Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Blahodárná 70 minutová masáž ve zbrusu nových prostorech salonu Elite

4,5 / 5 Salon Elite Praha - Nové Město  (mapa) 284 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla

Dobrý den, mám taktéž dotaz stejně jako paní Veselá co se týče Vašich kapacit. Také jsem u Vás nikdy neviděla více jak 3 masérky. Nerada bych si u Vás zakoupila masáž, aby mi poté propadla. Jak dlouho se mám objednat dopředu? Děkuji za odpověď

Salon Elite

Dobrý den, stejně tak jako v předchozích odpovědích. Náš salon je orientován na spokojenost a nadstandardní služby zákazníkům. Mohu říct, že v Praze nemáme konkurenci v rámci přístupu. Je to ****** servis. Máme již dlouhou tradici a tisíce spokojených zákazníků. Díky našemu nadstandardnímu přístupu máme takový úspěch, proto rozšiřujeme naši pobočku. Objednat se můžete kdykoliv. Krásný den. Těšíme se na Vás.

Jana .

Dobrý den, masáž Lomi Lomi je celotělová nebo pouze určité partie těla?

Salon Elite

Dobrý den, Lomi Lomi je celotělová maximálně uvolňující a relaxační masáž. Vřele doporučuji. Krásný den.

Jana

Dobrý den, co mají na sobě oblečeni muži při aroma (celotělové olejové) masáži? Ženy mají od Vás jednorázové prádlo a muži? Své nebo pod prostěradlem.­.? Děkuji

Salon Elite

Dobrý den, standardně máte svoje spodní prádlo. Pokud si budete přát můžete využít naše jednorázové spodní prádlo.
Jednorázové spodní prádlo používají i muži i ženy. Krásný den.

Sebastian Svoboda

Ano to by mě taky zajímalo jak to chcete zvládnout, a jestli nebudete odbývat zákazníky při takovém to zatížení. Jestli vám nejde o to jenom rychle vydělat peníze a potom skončit. Což už se něco podobného v minulosti stalo a docela mě to zamrzelo. Každopádně děkuji slevomatu jak se zachoval děkuji.

Salon Elite

Dobrý den, stejně tak jako v předchozích odpovědích. Náš salon je orientován na spokojenost a nadstandardní služby zákazníkům. Mohu říct, že v Praze nemáme konkurenci v rámci přístupu. Je to ****** servis. Máme již dlouhou tradici a tisíce spokojených zákazníků. Díky našemu nadstandardnímu přístupu máme takový úspěch, proto rozšiřujeme naši pobočku. Krásný den. Těšíme se na Vás.

Martina

Ano na to jsem se taky chtěla zeptat, budete se opravdu věnovat při takovém to zatížení vašeho sálónu jedincovi? A zvládnete to vůbec? Nejde Vám jenom o to nabrat rychle peníze?

Salon Elite

Dobrý den, náš salon je orientován na spokojenost a nadstandardní služby zákazníkům. Máme již dlouhou tradici a tisíce spokojených zákazníků. Díky našemu nadstandardnímu přístupu máme takový úspěch, proto rozšiřujeme naši pobočku.
Krásný den. Těšíme se na Vás.

Zdenka Veselá

Dobrý den, jak dokážete odmasírovat tak velký počet masáží? Ve vašem salónu, co jsem si všimla, máte jen 3 masérky. Děkuji

Salon Elite

Dobrý den, počet masérek byl konkrétně v ten den, masérek máme dostatek. Nemusíte se obávat. Krásný den

Jana Rozmarová

Dobry den,jak dlouho masaz trva?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Jani,

masáž si užijete po celou jednu hodinu :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru