Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitek a dárek v jednom: Ukovejte si růži s mistrem kovářem

4,9 / 5 Pražská kovárna Praha - Komořany  (mapa) 48 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Petra

Dobrý den, ráda bych tento zážitek koupila svému skoro 14tiletému bratrovi, který chce po základní škole jít studovat uměleckého kováře, bude pro něj dárek vhodný? Chtěla bych také poprosit, zda by tedy nebyla na poukazu uvedena cena, když se jedná o dárek, děkuji.

Pražská kovárna

Dobry den,
verim ze se tento zazitek bude Vasemu bratrovi libit hlavne pokud se jiz o kovarstvi zajima. Slevomat standartne neuvadi cenu na voucheru takze nemusite mit obavy. Tesime se na Vasi navstevu.

Eva Cetkovská

a jaká je cena pro 1 osobu

Pražská kovárna

Momentalne mame akci na slevomatu na rodine vstupne, tudiz by cena pro 1 osobu nebyla nizsi. Nicmene pokud kdokoliv dorazi bez doprovodu, tak bude mit pana kovare sam pro sebe a urcite si vyzkousi vice nez ve vetsi skupine.

Marcela Plačková

Dobrý den, zajímalo by mě jestli v rámci jednoho vstupného pro celkem 4 osoby si budeme moct každý ukovat hřebík a každý dostaneme růži, nebo jestli bude za 999,–Kč zkoušet kovat jen jeden z nás a růži dostaneme jen jednu? Děkuji, Plačková

Pražská kovárna

Dobry den, hrebik si muze ukovat kazdy a take si ho odnest ale ruze je v cene jedna. Dalsi ruze bude mozne pripadne dokoupit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru