Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vizážistický kurz s certifikátem v Praze

4,1 / 5 Studio Be beautiful Praha - Karlín  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pepa Gon

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda v líčení se třeba i naučí zakrýt u starších žen vrásky nebo nevím jak to lépe napsat. Děkuji ( byl by to dárek pro ženu 55let)

Studio Be beautiful

Dobrý den, děkuji za zajímavý dotaz. Určitě se dá vhodným líčením starší pleť/ dámu „omladit“, což si v kurzu vysvětlujeme – co udělá opticky ženu starší, jak docílit naopak mladistvého dojmu, potlačení problematických partií, jaký druh makeupu je/ není vhodný na daný typ/ stav pleti (klientky zkouší dva druhy makeupu pro porovnání), atd. Doufám, že jsem Vám poskytla vyčerpávající odpověď, v případě, že budete chtít ode mě cokoliv doplnit, dovysvětlit, … kontaktujte mne na telefonním čísle 702 270 729. Ještě jednou děkuji a přeji krásný Advent. BH

Emma

Dobrý den, je v kurzu zařazeno i konturování obličeje?
 Děkuji

Studio Be beautiful

Dobrý den,
teoreticky se o něm vždy bavíme, ale prakticky se neprovádí, jelikož se nejedná o základní líčení na běžné nošení. Nejdříve je dobré se naučit základ a pak jako nadstavbu konturování, různé druhy linek apod. :)
Přeji krásný večer, Bára

Sunny Bradley

Nemam dotaz,nemohu vlozit hodnoceni.Kurz mohu jen doporucit,ma 13leta dcera se naucila licit tak,ze muze licit sve kolegy z dramatickeho krouzku.Umi se nalicit na kazdou prilezitost!Do­poruciji orave tento kurz.Jedine na co jsme cekali byl certifikat o absolvovani,a­si mesic.

Studio Be beautiful

Dobrý večer, děkuji mnohokrát, že jste si dala tu práci a napsala hodnocení alespoň sem, když to do „hodnocení“ nešlo, opravdu mne to moc potěšilo. :) Jsem moc ráda, že se dceři líčení daří a svůj um využívá i ve prospěch ostatních, to mi vždycky udělá ohromnou radost. :) Je fakt, že to není nic extra těžkého, jen to musí člověku někdo ukázat a naučit ho, jak je to správně. Díky moc za přízeň a přeji krásný večer. Bára H. ( P. S. Proces zpracování certifikátů jsme již urychlili a nyní je rozesíláme do 14 dnů :) ).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru