Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Chopte se kormidla: Kapitánské kurzy pro malá plavidla vč. plachetnic

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
J.

Dobrý den,
potřebovala bych jednoduše vysvětlit, co bude člověk moci řídit po absolvování Kurzu vůdce malého plavidla – základní část?
A ještě druhá otázka – Jaká plavidla mají výkon motoru do 20kw?
 Děkuji

Dáma za kormidlem

Dobrý den,
děkuji za dotaz
V každém případě se jedná o motorový člun. Pokud budete absolvovat zkoušky bez praxe, můžete řídit člun s výkonem motoru do 20 kW, pokud budete absolvovat i zkoušku z praxe, můžete řídit člun s neomezeným výkonem motoru nebo skútr. Jak silný motor si na člun kdo dá, je jeho věc, ale motor do 20 kW je skutečně málo. Přirovnávám to k mopedu. Běžně se používá 40 – 100 kW. V podstatě průkaz bez praktické zkoušky nemá velký smysl. Pro Vás je spíš otázkou, zda koupit kurz bez výcviku (pro zkušené) nebo dokoupit i výcvik (pro začátečníky). Doporučuji přečíst článek http://damazakormidlem.cz/overeni-praktickych-dovednosti/ nebo si stáhnout Přehled oprávnění http://damazakormidlem.cz/zdarma/.
Doufám, že jsem Vám zodpověděla, co potřebujete, ale neváhejte se ptát dál.
S pozdravem
Jana Balcarová

Lucie T.

Dobrý den,
prosím o upřesnění.
Pokud si vyberu variantu 3, mohu získat osvědčení M, S, C a také osvědčení o praktické zkoušce pro motorový člun i plachetnici?

Předem děkuji
 Lucie

Dáma za kormidlem

Dobrý den,
děkuji za dotaz.
V ceně je praktická zkouška na motorový člun. Praxe na plachetnici se dělá zvlášť. Původně praxe na plachetnici k získání průkazu pro kategorii S nebyla třeba, podle nových předpisů nutná je. Praxe na plachetnici není součástí tohoto balíčku. Doporučuji proklikat web www.damazakormidlem.cz/vmp/ pro získání dalších informací, případné další dotazy ráda zodpovím
S pozdravem
Jana Balcarová

Michael Špinar

Dobrý den,
omlouvám se ale mám v tom pěknej hokej.
Když se přihlásím na kurz VMP+plachetni­ce+pobřežní plavba po moři za 2999,–
tak po zvládnutí teorie bude následovat praxe? a po praxi je možnost se přihlásit ke zkouškám? A plachetnice ty jsou do nějakého omezení plachet v m2 ?
Omlouvám se, jsem naprostý začátečník.
děkuji
 Mišan

Dáma za kormidlem

Dobrý den,
děkuji za dotaz.
Postup je takový:

# absolvovat kurz teoretický (je nepovinný, teorie lze zvládnout i formou samostudia, http://damazakormidlem.cz/studijni-materialy/) sestávající ze základní části a volitelně „moře“ C a plachetnice S.

# absolvovat povinně zkoušky z praxe před komisařem, kde získáte „osvědčení praktických dovedností“ na motorovém člunu, pro zájemce i na plachetnici, pro nezkušené lze doobjednat i výcvik jak na člunu, tak na plachetnici.

# absolvovat teoretické zkoušky na Státní plavební správě formou testu, kam se můžete přihlásit až po absolvování zkoušky praktické.

Je to podobné, jako v autoškole.

Zdejší nabídka nezahrnuje celý sortiment, ale třetí varianta stačí k získání průkazu. Lze doplnit o výcvik na motorovém člunu a o výcvik a osvědčení z praxe na plachetnici. Doporučuji prohlédnout kompletní ceník http://damazakormidlem.cz/kurzy-vmp/cenik-kurzu/ a stáhnout Přehled oprávnění http://damazakormidlem.cz/zdarma/, kde získáte veškeré informace.
Věřím, že má odpověď je vyčerpávající, ale ráda zodpovím i další dotazy.
Jana Balcarová

PS: plachty neomezeně

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru