Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Leona Miklíková

Dobrý den ,mikina Gant dorazila. Syn byl moc spokojen.
Moc děkujeme .Budou opet skladem? Potreboval by vel. L.
S pozdravem Leona

AGA Brands

Dobrý den, velice nás těší, že jste spokojena.Bohužel prozatím nevíme, kdy by se mohly mikiny znovu naskladnit. Přejeme hezký den.

Oksana Yurak

Dobrý den také sí myslím že se jedná o fake takže mikinka poputuje zpátky, takhle mě už dlouho nikdo nenapalil na tohle sí dávám pozor.Velke zklamání.

AGA Brands

Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojena, právo na vrácení zboží v rámci zákonné lhůty samozřejmě můžete využít. Hezký den.

Gábi

Dobrý den, dnes mi dorazil balíček s mikinou a mám podezření že se nejedná o originál. Celkové provedení se mi jeví jako z tržnice. Jste ochotní vrátit peníze?

AGA Brands

Dobrý den, jako při každém nákupu na internetu máte samozřejmě i zde možnost vrátit zboží v rámci 14-ti denní lhůty. Zboží pošlete na adresu uvedenou na faktuře s žádostí vrácení zboží a peněz. Hezký den.

René Mahdal

Dobrý den,

já po Vás nechtěl fakturu, ale chtěl jsem certifikát pravosti.
Toto máte přímo na webu:
Dokumentace a certifikáty originality
Ke všem produktům máme k dispozic veškeré certifikáty originality a potvrzení. Naše partnery máme dlouhodobě ověřené a spolupracujeme jen s těmi nejlepšími.


Tedy ptám se zašlete na můj email kopii certifikátu pravosti ať si jej mohu ověřit?

Děkuji za odpověď

AGA Brands

Dobrý den, jak jsme Vám již odpovídali, k dispozici máme dodavatelskou fakturu, jejíž součástí je i potvrzení o originalitě zbo­ží.

René Mahdal

Z jakého důvodu není přímo v nabídce certifikát pravosti?
Prosím o zaslání certifikátu na rene@mahdal.eu
Mám silné tušení že se jedná o fake produkt už jen z důvodu že Gant nakupuju a cena těchto mikin je kole 4200kc
Děkuji :)

AGA Brands

Dobrý den, jelikož v dokumentu se uvádí název dodavatele, nemůžeme z taktických důvodů veřejně vystavit fakturu (to by potom chtěl nakupovat od našeho dodavatele každý) :-) Nakupujeme ve velkém množství, prodáváme do několika států EU, proto si díky množstevním slevám můžeme dovolit takové ceny. Přeji hezký den.

Markéta Korint

Dobrý večer, zitra budu posílat balíček. Odstupuji od smlouvy. Balíček mám poslat obyčejné. Chci se zeptat, kdy mohu očekávat vrácení peněz? Děkuji Vám. S pozdravem Korint

AGA Brands

Dobrý den, stejně jako zákazníci tak i my máme lhůtu 14 dní na vyřízení požadavku vrácení peněz od obdržení Vaší zásilky. Přejeme hezký den.

Žaneta

A když nebudete mít mnou požadovanou velikost k výměně, tak také peníze nevrátíte? Děkuji.

AGA Brands

Dobrý den, zboží si můžete případně vyměnit za jiné, ale vrácení peněz probíhá pouze v případě odstoupení od kupní smlouvy do 14-ti dní od převzetí zásilky. Hezký den.

Žaneta

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se mám jednat o vánoční dárek, bude možnost výměny velikosti (resp.vrácení zboží – když velikost nebude dostupná) prodlouženo, prosím?

AGA Brands

Dobrý den, výměna zboží možná určitě bude, vrácení však nikoli. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru