Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

TEPfaktor je zpět! Zahrajte si akční týmovou hru pro malé i velké

4,8 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 1 721 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Eva T.

Dobry den,v informac­.letaku pisete,ze je mozne kdykoliv vyuzit 10min.pauzy,ale zakaznici si stezuji,ze se tento cas zapocitava do celkoveho casu hry.Jak to tedy,prosim,je? De­kuji

TEPfaktor

Dobrý den,

z konečné částky automaticky odečítáme 10 minut pauzy, i když se pauza nevyužije. Je to novinka pro tento rok. Takže opravdu je v ceně i 10 minut pauzy :)

Hezký den

Zuzka Trnková

Dobrý den, když překročím čas 3 hodin, viz „Pokud chcete hrát déle než tři hodiny, doplatíte další hodiny dle platného ceníku.“, za jakou cenu jsou tyto další hodiny? Počítá se to jako „první hodina“ nebo „každá další“? Děkuji, Trnková

TEPfaktor

Dobrý den,

počítá se to po minutách z každé další hodiny :)

Krásný den

Marek

Dobry den!
Byl jsem u vas dvakrat s odstupem necelych dvou let a nemile me prekvapila zmena systemu pocitani doby hry. Pokud se nepletu, pri prvni navsteve byl do hry pocitan cas straveny uvnitr mistnosti, pri druhe navsteve se do casu hry pocital veskery cas, vcetne prestavek v prubehu hry. Takze pokud mi vyhladne a chci si dat pauzu, zaplatim cenu jidla plus cas, ktery na nem stravim a to dle ceniku hry, cca 300 kc za hodinu. To mi neprijde prilis fer, kdyz vezmu kolik casu lide stravi cekanim na mistnosti, ktere jsou jiz obsazene. Nemam nic proti tomu zaplatit si za zabavu, a musim rict, ze jsem byl spokojeny, ale platit takto velke penize za nic a lakat lidi na to, ze v cene poukazu je 10-ti minutova pauza, mi prijde vcelku nefer.

Bara

Dobrý den koupili jsme voucher pro děti do 15 let místo pro dospělého. Můžeme to nějak napravit?

TEPfaktor

Dobrý den,

prosim kontaktujte přímo Slevomat,ti si s tim poradi:)

Děkujeme

Slevomat.cz

Dobrý den, Báro,

můžeme vám samozřejmě voucher stornovat a můžete vytvořit novou objednávku. Bohužel však na tomto emailu voucher nevidím. Mohu vás poprosit o email, na který jste objednávala?

Hezký den. Míša

Štěpán Rezek

Dobrý den,
v případě, že koupím poukaz pro 2×5 osob, znamená to, že musíme opravdu vytvořit dva týmy o pěti osobách, nebo můžeme udělat např. 3+3+4?
 Děkuji

K.

Dotaz na pamětníky: kolik to stálo ve slevě kdysi?

Jen mě fascinuje, že tehdy to koupilo třeba 10 tisíc lidí, teď už pár stovek. Je vidět, že víc lidem se to zdá drahý… Ano, i mně.

TEPfaktor

Dobrý den,
nyní prodáváme 3 hodiny protoze je to průměrna delka hry a s pauzou 10 minut.naše technologie se za léta vylepšila a přidaly se další služby. Proto cena je vyšší.

Jirka

V TEPfaktoru jsem byl několikrát, ať již s kamarády nebo s firmou na teambuildingu a jelikož jsem soutěživý typ, tak se mi to velice líbilo. Všem kdo chtějí si užít zábavu a trochu protáhnout svaly doporučuji. Už se těším na další výzvy. :-)

TEPfaktor

Dobrý den,

moc děkujeme a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Budeme se těšit na další návštěvu :)

Markéta

Dobrý den,
TEPfaktor jsem navštívila s partou přátel a byl to super zážitek! Dříve jsem něco takového viděla jen v televizi. Člověk si zde prověří fyzičku i spolupráci s přáteli v týmu. V budoucnu určitě využijeme Vaší nabídky a vyzkoušíme novinky, co jste pro nás připravili. Díky moc a jen tak dál!

TEPfaktor

Dobrý den,

děkujeme moc za zpětnou vazbu :) Těšíme se na Vaší další návštěvu :)

Marcela

Již několikrát jsme využili slevových kuponu a zakoupíme další. Je to zábava jak pro partu kamarádů, tak pro firmy,které se hrou stmelí a zažijí něco jiného. I když pro někoho fyzicky náročného. Mohu doporučit.

TEPfaktor

Dobrý den,

děkujeme moc za zpětnou vazbu a budeme se těšit na další návštěvu :)

Hezký den

Jindra

V TEPfaktoru jsme byli s přáteli a mohu jen doporučit. Že všude pracují jen lidé se dá pochopit a občas narazíte na někoho, kdo se nevyspal nejlépe, nicméně hru nám to nezkazilo a užili jsme si pěkné odpoledne. Již plánujeme další návštěvu.

TEPfaktor

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu a pochopení :) Pokud plánujete další návštěvu, doporučujeme zakoupit nyní vouchery :)

Hezký zbytek dne

Katka

Dobrý den,
chci poděkovat za parádní zábavu. TEPfaktor je skvělá hra pro celou rodinu. Už dvakrát jsme si užili herní odpoledne v TEPfaktoru a pokaždé došli do cíle:-). Určitě půjdeme moc rádi znovu. Chtěla jsem se zeptat, zda plánujete nějaké novinky/změny v místnostech? Děkuji.

Pavlína

Dobrý den,

v TEPfaktoru jsem byla již dvakrát, druhá návštěva proběhla letos v srpnu a mohu všem vřele doporučit. Užili jsme si spoustu zábavy, naučili se pracovat v týmu a heslo jeden za všechny, všichni za jednoho u nás platilo na sto procent. Hru jsme hráli cca 3 hodiny a splnili jsme všechny úkoly. Prostředí pláže bylo moc příjemné, toalety a převlékací kabinky čisté. Celkově jsme tam strávili moc hezké odpoledne a věřím, že se tam znovu vydáme.

TEPfaktor

Dobrý den,

moc děkujeme za zpětnou vazbu. Věříme, že se u nás ještě někdy uvidíme :)

Krásný den

Monika

Dobrý den, byla jsem v TEPfaktoru před měsícem a celkově již podruhé. Tentokrát jsme vás navštívili s rodinou a moc jsme si to všichni užili. Herní úkoly byly upravené a jsem si jistá, že když uspokojil potřeby mých dětí, určitě bude optimální i pro teambuilding mé firmy, který vybírám už delší dobu. A k tomu bych měla i pár dotazů. Kolik lze zakoupit na firmu poukazů? Kolik je k dispozici lůžek, zda je možné nějaké občerstvení, případně i doprovodný program pro mé kolegy?
Děkuji za odpovědi a určitě brzy na viděnou.

TEPfaktor

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám a dětem líbilo :) Co se týká firemního teambuildingu, tak Vás poprosím o zaslaní poptávky přes náš webový formulář. Najednou můžete zakoupit 10 poukazů, doporučujeme vybrat variantu balíčku pro 5 osob na 3 hodiny :) Kapacita ubytování je 48 lůžek v bungalovech. V rámci firemní akce s Vámi obchodní zástupce doladí také catering a společně vyberete vhodný doprovodný program z naší nabídky.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu :)

Hezký den

Pavlína Nachlingerová

Dobrý den,byli jsme v září v Chotilsku.Poměr cena-kvalita byl špatný!Oproti naší první zkušenosti,kdy jsme navštívili Tep Factor ,který byl kdysi ještě zánovní,jsme byli strašně zklamaní.Některé místnosti jsou opravdu v hrozném stavu-neudržované,některá tlačítka nefungovala a navíc byl trochu problém odchytnout někoho z obsluhy.Díky,ale za ty prachy NEBRAT!

TEPfaktor

Dobrý den,
omlouváme se, že jste měla takovou zkušenost, všechny úkoly jsou nově upravené a modernizované. Všechny úkoly nyní také fungují.

Věříme, že nás ještě někdy navštívíte.

hezký den

Jan

Dobrý den,
v některé z minulých nabídek jste se zmínili o budovaní TEPfaktoru na Moravě – jak jste daleko?
 Díky

TEPfaktor

Dobrý den,
TEPfaktor na Moravě je stále v plánu, pozemek máme více než 2 roky, ale bohužel řešíme stavební povolení, které nejsme bohužel schopni urychlit. Proto jsme otevřeli v říjnu novou pobočku v Praze. Věříme, že povolení dostaneme co nejdříve a začneme budovat.
Hezký den

Jarka

Byli jsme kdysi. Ale za tuto cenu vážně nepůjdeme. Nejsme firma. Vaše chyba.

TEPfaktor

Dobrý den, Jarko,

děkujeme za Váš podnět, naše cenová politika vychází z porovnání s jinými aktivitami (laser game, motokáry atd) a jistě není dostupná pro každého. Věnujeme se charitě a plno subjektů například: Dejme dětem šanci, Change for children, Projekt Andromeda, dětská hematologie a onkologie atd necháváme navštívit TEPfaktor zcela zdarma. Krom tohoto dáváme i mimo naši hlavní sezónu možnost zakoupit poukazy se zvýhodněnou cenou na slevových portálech. Pokud této zvýhodněné nabídky využijete či nikoliv, už musíte zvážit sama.

S přátelským pozdravem tým TEPfaktor.

Jan

Dobry den, na TEPfaktoru jsme byli minuly rok v lete a pekne si ho uzili.
Lze ale ocekavat nejake nove vyzvy od te doby?
 Diky

TEPfaktor Chotilsko

TEPfaktor se průběžně stále inovuje, nejposlednější žhavá novinka je náš „pumpovací výzva s vodou.
Pokud však budete chtít vícero nových výzev doporučuji navštívit náš nový koncept QuickGame v Praze.
Hezký den

Radek

Dobrý den. V létě jste nám neumožnili pauzovat hru s odůvodněním, že by se pak v místnostech nestihly týmy vystřídat. Rezervovali jsme si tedy termín, a když jsme dorazili na místo, byla v celém TEPfaktoru jediná pirátka a 3 další týmy, tedy prakticky prázdno. Hráli jsme necelé 3 hodiny, další 2 odpočívali, celkem jste nám za náš 5členný tým a 5 hodin hry naúčtovali 7500 Kč. Hru jsme navíc ani nedohráli, protože se nám některé úkoly samovolně stopovaly – Coloseum nám to udělalo hned několikrát po sobě ještě předtím, než člověk vyskočil na první válec, nakonec jsme jej kvůli tomu vzdali. Vše jsme se snažili řešit na místě, nikdo se s námi nechtěl bavit. Psal jsem Vám o situaci v hodnocení e-mailem, neodpověděli jste mi. Stále máte k zákazníkům stejný přístup? Děkuji

TEPfaktor Chotilsko

Dobrý den,
velice nás mrzí Vaše nepříjemná a negativní zkušenost s TEPfaktorem. Bohužel na hodně věcech záleží na lidském faktoru a tímto bych se chtěl omluvit za své kolegy, kteří to na místě nevyřešili a díky tomu jste přišli o celý zážitek za hry. Naopak se velice snažíme, aby naši zákazníci byli spokojeni. Bylo by možné zaslat Váš mailový kontakt na marketing@tepfaktor.cz ? Moc Vám děkuji a ještě jednou se omlouvám za kolegy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru