Zámecký Hotel Sychrov****
K dispozici máme mimo dvoulůžkových pokojů samozřejmě také větší pokoje, nabídnout můžeme dále třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje, apartmán nebo pětilůžkový pokoj.
Bohužel ale, víkendové termíny máme až do 9. 4. 2017 již obsazeny, budeme moc rádi, pokud si pro vytvoření rezervace zvolíte nějaký jiný termín.
Pro ověření volných termínů nás neváhejte kontaktovat telefonicky či e-mailem přímo na naší hotelové recepci.
Děkujeme mnohokrát za pochopení a přejeme Vám hezký den.
Michaela – recepce.

Hristina Zlateva

Dobrý den.Jak se do zámku Sychrov dostaneme z Prahy?A ještě jeden dotaz-můžeme si vzit s sebou pejska?Máte uvedeni tam poplatek pro domací mazličky 300Kč.Děkuji a hezký den přeji.

EA Zámecký hotel Sychrov****

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Z Prahy je možné dojet na Sychrov po dálnici směr Liberec – poté Vás již navede označení směr Sychrov.
Samozřejmě Vás u nás v hotelu rádi přivítáme i s Vaším pejskem, doplatek za pejska činí 300Kč za celý pobyt a tento doplatek lze uhradit až na místě v hotelu. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte nás kontaktovat telefonicky či e-mailem na naší hotelové recepci. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den. Michaela – recepce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru