Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Úžasné rukavičky s pravým kožíškem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jiřina

Děkuji vám za rychlou odpověď. Zajímal mě právě palec, který se mi zdá na videu nějaký široký. Myslela jsem to tak, že kdyby modelka rukavičky oblékla na videu, bylo by vidět, že se mi to třeba zdá. Na obrázku vypadají hezky. Také jsem chtěla vidět, jak vysoko sahají po navlečení,jen se bojím, že 19 cm je docela dlouhé. Nevím,jestli by mi byly trochu vidět prsty.Nechtěla bych vypadat jako medvídě :-).Mám rukavice 6–7. Děkují Vám předem za radu.
Čí je to tedy výrobek ? Z vašich stránek jsem pochopila,že jste jen zprostředkovatelé ( nemyslím tím Slevomat, zde nakupuji často) ohledně zřízení e-shopu a dopravy. Děkuji.

EshopPoint

Dobrý den,
rukavice na ruce vypadají jako u modelky na hlavním obrázku, všechny prsty jsou vidět. Rozumíme vašemu dotazu a nejideálnější variantou by bylo, kdybyste nás navštívila na výdejním místě, zde si zboží prohlédla, vyzkoušela a v případě zájmu zakoupila zde na slevomatu zmíněnou akci (lze přímo on-line z výdejního místa – wifi zdarma), případně pokud nejste z Prahy a zasílali bychom zboží poštou, můžete jej do 14dnů vrátit, pokud by vám nevyhovovalo. Produkt je vyroben v Číně. Hezký den

Jiřina

Vážení, na Vašich stránkách nelze zjistit,kdo výrobek prodává. Pochopila jsem, že jste prostředníky mezi zájemci o vedení e-shopu. Tedy odpovědi ohledně nabízeného zboží předpokládám neposkytujete. Zdá se mi to nevěrohodné, nezlobte se za moje vyjádření ,vůči zákazníkovi. To neprofesionální video – ukazuju rukavice sice zevrubně,ale neobléknu je :-)), trošku legrační. Takže ,kdybych věděla a viděla , nemusela bych Vás obtěžovat. Děkuji.

EshopPoint

Dobrý den,
rádi vám poskytneme veškeré informace jak k produktu, tak k samotnému prodeji. Ilustrační video je zaměřené na produkt v reálném zobrazení, jistě uznáte, že na pánskou ruku by se tyto rukavice velmi špatně navlékaly, případně by to působilo dosti zženštěle, nicméně děkujeme za názor, díky kterému zajistíme do budoucna ilustrační video v lepší a efektivnější formě. Případné dotazy na produkt směřujte na e-mail: shop21@post.cz nebo na zákaznické lince +420 222 936 403 (veškeré kontakty jsou uvedeny po pravé straně akce). Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru