Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Osobní trénink v nově otevřeném privátním fitness studiu

4,8 / 5 BeEvolution Praha - Břevnov  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Vargovčíková

Dobrý den, moc děkuji za odpověď! Ještě se radši zeptám – co všechno je zahrnuto ve variantě 3 vstupů – úvodní konzultace + diagnostika pohybového aparátu + test fyzické zdatnosti + diagnostika stravovacích návyků + pitný režim + ručníkový servis + rezervaci možno zrušit 24h předem? Mohla bych poprosit vysvětlit, co se vše děje na úvodní konzultaci? Když pak vyměním voucher za permanentku na 3 vstupy, jaká je platnost těchto 3 vstupů? Díky!

Evolution Trainings

Dobrý den, ve variantě 3 vstupů máte, jak je zde na Slevomatu napsáno – Úvodní konzultaci při první lekci, 3× osobní trénink s trenérem po dobu 1 hodiny, který zahrnuje i vstup, pitný režim u všech tří tréninků a kompletní servis (hygienické prostředky,za­půjčení ručníku, fén…). Na úvodní konzultaci se od klientů snažíme zjistit co nejvíce informací (zdravotní stav, sportovní minulost, cíl klienta atd..). Platnost permanentky na 3 vstupy je stejně dlouhá jako platnost voucheru, tudíž platí do konce února roku 2017.

Hezký den, BeEvolution.

Lucie Vargovčíková

Dobry den, co presne znamena osobni trenink? Trenink sam s trenerem? Jestli jsem to dobre pochopila, trenink je hodinu a do toho se uz nepocita umyti, moznost zustat ve fitku dal, ze? Vsimla jsem si, ze na fotkach je sauna, je mozne ji pri jednom vstupu take vyuzit? Dekuji moc!

Evolution Trainings

Dobrý den Lucie, děkujeme za Váš dotaz. Osobním tréninkem je myšlena doba, kterou sama strávíte cvičením s osobním trenérem po dobu jedné hodiny. Co se týče druhého dotazu, je pouze na Vás jakou dobu strávíte mimo cvičení v našem studiu – můžete využít doplňkových služeb na baru atd. Sauna je zvlášť zpoplatněna a je pouze na objednání. Pro více informací či rezervaci nás neváhejte kontaktovat ať už telefonicky nebo na email.

Přejeme hezký den, BeEvolution.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru