Nabídku Superjízda luxusní károu a záznam akce z dronu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Superjízdy luxusními vozy na polygonu Hradec Králové a záznam z dronu

3,0 / 5 Super cars Hradec Králové  (mapa) 80 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michal

Dobrý den,
Mohu se na místě rozhodnout, jaké auto v dané cenové relaci?

Super cars

Dobrý den, je možné se na místě dohodnout, případný rozdíl by jsme vyrovnali.
S pozdravem tým super-cars.cz

Aneta Freibergerová

Dobrý den, lze si připlatit další kolo? A pokud ano, kolik to je v případě Porsche? Děkuji, hezký den.

Super cars

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Samozřejmě dokoupit kola je možné a to přímo na místě, cena je odvozena od ceny zakoupené varianty jízdy, tzn. pokud v akci se slevou 55% prodáváme Porsche Cayman na polygonu 1+3 kola za cenu 1269,– je kolo za 1269 : 4 = 317,–, tento způsob platí pro všechny varianty, jak ceníkové tak i akční ceny.
Děkujeme s pozdravem tým super-cars.cz

Lenka Líbalová

Dobrý den, ráda bych jsem se zeptala na možný doprovod. Kolik dospělých osob může obdarovaného doprovodit? Byly by jako doprovod 3 dospělí. Předem děkuji za odpověď.

Super cars

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Limit pro doprovod není stanoven a tudíž můžete si vzít kolik lidí chcete:).
S pozdravem
tým super-cars.cz

Veronika Samková

Chtěla bych koupit příteli k Vanocum :) mohu jet s nim když to bude jen pro nej ? Myslím jako jestli mne u vstupu také pusti dovnitř ;)

Super cars

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Samozřejmě vstup do prostoru polygonu je pro doprovod zcela přístupný, stejně jako občerstvení a doprovodný program, akce jako taková je ideální například pro rodinný výlet. Přijďte se na nás podívat, těšíme se na Vás. S pozdravem tým super-cars.cz

Veronika Samková

Pohonné hmoty jsou v ceně ? Děkuji

Super cars

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Ano pohonné hmoty a amortizace vozidla je v ceně, na místě nic nedoplácíte. Na místě je možno si přikoupit kola i jiné vozy či doplňky k jízdám. Ale na vámi zakoupený voucher v této akci již nic nedoplácíte. Sledujte naše FB stránky nebo web kde budeme veškeré info. k akcím zveřejňovat. S pozdravem tým super-cars.cz

Petr

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouhý je okruh a cca za jak dlouhou jde objet?

Super cars

Dobry den, děkujeme za váš dotaz, okruh na polygonu je dlouhý cca 1,5 km a ujet jej můžete dle stylu jízdy za cca 10–15 min., cela akce vám trvá minimálně 3 hodiny a jeji součástí je skoleni, trenažer ve VR a dalsi doprovodný program. Sledujte naše FB stránky nebo web kde budeme postupné všechny informace zveřejňovat.

Monika Vondrušková

A nebylo by mozne koupit to bez zaznamu z dronu ? S o něco nižší cenou? Dekuji

Super cars

Dobrý den, tato akce je vánoční a nebudeme ji již opakovat, bohužel si můžete vybrat pouze z uvedených variant. Cena záznamu z dronu nemá vliv na konečnou cenu voucheru. Sledujte další naše akce a možná si vyberete :) omlouváme se že jsme Vám nemohli vyhovět. S pozdravem tým super-cars.cz

Monika Vondrušková

V jakém predstihu zverejnite termíny? Dekuji

Super cars

Dobrý den, tento týden budeme zveřejňovat termín na velkou vánoční show, termíny pro sezonu 2017 budeme zveřejňovat během měsíce ledna 2017, sledujte naše FB stránky nebo web kde budou veškeré informace.
Děkujeme za Vaší otázku a těšíme se na Vás. S pozdravem Tým super-cars.cz

Eva Nová

Dobrý den,

je v ceně také pojištění? Případně je u pojištění nějaká spoluúčast či povinnost složit nějakou kauci či další poplatky?
Děkuji.

Super cars

Dobrý den, havarijní pojištění je v ceně každého vozidla se spoluúčastí 10%, žádnou kauci ani jiné poplatky u této akce na místě nevybíráme. Na místě je možné dokoupit další kurzy či kola navíc, staňte se fanouškem našich stránek na FB
https://www.facebook.com/3s3supercars/ nebo sledujte náš web http://www.super-cars.cz/ kde budeme všechny informace zveřejňovat. Akční ceny doprovodných akcí zveřejňujeme vždy před konkrétní akcí.

Děkujeme za Vaší otázku a těšíme se až si přijdete k nám zařádit :)
Tým super-cars.cz

Monika Vondrušková

Dobry den. Muze byt v aute i spolujezdec? Dekuji

Super cars

Dobrý den, spolujezdec může být pouze u varianty BMW M4 které je pětimístné, u ostatních vozů je bohužel na místě spolujezdce akreditovaný instruktor který řidiči radí na trati tak aby si jízdu co nejvíce užil. Do budoucna připravujeme autoškolu v supersportu kde po absolvování tří kurzů k danému vozidlu bude moci absolvent řídit vybraný supersport na definované trati zcela sám a může si tedy k sobě vzít i spolujezdce. Staňte se fanouškem našich FB stránek https://www.facebook.com/3s3supercars/ nebo sledujte náš web http://www.super-cars.cz/ kde budeme všechny akce a novinky zveřejňovat.
Děkujeme za Váš dotaz
S pozdravem tým super-cars.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru