Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Předplatné časopisu Lidé a Země se slevou 40 % nebo s knižním bonusem v hodnotě až 849 Kč! Úžasná cesta po zemích celého světa začíná.

4,6 / 5 Mladá fronta a.s. Praha - Modřany  (mapa) 946 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petr

Dobrý den, bylo by možné získat v rámci poukazu kompletní ročník 2012, tedy zaslat s prvním – dubnovým číslem současně i prvé tři letoční výtisky zpětně?
 Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, pokud toto přání uvedete do aktivačního emailu, bude Vaše roční předplatné realizováno zpětně, tedy od č.1/2012 do č. 12/2012.

Aleš Truksa

Dobrý den,chtěl bych předplatné darovat a knihu si nechat. Mohu si zvolit adresu pro zasílání předplatného jinou, než je adresa pro přijetí knížky. Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den Aleši, ano je to možné, viz odpověď pro Alici, výše uvedená.

Alice

Dobrý den,
zajímalo by mě,jestli by kniha šla zaslat na jinou adresu než časopisy? Popř.kolik by to navíc stálo.
Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, knihy jsou zasílány vždy na plátce. To znamená, že pokud uvedete v aktivačním emailu svoji adresu jako adresu plátce a další adresu jako příjemce, kniha bude poslána Vám, časopisy budou doručovány na příjemce. Poštovné hradí vydavatel.

Pavlína A.

Dobrý den, rozumím tomu dobře, že při zvolení varianty ročního předplatného + knihy o letectví zaplatím jen 399,– Kč? Kniha pak bude doručena společně s prvním číslem časopisu, nebo jak? Díky za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den, ano zaplatíte pouze 399 Kč. Knihy budeme rozesílat nezávisle na časopisech, v týdnu od 26.3.2012.

Marta Bartošová

Dobrý den, překvapuje mě, že není takový zájem o knihu Letectví. Máme ji doma a je to nádherná rozkládací encyklopedie s velmi kvalitním papírem. Muž se synem v ní dost často leží. Jsem jen chtěla napsat postřech. Lidé a Země objednávám s druhou knihou. Díky za super akci :-)

Mladá fronta

Dobrý den Marto, děkujeme za pochvalu i za objednávku:)

Veronika

Dobrý den, je možné aktivovat předplatné až od ledna 2013? Chtěla bych předplatné darovat, ale až k Vánocům. Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den Veroniko, v zásadě to možné je, i když v průběhu roku máme další atraktivní akce a předvánoční nabídky speciálně pro toto období. Pokud se ale rozhodnete zajistit si vánoční dárek již nyní, stačí uvést Vaše jméno a adresu spolu se jménem a adresou obdarovaného a termínem zahájení doručování do aktivačního emailu.

Michaela

dobrý den, zajímalo by mě, zda je mozne aktivovat predplatne az treba od cervence. dekuji.

Mladá fronta

Dobrý den, ano je to možné, viz odpověď Zuzaně a Daniele.

Daniela

Dobrý den,
takže by neměl být problém zahájit předplatné číslem 7 – předpokládám, že by to měl být červenec 2012?
Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, pokud to uvedete při aktivaci voucheru do emailu, tak to problém není.

Stanislav Rehacek

Donrý den, nešlo by slevu uplatnit na elektronickou verzi předplatného pro iPad? Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, uvedená nabídka platí pouze pro tištěnou verzi předplatného.

Zdeněk

V dodacích podmínkách stojí:
„Po zaregistrování objednávky Vám zašleme poštou první číslo Vašeho předplatného a zvlášť složenku / fakturu s předem vyplněnými údaji.Složenku / fakturu uhraďte, prosím, nejpozději do data splatnosti“.
Jak to mám chápat?

Mladá fronta

Dobrý den Zdeňku, jedná se o podmínky klasického předplatného. Předplatné z nabídky na Slevomatu hradíte formou voucheru, takže další složenka na toto předplatné Vám samozřejmě nepřijde.

Pavlína

Dobrý den, předplatné se automaticky prodlužuje. Kdy mám tedy oznámit, že příští rok už odbírat nechci. Stačí jen nezaplatit složenku, nebo budu muset dát vědět písemně? A jak můžu v průběhu roku změnit dodací adresu.
Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den,
jakékoli změny, případně ukončení předplatného je možné provést přes emailovou adresu predplatne.mf@cpost.cz nebo bezplatnou telefonní linku 800300302.

Zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na období ročního předplatného – jedná se o kalendářní rok 2012 nebo si můžeme nastavit období např. od března 2012 do února 2013?

Mladá fronta

Dobrý den Zuzano, všechny objednávky budou zavedeny od č.4 na dobu jednoho roku. Pokud chcete zahájit předplatné jiným měsícem, uvedete vybraný termín při aktivaci voucheru do emailu.

Mladá fronta

Dobrý den Zuzano, všechny objednávky budou zavedeny od č.4 na dobu jednoho roku. Pokud chcete zahájit předplatné jiným měsícem, uvedete vybraný termín při aktivaci voucheru do emailu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru