Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Marcela

Dobrý den,s přítelem plánujeme svatbu.Je to cizinec,tudíž je u nich zvykem,že na svatbě mu nevěsta zpívá :-) Chtěla bych se zeptat,zda je možné složit píseň a jaké informace potřebujete ke složení?:-) Děkuji MM

Písně na přání

Dobrý den. Ano, je to možné, bude lepší, když mi zavoláte a domluvíme se. S úctou JH.

Petra

Dobrý den, může být místo jména darujícího použito slovo „vnoučata“? Děkuji.

Písně na přání

Dobrý den, určitě ano. S úctou JH.

Kateřina

Dobrý den, jaké informace potřebujete ke složení písně ke svatbě?

Písně na přání

Dobrý den, prosím jména novomanželů a jméno darujícího, či darujících. S úctou JH

Renata

Dobrý den, je možné složit písničku pro třídní učitelku jako rozloučení se třídou (děti odchází na 2. stupeň ZŠ)? Jak dlouho trvá vypracování písně od objednávky?
Děkuji, R.S.

Písně na přání

Dobrý den. Ano lze, ale ne v rámci voucheru. Proces poté trvá cca 3 týdny. S úctou JH.

Ludmila Zahradníčková

Dobrý den, zle text pisné misto vyznáni lásky k muzi ,zménit tŕeba na jen pisen pro kamaráda? Ďekuji.

Písně na přání

Dobrý den, v této akci bohužel nelze. Pro kamaráda lze např. píseň k narozeninám, či k svátku. Děkuji za pochopení. S úctou JH.

Eliška

Dobrý den můžu se zeptat jak objednat píseň? A kde najdu kod voucheru? Děkuji:)

Písně na přání

Dobrý den. Zašlete mi objednávku písně na email holekj@seznam. cz dle informací, které jsou na Vašem voucheru i v nabídce akce. Voucher by Vám měl zaslat po zaplacení Slevomat a na něm je i jeho číslo, které zašlete spolu s objednávkou. S úctou JH.

J. Böhm

Jaké jsou možnosti specifikace příležitostí? Například je možné použít jako motto odchod zdravotní sestry ze zaměstnání, který nás (jako spolupracovníky) velmi mrzí, protože byla perfektní po všech stránkách a její odchod byl určitým způsobem vynucený. Nejedná se o odchod do důchodu, ale výpověď z práce.
Děkuji za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den. Písně jemožnév této akci objednávat v kategoriích, které jsou v nabídce uvedeny. K jiným příležitostem lze píseň objednat také, ale ne v rámci voucheru této akce. S úctou JH.

Míša

Dobrý den, je možné specifovat obsah písně ? Zda je možné zapracovat např. vlastnosti / vzhled obdarovaného ? Děkuji předem za odpověď.

Písně na přání

Dobrý den. V této variantě bohužel ne. V jiné pochopitelně ano. S úctou JH

Ingrid Trojancová

Dobrý den, dá se vybrat hudební žánr dle přání obdarovaného např. rock, pop, opera nebo country, případně navrhnout část textu?

Písně na přání

Dobrý den, v této variantě ne. Všeobecně mám svůj styl a nic nenapodobuji. Myslím si, že tak to má každý autor:) Děkuji za pochopení. S úctou JH.

eva

Dobrý den – jakou formou dostanu objednanou píseň? – jako přílohu e-mailu nebo na CD tak, jak se uvádí na stránkách p. Holka? Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Píseň dostanete elektronickou cestou přes portál úschovna.cz na Váš email. Ani na mých stránkách neuvádím u této kategorie písně dodání na CD. Zasílání CD a potřebný materiál by také podstatně zdražil a zpomalil celou službu. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru