Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Epilace lékařským laserem – trvalé odstranění chloupků

4,7 / 5 Cévní ambulance Frýdek-Místek  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pustkova

Dobry den, zajima mne kolik cca bude potreba voucheru na odstraneni chloupku v okoli bikin a intimnich partii a jestli je mozne pouzit /prevest voucher na permanentku . Dekuji Pustkova

Jarda

Dobrý den mohu se zeptat kdybych chtěl odstranit chloupky ze zadku děkuji za odpověď. JJ

Cévní ambulance

Ano, je to možné, toto ošetření také děláváme. Kupte si voucher na int. oblast. Pokud by se výrazně lišilo, což nepředpokládám, domluvíme se na místě. Popř. mi zavolejte a domluvili bych se dopředu (rozsah apod.), tel. 737 245 584.
S pozdravem
Michaela Kalendová

Chromčáková

Dobrý den, kolik voucherů je třeba koupit k odstranění chloupů v podpaží? V podpaží mám větší znaménko, není to problém? Děkuji za odpověď

Cévní ambulance

Je to individuální, určitě minimálně 2, budeme akci na jaře opakovat, tak byste si případně dokoupila. Mezi ošetřením je pauza minimálně 6 týdnů. Pokud je znaménko stabilní, nemění se, tak to není problém. Některé typy znamének dokonce laserem odstraňujeme.
Pěkný den
Michaela Kalendová

Simona Kolečková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik voucherů si mám zakoupit k trvalému odstranění ochlupení na bradě, tvářích a nad horním rtem.
 Děkuji

Cévní ambulance

Je to individuální, už jsme spolu domluvily telefonicky.

Barbora Gregošová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na epilaci stačí jít jednou nebo více krát abych se chloupku zbavila? Jedná se mi o odstranění v oblasti třísel. Děkuji

Cévní ambulance

Dobrý den,
chloupky rostou ve čtyřech fázích (3/4 je v klidové fázi hluboko a jsou zasaženy laserem jen slabě, 1/4 je z 90% zničena). Z tohoto důvodu je nutné ošetření opakovat, ale je individuální počet opakování, podle typu chloupků a požadovaného výsledku (čím tmavší chloupky tím lepší výsledky). Doporučuji zakoupit 1 – 2 vouchery, Mezi ošetřeními je minimálně 6 týdnů. V případě, že budete mít zájem o další podrobnější informace, zavolejte nebo se podívejte na naše webové stránky (www.cevnifm.cz)
Pěkný den. Michaela Kalendová

Martin Dvořák

Dobrý den, chci se zeptat na ošetření jiných části těla? Konkrétně zad, jaká by byla cena?

 Děkuji

Cévní ambulance

Dobrý den,
záleží na ploše, zda chcete ošetřit celá záda nebo jen horní část atd. Podle mých zkušeností to je asi 1000 – 1800 Kč. Vzhledem k tomu bych Vám doporučila koupit si voucher na ošetření int. oblasti, což cenově odpovídá a pak byste popř. doplatil. Pokud toho využijete, napište mi e-mail, abych si to poznačila.
Pěkný den. Michaela Kalendová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru