Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kapesní popelníky pro uvědomělé kuřáky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

H

Dobry den, docetla jsem se v hodnoceni, kolik vajglu pojme kapsa a toulec, nikoliv vsak, kolik jich pojme kulatak. Prosim o tuto informaci, dekuji :)

Bezvajglu.cz

Dobrý den,

Kulaťák pojme max. 5–8 Vajglů. Záleží jestli kouříte klasické cigarety či Slimky či balené s malým filtrem či bez filtru. Kulaťák je především přívěšek na klíče, kalhoty, batoh. Není vhodný do kapsy.

s pozdravem

Petr za Bezvajglu.cz

Monika Wittichová

Dobrý den, má prosím vás popelníček kulaťák, také nějakou pojistku proti otevření? Napadá mě, jestli se otevírání, které má, časem neunaví a nebude již držet zavžené?!

Děkuji Monika

Bezvajglu.cz

Dobrý den Moniko, děkuji za Váš dotaz. Popelníček Kulaťák má čistě mechanické zavírání na bázi zobáčku na vícku který zapadne pod hranu samotného poelníčku. Pojistku nemá. Ale čím víc si mechanicky zobáček přitračíte více k popelníčku tím víc Vám bude těsnit,ale také se hůře otevírat. Je to ale o dost bezpečnější než čudlík na zmáčknutí typ „hodinky cibule“ o který když jen zavadíte víčko se otevře. Také nedoporučujeme dávat kulaťák do kapsy či kabelky a batohu,ale používat ho jako přívěšek na kalhoty, klíče, batoh. Není 100% těsný protože dosedá kov na kov a občas se víčko může oproti popelníčku posunout o max. 1mm.

s pozdravem Petr Kukla za Bezvajglu.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru