Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mytí auta kdekoli: Mobilní ekologická parní automyčka

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Petr Firman

Dobrý den
Který program obsahuje tetování interiéru?
 Díky

EcoSteamCar

Dobrý vecer,tyto programy neobsahují tepovani,pouze důkladně vycistime a vydezinfikujeme parou cely interiér vozidla. S pozdravem ecosteamcar

Veronika

Dobrý den, bydlím ve 4.patře a nevím jak zajistit přístup k el.proudu. Je možné auto někam přistavit? Druhý dotaz: parní myčka asi provlhne potahy a textilní části, je nějak řešeno vyschnutí auta v zimním počasí? Dá se nechat někde vyschnout?

Děkuji VS

EcoSteamCar

Dobrý den omlouvam se za pozdní odpověď vubec jsme si vašeho dotazu nevšimli,bohuzel nemáme svoje prostory přímo pro mytí vozidel,nas tým disponuje svoji vlastní centrálou,diky ktery se tímto problém dokážeme vyřešit pokud neni k dispozici zásuvka,bohuzel do konce týdne mame centrálu mimo provoz a budeme ji mit funkční od příštího týdne.co se tyka dotazu na potahy a textilní části vozidla,tim ze je to para,která ma vysoký stupeň teploty tak nedochází k promočeni části vozidla,diky tomu nemusí nikde auto stát a vysychat,ale můžete vozidlo ihned používat.hezky zbytek dne.S Pozdravem tým ecosteamcar.cz

Honza

Dobrý den. Poukaz platí do konce února. Je možné čištění všech variant dělat i za nízkých venkovních teplot? Nebo lze případně platnost kuponu prodloužit kupř. do dubna kdy již bude tepleji?

EcoSteamCar

Bohuzel prodloužit platnost voucheru nejde,varianta je pouze voucher koupit,uplatnit u nas a domluvit si termín,pokud by to počasí nedovolilo,nemáme problém termín přesunout.
Co se týká počasí je to individuální,neměly by se teploty pohybovat pod 5stupnu pro čištění exteriéru ,pokud by se jedna o interiér,je v podstatě jedno kolik je stupňů jen myslete na náš tým aby mel aspon trochu vyhovující podmínky :-)

Petr

Dobrý den, je potřeba pro čištění přípojka na vodu a elektřinu..? Děkuji

EcoSteamCar

Dobrý den přípojku na vodu nepotřebujeme,pouze potřebujeme přístup k elektrice.

Katka

Dobrý den,
chtěla bych koupit poukaz dědovi k vánocům. Vyčištění interiéru a umytí vozu. Je tam nějaký příplatek za cestu? Bydlí v Pacově u Říčan.
 Děkuji

EcoSteamCar

Dobrý den,ano mimo Prahu je jednorázový poplatek 100,–Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru