Nabídku Ochutnejte karibské rumy Appleton a Plantation mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ochutnejte opravdovou kvalitu: karibské rumy Appleton a Plantation

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan Mareš

Dobrý den,
není seriózní a nejspíše ani legální, jak je nabídka prezentována.
Plantation 20th Anniversary Rum, sleva z údajných 1173 na 999. Na webu Interdrinks 1035.
Plantation Rum Vintage Jamaica 2002, sleva z údajných 884 na 749. Na webu Interdrinks za 791.
Plantation Rum Vintage Trinidad 2003, sleva z údajných 830 na 729. Na webu Interdrinks za 789.
Ve třech případech ze tří, které jsem kontroloval, jde sice o slevu, ale o výrazně nižší, než jaká je inzerovaná. Celkem zjevné klamání zákazníka, nemyslíte?

Interdrinks

Dobry den
Už je to zde psané několikrát. Akce běží víc než rok, prodalo se enormní množství, samá kladná hodnocení, a do akce nejde z pochopitelných důvodu již následně zasahovat. Ceny se mezitím někam pohnuly, v době startu platilo vše beze zbytku.
Každopádně jsou zde ceny pořád výhodné, a o tom to je. Slevomat je o výhodném nákupu a jeho ceně, ne o tom, kolik procent apod. je sleva, nemyslíte?
Web Interdrinks není představitelem běžných cen na internetu, má jako dovozce cenu nízkou, případně nejnižší, nikoliv běžnou. Sleva je z běžných cen, jak take jinak? Z akčních cen taky žádné slevy nejsou. Nikde není uvedeno, že se jedná o slevu z nejlevnějších cen.
Pokud chcete běžnou maloobchodní cenu, vemte si třeba 10 cen na různých eshopech a udělejte si průměr.

Statisticky zjištuji, že tak asi na 150–200 zákazníků se najde jeden, kterému výše slevy nevyhovuje. Nemusí nakoupit, i když je to nejvýhodnější, nikdo ho k tomu nenutí, je to čistě jeho rozhodnutí, a mi ho beze zbytku respektujem.
Opravou běžných cen, opakuji běžných, se vůbec nic pro nakupující nezmění, a domnívám se , že i tak jsou tyto ceny jako běžné – průměrné- víceméně v pořádku, ale přít se o tom nebudu. Můžete to vidět jinak. Také můžeme ceny na Interdrinks.cz zdražit, a pak to bude již jistě „aritmeticky“ v pořádku, ale nic ve zlém, většina by to spíše neuvítala :-), se domnívám, nebo akci proto ukončit?

Díky Přehnal T.

Robert

Dobrý den,

předem se omlouvám, jestli jsem to přehlédnul, ale u aktuální akce nevidím datum platnosti voucheru. Pouze informaci, že je třeba objednat do 13.12.2017 pro garanci doručení do Vánoc. Mě by ale spíš zajímalo, do kdy platí po Vánocích.

Děkuji za informaci.

S podzravem,

 Marvan

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte,
platnost voucheru končí dnem 5.3.2018 :)
Hezký zbytek dne, Tomáš.

Adam Kuba

Dobrý den, budete někdy v budoucnu dávat do akce na slevomat rumy Plantation Single Cask? Děkuji AK

Slevomat.cz

Dobrý den, Adame, ráda bych Vám poradila, ale bohužel o budoucích nabídkách nemám informace :( Přesto Vám ale mohu poradit – na stránce s nabídkou máte vlevo nahoře název poskytovatele (v tomto případě Interdrinks). Když si na to kliknete, otevře se Vám další stránka, na které si vpravo nahoře můžete nastavit upozorňování na nabídky od tohoto poskytovatele, abyste jí případně neprošvihl, pokud bude :)) Mějte se fajn, Lucka :)

Interdrinks

Dobrý den
Spíše to ted není ve výhledu, to už jsou moc velké speciality, každopádně jdete v rumech správným směrem :-).
Děkuji za zájem.

Přehnal T.

Jakub

Dobry den,

zajimalo by mne, kde je ta sleva. Na webu Interdrinks cena 369Kc, na Slevomatu 379Kc. :) Opradu ubohe. Lituju lidi, co slepe nakupuji s vidinou slevy. Toto by melo byt trestne. Stydte se. (mimochodem neco podobneho jsem videl i u roznych ubytovani). Na Slevomatu „sleva“ 40%, pritom na oficialnich strankach pensionu cena jeste nizsi…

Interdrinks

Dobrý den
Nebuďte tak rychlý ve svých soudech, akce visi na webu cca jeden rok a i když mohla cena mohla postupně klesnout, neznamená to, že drtivou většinu i této položky koupili lidé za nejvýhodnější cenu, neb před rokem stala o stovku vice, než nyní. Takže není třeba nikoho litovat, navíc se jedna o ojediněle položky, berte to tedy tam, kde je to výhodné a hotovo.
Jedná se zřejmě o Appleton signature, není uvedeno, Tesco to doprodávalo myslím za 330 KC, to jste nezachytil, (protože za 500 kc neprodali asi ani kus,) což je pod nakup, takže jsme museli reagovat. ale jedná se o jev přechodný, doprodej trval cca 10 dní, už to nemají, a ted tedy vrátíme cenu na původní úroveň a zase bude ceny Slevomatu výhodná. To že se nikdo takto rozhodne položku rychle doprodat, nelze ovlivnit, nelze to ani často zachytit, je to jen přehodný stav a nikdo z toho žádné rychlé soudy neděla, neb se jedná o výkyv, nikoliv obecný trvalý stav.

Přehnal T.

Jana

Dobrý den,
co je považováno za dárkové balení konkrétné u tohoto rumu (Plantation Grande Reserve Rum / 1 l / 40 %) ?
Děkuji předem za odpověď

Interdrinks

Dobrý den
Odesílá se to , co je foto.
Zde bych označení balení jako dárkové nepoužil, jedná se zřejmě o chybu, jak se texty kopírují a upravují, tak to tam zůstalo, tento rum nikdy žádné nadstandartní balení neměl. Jste první , kdo si toho všiml, a to je akce na webu skoro rok, opravíme to. :-)

Díky Přehnal

Karel Majer

stále platí – Tento Plantation 20th Anniversary Rum, GB / 0,7 l / 40% – 999kč jsem dostal zakoupen zde před cca 2měsíci téměř tomuto vůbec neholduji i tak jsem neodolal a ochutnal cca ani ne 1dc no nic mi to neříká takže pokud by někdo měl zájem za 699kč přenechám je to komplet balení jen otevřeno ochutnáno a zavřeno garantuji 100% to co píší pouze osobní předání v Brně kdekoliv nikam to poštou nezašlu kontakt email – kocourkovcz@seznam.cz

Jan Pták

Dobrý den, u žádného z nabízených rumů neuvádíte stáří v letech a ani na lahvích není v miniatuře údaj možno vysledovat. Je to celkem důležitý údaj, může mi jej napsat alespoň u těch nejdražších variant.
Spíše nežli Uloženku bych pro snížení nákladů na dopravu, které znehodnocují slevu zboží, doporučoval Zásilkovnu, která má mnohonásobně (např. jen v Ostravě je jen 1 výdejna Uloženky a asi 20 výdejen Zásilkovny) vyšší počet výdejen a mám s ní doposud dobré zkušenosti.

Interdrinks

Dobry den
Uvádíme to pouze tam, kde to uvádí výrobce, jinak to dělat nemůžeme, často se jedna o směsi různě starých rumů. Je možné, že to někde u akce chybí, ale značky jsou obecně známé. a v popisu např. na našem shopu jsou uvedeny informace, které jsou nám v této otázce k dispozici.
Co se týka dopravy, jednáme i z jinými dopravci a lze očekávat nějaké zvýhodnění ve věci dopravy. Jsme si tohoto, co píšete vědomi.

díky Přehnal T.

Adam Kuba

Dobrý den, budete někdy v budoucnu dávat do akce na slevomat rumy Plantation Single Cask? Děkuji AK

Interdrinks

Zdravím

Vidím, že si umíte vybrat, ale to už je příliš velká specialita na hromadné nakupováni na slevovém portále :-),
jako je Slevomat.
Když, tak mrkněte na nás shop, jsou tam, jsme výhradní dovozci do ĆR všech Plantation rumu od dob jejich vzniku.
Díky Přehnal

Ivana Líbalová

Pro pana Adama Kubu: Tenhle rum doma mám, nenačatý, jen se na něj vesele práší… Kdybyste měl zájem, může být Váš :-) V případě zájmu se ozvěte na i.libalova @seznam.cz a domluvíme se – ale nejraději osobní předání v Praze.

jana

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi Appleton estate zde nabízeným a tímto na vašich stránkach?http://­eshop.interdrin­ks.cz/katalog/des­tilaty/rum---cachaca---spiced/rum---trideni-dle-puvodu/jamaica/pro­dukt/appleton-estate-reserve-blend---------rum-------0–7l-40– , zdají se mi stejné a tedy nevídím tu slevu?
děkuji Jana B.

Interdrinks

Dobrý den
Akce běží více jak půl roku a došlo na trhu postupně ke změně ceny u této položky, do běžících akcí se ovšem toto již nedá zpětně promítnout a cenu aktualizovat. Položka již proto nebude do akce doplňována, nová cena bude nastavena až u nové akce s touto položkou.
Děkuji Přehnal

Adam Kuba

Dobry den, budete nekdy znovu nabizet pres slevomat rumy Pirates grog? Dekuji AK

Interdrinks

Dobry den
Někdy určite, ale během měsíce to není v plánu.

díky Přehnal

Karel Majer

Tento Plantation 20th Anniversary Rum, GB / 0,7 l / 40% – 999kč jsem dostal zakoupen zde před cca 2měsíci téměř tomuto vůbec neholduji i tak jsem neodolal a ochutnal cca ani ne 1dc no nic mi to neříká takže pokud by někdo měl zájem za 699kč přenechám je to komplet balení jen otevřeno ochutnáno a zavřeno garantuji 100% to co píší pouze osobní předání v Brně kdekoliv nikam to poštou nezašlu kontakt email – kocourkovcz@seznam.cz

Adam Kuba

Dobrý den, budete někdy nabízet rum Appleton Estate 21 yo? Děkuji AK

Interdrinks

Zdravím
Tuto položku nabízet nebudeme, jde o exkluzivní a drahé zboží, které se na slevových portálech prodají jen jednotky lahví.
Ale , dívám se, je skladem u nás za 2199kc, tak jestli vyhovuje cena, je možno objednat.
Mějte se hezky Přehnal

Roman Kalousek

Neuvažujete převzetí zboží přes uloženky? Přidáním 150,– kč za dopravu i pro 3 láhve se dostanu cenou nad jinou místní konkurenci.

Interdrinks

Dobrý den
Ano, s tou cenou to někdy vychází tak , jak píšete, ale ono to zboží stejně asi pochází primárně od nás. Pak je třeba to koupit tam, kde to je levnější, tzn. tam, kde to lze převzít osobně, bez dopravy.
Pokud je nutno hradit dopravu, Slevomat by mel mít nejlepší cenu. Pokud porovnáte dodávku obě bez dopravy, tedy Brno, zase by mel být Slevomat nejlevnější.
Uloženku jsme v dávné minulosti testovali, ale něco rozbili, pak se neví, kdo to vlastně rozbil, a nakonec lahve nevozili vůbec, ale možná se to již změnilo, prověřím.

Díky Přehnal

Monika Janáková

Dobrý den, když objednám dnes v sobotu rum a zaplatím dnes, mohu si ho vyzvednout v sobotu v Brně, jde mi o to ,že nejsem z Brna, ale v sobotu tam budeme asi v 8ráno, tak kdyby na nás ten rumík počkal, chceme si ho s přáteli vypít v tom Brně. Děkuji za odpověď

Interdrinks

Zdravím
asi trochu pozdě. ale přece.
Zboží si můžete vyzvednout ihned, jakmile máte číslo objednávky, které rozesílá Slevomat po zaplacení. Interdrinks, jako dodavatel, máme již zboží na skladě nachystané již před akcí.

Díky Přehnal

Iva Camfrlová

Dobry den pokud dnes koupim prijde to mezi svatky? Dekuji

Interdrinks

Zdravím

Doprava mezi svátky negarantuje doručení, takže co nepřijde do Vánoc, což je v podstatě již teď vše, může být doručeno až po Novém roce. Ale to nevadí, i tak to bude skvěle chutnat.. :-)
PS : Ale osobně to funguje, samozřejmě.
Díky Přehnal T.

Jana

Dobry den, pokud bych si objednala 2 lahve, je moznost objednavku spojit dohromady, abych nemusela platit 2× postovne?
 Dekuji

Interdrinks

Dobrý den
Technicky nevím, jak to na portále udělat a takto objednat, zeptejte se prosím na Slevomatu, on má stránky ve správě, z našeho hlediska dodavatele zboží je na jedno poštovné max tri lahve, jedno jaké.
Děkuji Přehnal

Jarka Hudečková

Dobrý den,když si dneska /úterý/ objednala zboží,přijde mě do pátku?Děkuji Hudečková

Interdrinks

Dobrý den

Asi vylouceno, kdyby jste dnes i zaplatila, teprve zítra to bude videt na uctu Slevomatu, nez to bude v databazi a mate objednavku, je čtvrtek, i kdyby se to ihned odeslalo, na depu TopTrans to bude v patek, doruceni tak v utery.
Osobne ale lze vyzvednout ihned po zaplaceni, resp. ihned, pokud jiz mate číslo objednavky .
diky Prehnal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru