Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Hluboce zmrazený hejk ve 4kg balení: 100% maso s kůží, bez vody a chemie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Galina

Pokud zde zakoupím 2 Vouchery, pak s dopravou zaplatím celkem 916+100 =1016 kč, pokud 2 balení koupím bez použití teto úžasné „slevy“ přímo v obchodě, tak zaplatím pouze 960 kč, doprava zdarma. Proč uvádíte do omylu?

Bonfood.cz

Nikoho neuvádíme do omylu. Za prvé si zákazníci umí slevu spočítat a většina z nich si kupuje různé vouchery,za druhé 80% republiky má dopravu zdarma až od 1000 korun a za třetí 2× 409 není 916, ale 818, aspoň většinou.
s pozdravem
Pavel Domkář

Lenka Soukupová

Dobrý den, zajímalo by mě, jak je na tom hejk s množstvím kostí? Podle fotografie se mně zdá, že má, podobně jako pstruh, pouze páteř, která by šla při šikovnosti strávníka vyndat celá najednou?
A ještě okrajová připomínka: hodnocení „nejlepší ryba jakou jsem kdy jedla“ patří k tresce......:-)

Bonfood.cz

Dobrý den,
u většiny mořských ryb stačí vyndat jen páteř, hejk není výjimka. Většina zákazníků se zbytečně obává,představují si to podobně,jako u kapra, ale kapr je extrém.
s pozdravem
Pavel Domkář

Katka

Dobry de,pro me psc 76361 mi ukazuje vase tabulka dopravu zdarma nad 1000kc,rada akce vyuziji,ale mohu objednat zbozi z nabidky slevomatu +doobjednat zbozi z vasich stranek?Pokud to jde,jak to mam provest?dekuji

Bonfood.cz

Dobrý den,
přihlásíte se na naše stránky, vložíte kody Slevomatu a doobjednáte si zboží normálně podle vašeho výběru.To zaplatíte buď kartou nebo řidiči, Slevomat je v nulové hodnotě,je placený.Pokud chcete dopravu zdarma,musí dokoupené zboží překročit limit pro vaši oblast
s pozdravem
Pavel Domkář

Lenka Samuhelová

Dobrý den, nemůže se stát, že dostanu rozmrazené zboží?

Bonfood.cz

Dobrý den,
stát se v životě může úplně cokoliv, za 5 let se nám to povedlo asi 5×, jedná se třeba o mikrotrhliny v boxech ,které nejsou vidět,a těmi vysublimuje suchý led. Pokud by se to někdy opakovalo,prostě zboží nepřeberete. Nemyslím,že by se nám to ale povedlo.
s pozdravem
Pavel Domkář

Dubhe Šafro

Dobrý den,když využiji několik nabídek tady od vaší společnosti,bude doručení všech sloučeno na jeden poplatek 100,–?Děkuji za odpověď.

Bonfood.cz

Dobrý den,
ano,ale je nutné nakoupit na jednu objednávku, nezvládáme vyhledávat zpětně objednávky a ručně je slučovat. Jedna objednávka,jedno dopravné
s pozdravem
Pavel Domkář

milada

Dobrý den, jakým způsobem je zajištěna doprava (balení zboží při dopravě)?

Bonfood.cz

Dobrý den,
zboží je doručováno marazírenskými auty nebo v boxech pod suchým ledem, ten má teplotu –70°C
s pozdravem
Pavel Domkář

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru