Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Velká fotokniha pro vás i nejmilejší dárek pro babičku

4,8 / 5 Bontia 3 893 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Lukáš

Dobrý den,
proč byla nabídka o 4 dny zkrácena?
Chceme dvě knihy koupit zítra.
Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, Lukáši,
odkládat nákup na poslední vchvíli se nevyplatí. Výroba už je naplněná, tak byla akce ukončena. Děkujeme za pochopení, Michal

Stepan Tomicek

Dobrý den,
do kdy bych musel objednat abych stihnul doručení do Vánoc?
 Díky

Bontia

Dobrý den, Štěpáne,

nové objednávky stále zpracováváme s doručením do Vánoc. Stav v následujících dnech je závislý na vytížení výroby. Doporučuji Vám proto objednat co nejdříve. Aktuální informace naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/232-vanoce.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Lída

Dobrý den,
kolikrát můžu navýšit počet stran o 8 za cenu 50 Kč. Když zakoupím fotoknihu o 32 stranách a 2× dokoupím 8 stran, vyjde to levněji než když objednám rovnou 48 stran.
Děkuji za odpověď.
 Lída

Bontia

Dobrý den, Lído,

fotoknihy mohou mít až 160 stran, tj. do tohoto rozsahu můžete počet stran navyšovat.
Pokud jde o cenu, samozřejmě záleží na Vás, která varianta je pro Vás nejpřijatelnější – zda pořídit poukaz a následně navýšit počet stran s doplatkem, nebo jestli raději zakoupit fotoknihu v odpovídajícím rozsahu bez poukazu.

Mějte se hezky.
 Martin

Monika

Dobrý den , 28.11 jsem poslala penize za fotoknihu 699, kc , a stale mi nepřišel kód voucheru. Fotoknihu potřebuji mit nejdéle do 22.12 . Da se nějak zjistit jak je na tom ma objednavka? Děkuji za odpověď Chlaňová

Slevomat.cz

Dobrý večer, Moniko,

vidím, že jsme voucher v pořádku zaslali. Posílám tedy ještě jednou, raději však zkontrolujte i složku spam či promoakce, aby se tam nezatoulal.

Hezký den. Míša

Taťána Kempná

Dobrý den,
Prosím Vás, dá se objednat zboží na dobírku?
Děkuji, Taťána.

Bontia

Dobrý den, Taťáno,

jak uvádíme na našich stránkách, objednané produkty je třeba vždy uhradit předem. To se týká i dopravného a balného.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zakázkovou výrobu, jiná cesta není reálná.

Přeji Vám pěkný víkend.
 Martin

Jana

Dobrý den,
Do kdy mám čas dát dohromady fotoknihu,abych měla garanci doručení do vánoc

Bontia

Dobrý den, Jano,

objednávky zatím stále zpracováváme s garancí doručení do Vánoc. Doporučuji Vám objednat co nejdříve.
Aktuální informace naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/232-vanoce.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Tomáš Hübner

Dobrý den, je možno slevový poukaz použít (s příp. dodateč. doplatkem) na jiný velikostní formát? Potřeboval bych A3 na šíří s maximálním počtem stránek – tedy 160. Můžete prosím napsat příp. doplatek? díky th

Bontia

Dobrý den, Tomáši,

slevový poukaz je třeba použít v objednávce fotoknihy, na kterou byl vystaven. Knížka však může mít více stran. V takovém případě se automaticky vypočítá doplatek 50–60 Kč za každých 8 stran navíc.
Máte-li zájem o zcela jiný rozměr, nabídku všech provedení fotoknih naleznete na stránce www.bontia.cz.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Mirka

Dobrý den, pokud bych si objednala dnes 4 fotoknihy. Kdy obdržím voucher? Stihnu obdržet zakázku do Vánoc, nebo už je pozdě? Děkuji.

Bontia

Dobrý den, Mirko,

poukaz byste měla obdržet maximálně několik hodin po přijetí platby.
Pokud jde o Váš druhý dotaz, objednávky samozřejmě stále zpracováváme s garancí doručení do Vánoc. Objednání Vám však doporučuji zbytečně neodkládat.

Mějte se hezky.
 Martin

Iv Stehlíková

Dobrý den, mám vytvořenou knihu, zakoupené vouchery, ale v programu mi nejde pokračovat, tlačítko „dokončit“ je neaktivní. Nefunguje ani se zádáním kódu voucheru ani bez něj. Jak můžu tedy knihu objednat?

Bontia

Dobrý den, Ivo,

zkontrolujte, prosím, zda používáte aktuální verzi programu (viz modrý otazník v pravém horním rohu). Pokud tomu tak je, pošlete nám, prosím, více informací pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new. Zejména je podstatné, zda se objevují nějaká informativní okna, když se neúspěšně pokoušíte objednat/zadat čísla poukazů. Rovněž Vás poprosím o zaslání bližších informací o Vámi používaném počítači.

Přeji Vám příjemný den.
 Martin

Iveta

Dobrý den, mam stahnuty program v telefonu iPhone. Nikde nemuzu najit typ designu Zero. Kdyz kliknu na vas odkaz na tento design, tak me to nenavede. Muzete me prosim nasmerovat? Dekuji.

Bontia

Dobrý den, Iveto,

součástí Bontia Studia pro iOS je 11 designů. Design Zero, který neobsahuje žádné šablony stránek, není součástí této nabídky. Knížky lze v aplikaci pro iOS vždy tvořit výhradně pomocí připravených šablon stran. Pokud si chcete vytvořit zcela vlastní design, doporučuji Vám použít program Bontia Studio pro Windows.

Mějte se pěkně.
 Martin

René

Dobrý den,

Objednal jsem malou fotoknihu a při plnění fotkami mi došlo, že bych potřeboval spíše větší. Je možný nějaký upgrade na vyšší voucher? Bohužel na webu není nikde telefon a chat nefunguje, proto píši takto.. Děkuji

Bontia

Dobrý den, René, jak je uvedeno v podmínkách uplatňování poukazů, poukaz je vždy potřeba uplatnit v objednávce knihy, na kterou byt vystaven. Máte-li zájem o jiné provedení fotoknihy, doporučuji Vám využít aktuální nabídku na našich stránkách www.bontia.cz. Přeji Vám pěkný den. Martin

Dana

Dobrý den, měla bych zájem o poukaz. Jak dlouho bude mít platnost mohu si u toho vybrat velikost? Děkuji Dana

Bontia

Dobrý den, Dano,

poukazy jsou platné do konce ledna 2017. Lze je uplatnit v objednávkách velkých fotoknih na výšku. Veškeré informace naleznete na stránce s akcí.

Mějte se pěkně.
 Martin

Daniela

Prosím, možná jsem to přehlédla…do kdy je nutné odeslat podklady pro fotoknihu nejpozději, aby se doručení stihlo do Vánoc? Moc děkuji.

Bontia

Dobrý den, Danielo,

doporučuji Vám objednat do konce listopadu. Pokud byste to nestíhala, objednávky s garancí dodání do Vánoc samozřejmě budeme zpracovávat ještě během první poloviny prosince. Konkrétní termíny budou dostupné na začátku příštího měsíce.

Mějte se pěkně.
 Martin

Zuzana

Dobry den,
Pro tvorbu knih je nutne pouzit jenom vas program, nebo by bylo mozne dodat data zpracovane napr. v Indesignu dle vasi sablony? Dekuji
 Zuzana

Bontia

Dobrý den, Zuzano, data k fotoknihám lze zaslat pouze pomocí Bontia Studia. Program je zdarma ke stažení na stránce www.bontia.cz/vytvorit-fotoknihu.

Přeji Vám příjemný pátek.
 Martin

Adriana

Dobrý večer,
ještě bych se ráda zeptala, pokud si objednám 3 fotoknihy za 399,– a jednu za 599,–, každá z knih bude mít jiný obsah, je možné knihy doručit současně v jeden termín a platit tak poštovné ne 4×, ale 1×?
Moc děkuji.

Bontia

Dobrý den, Adriano, ano. V takovém případě všechny knížky objednejte v rámci jedné objednávky. Postup, jak na to, naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/40-objednavka-knizek.

Mějte se hezky.
 Martin

Eva

Dobrý den,
chci se zeptat, zda si knihu můžu vytvořit bez jakýchkoliv šablon, které máte v ukázkách? Zda je možné mít na straně třeba 5 fotografií a naskládaných podle svého a ne podle šablony..? Popřípadě si třeba zvolit jednobarevnou stranu a na tu naskládat fotky apod…
Děkuji za odpověď :)

Bontia

Dobrý den, Evo, ano. Ve Vámi uvedeném případě Vám doporučuji vybrat z nabídky designů variantu Zero (www.bontia.cz/templates/zero). Neobsahuje žádné výchozí designové prvky. Fotografie samozřejmě můžete v libovolném množství zpracovat podle vlastní fantazie. Podobně se to má také v případě pozadí stránek (viz http://podpora.bontia.cz/kb/article/249-zmena-pozadi).

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Adriana

Dobrý den,
v případě, že si knihu objednám přes tento voucher, budu mít možnost poté volit z Vašich svatebních designů, které máte na webových stránkách?
Děkuji. Adriana

Bontia

Dobrý den, Adriano,

ano. Svatební designy (www.bontia.cz/svatebni-designy) můžete použít ve všech fotoknihách.

Mějte se pěkně.
 Martin

petra

Martine,

prosím Vás, dejte už konečně i možnost výběru fotoknihy ve vel. XL…

děkujeme :-)

Bontia

Dobrý den, Petro,

aktuální akce je zaměřená výhradně na oblíbený velký formát na výšku. Obsah následujících akcí připravujeme.
V případě, že zde nenaleznete variantu, o kterou máte zájem, doporučuji Vám věnovat pozornost nabídce na našich stránkách (viz www.bontia.cz/ceny/fotoknihy).

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Marta

Dobrý den, chci se zeptat, jaka je kvalita papíru . Děkuji

Bontia

Dobrý den, Marto,

listy fotoknih jsou z matného křídového papíru 170 g/m² s velice jemným povrchem. Více informací o našich fotoknihách naleznete na stránce www.bontia.cz/fotoknihy.

Mějte pěkný den.
 Martin

Lucie Hrůzová

Dobrý den, pokud zakoupím více voucherů na více knih a chci je objednat všechny dohromady, jak to udělat, aby byly knihy zaslány v jednom balíčku, tedy platila bych jen jednou poštovné a balné? děkuji

Bontia

Dobrý den, Lucie,

všechny knížky je v takovém případě potřeba objednat v rámci jedné objednávky. Postup, jak na to, naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/40-objednavka-knizek.

Mějte se hezky.
 Martin

Lada

Dobrý den, prosím o konkrétní odpověď – fotokniha 32 stran je nyní za akční cenu 399. Pokud koupím tento poukaz a budu chtít přidat strany až na 48 stran, nezaplatím doplatek oněch 50–60 Kč za každých 8 stran (tj. celkem cca 520 Kč), ale zaplatím aktuální akční cenu za 48 stran, tj. 599 Kč (pokud správně chápu info na Vašich stránkách). Ale jaká bude cena v případě, kdy chci ke knize o 32 stranách přidat pouze 8 stran, tj. mít celkem 40 stran? Děkuji.

Bontia

Dobrý den,

doplatek bude ve Vámi uvedeném případě 60 Kč.
V případě, který jste uvedla původně, je doplatek za každých 8 stran navíc také 60 Kč. Jak je uvedeno na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-cena-jineho-poctu-stran, při výpočtu doplatku je potřeba vycházet z ceníkových akčních cen (viz www.bontia.cz/ceny/fotoknihy), nikoliv z cen poukazů.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Janička Mucková

Dobrý den je možné abych si objednala fotoknihu a byla hotová za 5dní ?

Bontia

Dobrý den, Janičko, jak uvádíme na našem webu www.bontia.cz, fotoknihy expedujeme v drtivé většině případů do 5 pracovních dnů od data přijetí platby a podkladů. V ostatních případech k expedici dochází do 10 pracovních dnů.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Martin Pešek

Dobrý den, jak to funguje v případě, že bych chtěl k voacheru třeba kožené desky nebo vatování? je to vůbec možné?

Bontia

Dobrý den, Martine, poukazy z této akce lze uplatnit pouze v objednávkách velkých fotoknih na výšku v tvrdých deskách. Pokud máte zájem o obálku v kůži, můžete využít aktuální nabídku na našem webu (www.bontia.cz/ceny/fotoknihy).

Mějte se hezky.
 Martin

Eva

Dobrý den, v minulých letech jste na Slevomatu nabízeli knihy s počtem 96 a 112 stran. Plánujete přidat tyto možnosti do nabídky, nebo je letos 64 stran maximum? Díky.

Bontia

Dobrý den, Evo, v aktuální akci lze zakoupit poukazy na fotoknihy o maximálním rozsahu 64 stran. Poukazy však můžete použít také v objednávce knih s větším počtem stran. V takovém případě během objednávky knih dojde k automatickému výpočtu doplatku za stránky navíc (standardně 50–60 Kč za každých 8 stran navíc). Více informací naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-cena-jineho-poctu-stran.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Eva Blahová

Hezký den,
zahrnuje sleva také čtvercový formát viz. šablony? Díky moc za Vaši odpověď. Eva

Bontia

Dobrý den, Evo, v aktuální akci jsou poukazy na velké fotoknihy na výšku. Pokud máte zájem o jiný formát, doporučuji Vám věnovat pozornost nabídce na stránce www.bontia.cz.

Mějte se pěkně.
 Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru