Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

8 dní na chorvatském ostrově Vir – studia a apartmány s bazénem 50 m od moře

4,5 / 5 Vila Latina Chorvatské ostrovy - Chorvatsko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslav Betka

Chtěl bych zde popsat své zkušenosti s nedávnou koupí tohoto voucheru – měl jsem asi 5 dotazů ohledně pokoje a místa, vše vyřízeno rychle (odpověd vždy během několika hodin) a k mé naprosté spokojenosti (dokonce na přání pořídili aktuální fotky vybraného apartmánu). Nakonec jsem ještě potřeboval vyřešit extra den ubytování mimo datum voucheru, ale ani to nebyl problém, takže zcela upřímně smekám nad takto kvalitními službami. Pokud bude péče na místě stejně kvalitní jako doteď, bude to jednoznačně naše dovolená roku. Díky.

Vila Latina

Děkujeme za nákup a pochvalu,těšíme se na viděnou v létě.

Lucie

Ještě dotaz jaká je zde pláž? Písek – štěrk – oblázky… Děkuji :)

Vila Latina

Dobrý den, na pláži jsou drobné oblázky. Kontaktujte nás mailem, zašleme vám fotografie. Pláž není veřejně přístupná, takže zde najdete dostatek místa pro své pohodlí. V neobydlené části ostrova je několik "tajných"písečných pláži,poradíme vám jak se tam dostat.

Lucie

Děkuji za odpověd a ještě by mne zajímalo jak daleko je pláž od ubytování a jaká, jaký je vstup do moře? Díky

Vila Latina

Dobrý večer, jak je uvedeno v názvu akce a textu akce.,vzdálenost Vily Latina od moře je 50m(vzdušnou čarou), po cestě to bude cca. 70–80m. Na jedné z fotografii je zobrazen pohled na moře z terasy. Vila Latina leží v tzv.druhé řadě od moře. Vstup do moře je pozvolný.

Honza

Dobrý den. Cena za studio je stejná jako za apartmán 2+2 (nebo i apartmán 4+1)? Nebo je to myšleno tak, že v apartmánu 2+2 musí být čtyři osoby (2 v ložnici a 2 na přistýlce) a když ne, může být obsazeno někým cizím? Z popisu jsem pochopil, že příplatek je pouze za LUX apartmán. Děkuji

Vila Latina

Dobrý den,
u popisu apartmánu a studio je vždy uvedená minimální a maximální obsazenost. Můžete si sám zvolit komfortnější variantu,nebo ekonomickou…Nap­ř.rodina 2.dospělí a 2.děti(nad 2,99let) mohu zvolit levnější variantu ubytování v ap.2+2, kdy si zakoupí 1× voucher pro 2.osoby a doplatí 2× přistýlku. Nebo se rozhodnete pro komfortnější variantu ap.4+1 a zakoupíte si 2× voucher pro 2.osoby. Nebo se můžete rozhodnout pro luxusní variantu a pronajmout si ap.LUX 4+2(110m2,2× terasa) ,zde si zakoupíte 2×.voucher pro 2.osoby a doplatek 100€ za apartmán vyšší kategorie LUX.
Po 2.osoby vám můžeme nabídnout studio 2+1, studio 3+1 nebo apartmán 2+2. Cenový rozdíl je v tom,že u ubytování ve studiu nedoplácíte tur.a místní poplatek, je již zahrnutý v ceně voucheru. Záleží na aktuální obsazenosti v daném termínu,jaký ap.nebo studio je volné a jaký typ ubytování si vyberete a zarezervujete. V žádném případě nebudete na ap.,nebo studio ubytován s někým cizím. Apartmány a studia ve Vile Latina umožňují velké množství kombinací ubytování od nejlevnějšího studia 2.osob až po obrovský apartmán LUX 7+4 ,kde se může ubytovat až 11.osob.Můžete si vybrat dle popisu apartmánu ,který vám nejvíce vyhovuje a podle vašich nároků na komfort ubytování. Pro aktuální obsazenost a pomoc s výběrem apartmánu pište na latina.recepce@gmail.com,nebo volejte +420725444444 (mluvíme česky,9.-21h.)

Michal

Dobrý den, kolik by byl příplatek k voucheru za lůžko pro 12ti leté dítě?
Děkuji.

Vila Latina

Dobrý den, záleží na termínu který si vyberete.
Ceny přistýlek a +samostatných postelí jsou uvedené v akci.

Lucka

Dobrý den, je možný pobyt s vychovaným domácím pejskem? Pokud ano, tak za jakou cenu?

Vila Latina

Dobrý den, bohužel pobyt s pejsky není možný. nedovoluje to hyg.norma bazénu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru