Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čistič vzduchu ve třech různých designech a výběrem vůní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Sixtová

děkuji, ještě se zeptám – jaká je hlučnost?

Pure Essentials

Hlučnost je cca 45dB, lze ještě snížit nasazením tlumiče na rotační hlavici. Tlumič je součástí modelu – bílý a mušle. U modelu s ionizátorem a LED světlem není součástí balení z důvodu menší hlučnosti.

Sixtová

dobrý den, zajímá mě jak moc to má zvlhčující efekt – jestli je vhodné i do už tak vlhkého prostředí… A je možné používat běžné oleje – silice, nebo jen ty od vás – jestli jsou nějak speciální… za tu cenu 150 kč za lahvičku se určitě nebude jednat o pravou silici z růže nebo vanilky… a silice z melounu – to je dost divné, to určitě nění klasický esenciální olej – silice…?

Pure Essentials

Dobrý den,

zvlhčující efekt je velmi mírný, hlavním účelem je čištění vzduchu s uvolňující se vůní. Nejedná se o zvlhčovač vzduchu, tedy do vlhkého prostředí je to vhodné. Doporučení výrobce je používat pouze oleje, které jsou vyrobeny speciálně pro tyto čističe vzduchu, které zvyšují účinnost čištění (vytváří slabou vrstvu pěny pro zachycení nečistot). Jsou šetrné k životnímu prostředí, netoxické, nehořlavé, bez alkoholu a biologicky rozložitelné. Složení: přírodní extrakt a esenciální olej.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru