Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celý den ve vodním ráji: Vánoční balíčky do Aqualandu Moravia

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 18 673 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Zdenka Bekova

Dobry den, chtela bych zakoupit voucher pro manzele, tedy 2× jako darek. Je mozne u vas objednat zaslani darkoveho poukazu primo na zadanou adresu?
Dekuji
Bekova Zdenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdenko,

ano samozřejě, stačí si v košíku zvolit, že kupujete jako dárek a poté variantu s dárkovým voucherem. Napíšete adresu a je to :-)

Krásný den. Míša

Petra

Dobrý večer
Když si zakoupím pobyt přez tento web,mohu jej pak využít i v jiných aqwaparcich? Např v aqwa pakrkz v Praze? K vám to máme hodně z ruky,ale rádi bychom v blízké době nějaký navštívili. Druhý dotaz je,zda jsou venkovní bazény dostupné i v zimě,cili zda jsou vyhřívané
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Petra

Aqualand Moravia

Dobrý den, naše nabídka se vztahuje výhradně na náš aquapark v Pasohlávkách – Aqualand Moravia, nelze jej uplatnit v žádném jiném aquaparku. Venkovní bazén Riviéra, který je průplavný s vnitřním bazénem Neptun je v celoročním provozu. :-) Hezký den.

Jana Jandourková

Dobrý den jaká je otevírací doba před Vánocemi a během svátků?
Předem děkuji za odpověď

Aqualand Moravia

Dobrý den, máme otevřeno vždy od 10–21 hodin i během svátků. Na štědrý den 24. 12. máme mimořádně zavřeno. :-) Přeji hezký den.

Anicka Mundlová

Mohu poprosit číslo zásilky. Zkontroluji si ho přes internet. Stále mi nic nepřišlo

Slevomat.cz

Dobrý den, Aničko,

vouchery nejsou odesílány doporučeně, ale pouze jako obyčejné psaní a budou vám tedy hozeny do schránky. Bohužel pošta má v těchto dnech menší zpoždění s doručováním. Moc se omlouvám za komplikace, připsala jsem vám menší omluvu na váš účet na Slevomatu.

Hezký den. Míša

Iva

Dobry vecer. Chci se zeptat jestli mate do Aqualandu i nejaky odvoz? Taky me zajima jestli si dcera muze do bazenu vzit svoje nafukovaci rukavky nebo kruh. Dekuji :)

Aqualand Moravia

Dobrý den, Ivo, o víkendech můžete využít naši dopravu z Vranovic do Aqualandu Moravia přes AquaTaxi, které jezdí kyvadlově. Pro děti jsou povoleny nafukovací rukávky, kruh nikoliv. Více informací naleznete na našich webových stránkách, přeji hezký den. :-)

milan welser

Dobry vecer, opravdu je tento aquapark v okrese C. Budejovice? Jinak nechapu, proc se mi tato nabidka stale zobrazuje. Je to kontraprodukivni.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Milane,

jedná se o tip, co můžete třeba zakoupit jako dárek na Vánoce či jako tip na výlet, já bych jela hned :-)

Hezký zbytek víkendu. Míša

Vaclav Schanelec

dobry den chtěla bych se zeptat kde se nachazite u jakeho města
 dekuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, nacházíme se u Pasohlávek, přibližně 20 minut autem z Brna. :-)

Lucie

Dobrý den,

měla bych dotaz ohledně vstupu dítěte do 100cm.
V jedné z odpovědí píšete, že dítě do 100cm má vstup zdarma, na stránkách Aqualandu jsem však našla pouze kolonku do 150cm a placenou. Jak to tedy je, prosím?
Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, děti do 100 cm mají skutečně vstup zdarma, je to i na našem webu pod ceníkem dole :-) Hezký den.

Petr Strnadel

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda při zakoupení dvou voucheru do aqualandie se sirnou lázní je možné si to potom dopředu třeba telefonicky zařídit jako proceduru pro pár?

Aqualand Moravia

Dobrý den, Petře, obraťte se prosím přímo na našem wellness centrum emailem wellness@aqualand-moravia.cz. Hezký den.

Anicka Mundlová

Dobrý den,mám zaplacené dva vouchery v dárkovém balení měly mi dorazit již 23.11. A stále mi nic nepřišlo. Prosím o informaci děkuji Anna Mundlová

Slevomat.cz

Dobrý den, Aničko,

moc se omlouvám za zdržení. Vidím, že vouchery byly v pořádku odeslány, pravděpodobně se tedy jedná jen o menší zdržení ze strany České pošty. Poprosím vás ještě o strpení, maximálně začátkem příštího týdne by měli být vouchery u vás.

Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli je všev pořádku. Míša

marketa

dobrý den, zaplatila jsem 2 vouchery ve stredu, a stale mi nedorazily do mailu. :-((

Slevomat.cz

Dobrý den, Markét,

zasílali jsme voucher teprve před chviličkou, dorazil v pořádku? :-)

Hezký den. Míša

Aneta

Dobrý den peníze jsem odeslala uz pred 14dny a mam je i odeslane z uctu a doposud nic nedoslo…ma to byt darek k narozeninam 😪

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto,

zasílám tedy ještě jednou na tento email. Raději však koukněte i do spamu či do složky hromadné, aby se tam nezatoulal :-)

Hezký den. Míša

Veronika Kramplová

Dobrý den.
Chtela jsem se zeptat, musi byt voucher vytisknuty?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Veru,

doba papírová už skončila, stačí voucher ukázat v SMS :-)

Hezký den. Míša

Dadla

Dobrý den, vouchery jsem zaplatila převodem v pondělí, ale dosud mi nic nepřišlo na mail. Prosím o jejich zaslání. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dadlo,

vidím, že voucher jsme zaslali dnes ráno. Je tedy vše v pořádku?

Hezký den. Míša

Jan

Přeji hezký den. Když bych ve wellnessu zůstal déle než 150 minut, tak jaký bude doplatek? Děkuji

Aqualand Moravia

Hezký den, Jane, pokud zůstanete ve wellness nad 150 minut, zaplatíte za každých započatých 30 minut částku 29 korun. Pokud byste však wellness zónu úplně opustil a následně se do ní vrátil, zaplatil byste poplatek za přechod, který činí 189 korun za 150 minut. Doufám, že jsem Vám pomohl. Hezký den.

Libor

Dobry den, zakoupili jsme voucher, ale nevšimli jsme si, ze plati az od 25.11. Jsme z Liberce a cestu okolo vas mame 22.11. Je problem voucher uplatnit o tri dny drive? Jinak se k vam pak uz nedostaneme… Dekuji Libor

Aqualand Moravia

Dobrý den, Libore, je mi líto, ale vouchery lze skutečně využít až od 25. 11. 2016. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

ivana

Dobrý den,
chci se zeptat, zda platí vstup koupený na slevomatu za 379, i pro dítě do 150 cm. O víkendu je na pokladně cena 490,– děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, vstupenku může využít kdokoliv. :-) Hezký den.

Lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to u vás se vstupným pro 3leté dítě. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, Lucko, děti u nás máme na centimetry, ne na věk. Děti do 100 centimetrů u nás mají vstup zdarma. :-) Hezký den.

Paula Matuskova

Dobry den preji.Budete mit i v nabidce rodinne vstupne?Moc dekuji.Hezky den.S pozdravem Matuskova Paula

Aqualand Moravia

Dobrý den, Paulo, zvážíme to, nicméně v současné chvíli nabízíme právě zvýhodněné vstupenky pro jednotlivce :-) Hezký den.

Vojta

Dobrý den, koupil jsem si 2 vouchery, ale na mail mi nic nedošlo. Je možné, že jsem blbě zadal mail, jde to nějak vyřešit. Na bankovním účtu, mám transakci zaúčtovanou. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Vojto,

zasílám voucher ještě jednou na tento email. Raději si zkontrolujte i složku spam či hromadné, aby se tam voucher nezatoulal :-)

Hezký den. Míša

Tomáš

Dobrý den, měl bych zájem o voucher Aqualandia + Forum romanum + sirná lázeň. Pobyt v sirné lázni (cca 30min) se započítává do 150min Forum r.?, nebo do ní mohu jít nezávisle („navíc“) k Forum r.? Dále bych se chtěl zeptat, jak dopředu bývá sirná lázeň zabukována – požadavek je její rezervace 48 hod. dopředu – nebývá (zejm. o víkendech) zabukována třeba 2 týdny dopředu? Tím by omezovala výběr, kdy do Aquaparku přijet. Děkuji. Hezký den.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Tomáši, procedura sirná koupel je odděleně, takže si můžete v klidu vychutnat proceduru a posléze i 150 minut ve wellness :-) Co se týče rezervace, tak platí pravidlo – čím dříve, tím lépe. Ideálně jakmile budete vědět termín, oněch 48 hodin je minimum. Věřím, že jsem Vám pomohl. Hezký den.

sandra

Dobrý den,
co se týče dezertu , je to pořád ten samý čokoládový s višněmi ,nelze to již konečně pozměnit?děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, Sandro, dezert je vydáván v kavárně Coffeeland vždy dle denní nabídky. Hezký den.

Kateřina Peřinková

Dobrý den, zakoupila jsem dvě vstupenky pro sebe a manžela jako vánoční dárek. Potřebuji ale i jako dárek pro dceru (do 150 cm- víkend), pro kterou se vyplatí koupit vstupenku přes net (platnost vstupenky se mi ale ukázala pouze do 31.12.2016). Je možné zakoupit nějak dětskou vstupenku přes váš e-shop, aby měla stejnou platnost jako tyto přes slevomat??? Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Kateřino, v současné době to není možné :( vouchery na našem eshopu jsou platné do 30. 12., pokud plánujete návštěvu později, možná bude lepší zakoupit vstupenku na pokladně, i tak to bude levnější než zde varianta na Slevomatu. Ale samozřejmě necháme rozhodnutí na Vás, můžete zakoupit variantu za 329 Kč s dezertem i pro dceru :-) hezký den.

Tereza F.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se čas strávený na masáži počítá do těch 150 min v saunovém světě, nebo jestli mohu využít 150 min saunování a potom jít na masáž. Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, Terezo, čas strávený na masáží se nepočítá do 150 minut strávených ve wellness. Můžete si tedy vychutnat masáž, celý den v Aqualandu Moravia a jednorázově 150 minut v saunovém světě! :-) Hezký den.

Radek

Dobrý den,
chtěl bych celodenní vstup pouze do Wellness, Aqualand mě nezajímá.

Chápu dobře, že první varianta – celodenní vstup do Aqualandu Moravia + dezert je pouze do Aqualandu? A jediná možnost je za příplatek (v dalších variantách) jít do wellness pouze na 150 minut?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku,

ano rozumíte tomu naprosto skvěle. Bohužel v současné době nemáme nabídku pouze na wellness.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Marta Sikorová

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit vouchery od Slevomatu do Aquqlandu Moravia, jen nevím, zda tato varianta se může využít v období vánočních svátků (tj. 27.-30.12.2016), evant., kdy a kde můžu tyto vouchery koupit. Děkuji za odpověď.
Zdraví M.Sikorová, Brno

Aqualand Moravia

Dobrý den, Marto, v akci je uvedeno omezení voucherů a to v období od 26.12.2016 do 1.1.2017. Hez­ký den.

Hana

Tip na vánoční dárek: Darujte voucher na vodní radovánky a wellness svým blízkým a sledujte, jak se jim pod stromečkem rozzáří oči. Konečně dárek, který vyvolá upřímnou radost!
Dobrý den. Chtěla jsem ho zakoupit příteli na vánoce, ale co je to za vánoční dárek, když ho nemohu využít od 26.12 do 1.1 2017?? Škoda… :(

Slevomat.cz

Dobrý večer, Hani,

nicméně voucher můžete využít až do března. Oči se tedy rozzáří příteli hned dvakrát – poprvé u stromečku a podruhé až budete voucher využívat. Vzpomene si tedy i poté na krásné Vánoce :-)

Hezký zbytek víkendu. Míša

František Skuhravý

Dobrý den, existuje nějaká slevněná vstupenka pro rodinu ? Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Františku, v současné chvíli nabízíme zvýhodněné vstupné pro jednotlivce. Pokud máte zájem o rodinné vstupné, zkuste mrknout na náš eshop www.koupejse.cz, kde máme levnější vstupné, než při zakoupení na pokladně. Hezký den.

Marketa

Dobrý den, lze voucher využít i o víkendech?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Markét,

ano samozřejmě voucher lze využít od pondělí do neděle :-)

Hezký zážitek. Míša

Tereza

Dobrý den, chtěli bychom do aqualandu zajet, ale máme 10 měsíční miminko. Dotaz zní, zda je někde v areálu možnost dítě uspat v kočárku? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, Terezo, vstup do areálu je povolen s kočárkem, který má vlastní návleky na kolečka od výrobce kočárku. Pokud tyto návleky nemáte, musíte kočárek odložit do kočárkárny. Popřípadě kočárek si můžete zapůjčit i náš, pokud bude k dispozici, máme omezené množství. Místnost přímo na uspání dětí nemáme, můžete zkusit miminko uspat přímo v areálu AQM. Těšíme se na vaši návštěvu, hezký den. :-)

Petr

Dobrý den, jsem zástupce neziskové organizace, pokud bych měl zájem o vstup pro cca 60 osob, jak mám postupovat. Děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Petře, obraťte se prosím na naše infocentrum, email: info@aqualand-moravia.cz. Hezký den.

Alexandra

Dobrý den, lze u kuponu se vstupem do welnesu, rozlozit tech 150 minut do kratsich useku, nebo se musi vyuzit jednorazove? Dekuji za odpoved

Aqualand Moravia

Dobrý den, Alexandro, vstup do wellness je vždy jednorázový. Hezký den.

Matěj

Dobrý den, předchozí nabídka měla platnost voucheru do 15.11, nová nabídka je až od 25.11. To k vám jezdí v termínu 16.-24.11 tolik lidí, že toto datum platnost voucherů není? 18.11 jedeme poblíž na víkend a chtěli jsme se k vám jet podívat, ale pokud by tam mělo být narváno, tak budem hledat jiný program.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Matěji, platnost voucherů je až do března, věřím proto, že si k nám cestu najdete. :-) Hezký den.

Michaela

Dobrý den ,pokud půjdu o víkendu a mám vstupenku na po-st je tam příplatek?

Aqualand Moravia

Dobrý den, Michaelo, napište nám prosím na info@aqualand-moravia.cz jakou vstupenku přesně máte. Vstupenky na pondělí až středa jsme nikde neprodávali. :-) Hezký den.

Pavlína

Dobrý den,
v textu jsem nikde nenašla omezení počtu zakoupených ks. Chtěla jsem ještě přiobjednat pro zbytek rodiny ale nejde to.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno,

počet kusů je omezen na 10 na osobu, aby se dostalo na všechny :-)

Hezký den. Míša

Barbora

Dobrý den, dotaz zněl, jestli lze uplatnit 25.12. – ne ve vánočním období. Lze tedy uplatnit nebo máte zavřeno?

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano lze. Hezký den.

Eva Formánková

Dobrý den,
neuplatním a chtěla bych nabídnout
Celodenní vstup do Aqualandu Moravia (Celodenní vstup do Aqualandu Moravia, po–pá)
Kód voucheru: 3228–9484–50A-969 Platnost do 15. 11. 2016

Emingerová

Dobrý den, budete mít otevřeno 23.12.2016? Děkuji Emingrová

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, bude otevřeno. Přeji hezký den.

Poláková

Dobrý den, dcera bude mít 13.11. narozeniny. Je stále v platnosti pro oslavence vstup zdarma? Děkuji Poláková

Aqualand Moravia

Dobrý den, pro oslavence máme slevu 50 % z ceny celodenního vstupu na pokladně AQM. Přeji hezký den.

Denisa Moravcová Dušáková

Dobrý den,
cena dítěte je 190,– pokud tedy koupím tři vouchery já, manžel a syn dceru si mohu doplatit na místě? Samozřejmě myslím tím, když přijedeme v týdnu.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Deniso, určitě lze dokoupit vstupy u pokladny. Pokud máte dítě do 150 centimetrů a plánujete návštěvu jen na 3 hodiny v týdnu, můžete dokoupit za 190 korun na pokladně. :) Hezký den.

Jana

Dobrý den, je v ceně zahrnuta platba za půjčení člunů na atrakce? Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, čluny jsou v ceně zdarma. Zřejmě máte na mysli naši službu „Fast track“ která slouží jako přednostní odbavení na atrakce za poplatek. Tato služba Fast track není v ceně voucheru, ale nebojte se, přístup máte na všechny vnitřní tobogány a skluzavky. :-) Hezký den.

lucie

Dobrý den,kupon je platný i jako vstup pro dítě?Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, voucher může využít jakákoliv osoba, nejen dospělá. Hezký den.

Tereza

Dobrý den, lze k variantě celodenního vstupu bez Forum Romanum vstup k saunám případně na místě dokoupit a doplatit? Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano lze, ale již za plnou cenu, tedy za 189 Kč na 150 min za jednorázový vstup.

Martin

Dobrý den,
budeme v této oblasti o víkendu 19.-20.11.2016 lze využít nabídky na celodenní vstup do Aquaparku a wellness?
Za odpověď předem děkuji.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Martine, vouchery jsou platné až od 25. listopadu. Přeji hezký den.

Lenka

Dobrý den. Je možné si vzít sebou deseti měsíční batole?

Aqualand Moravia

Dobrý den, Lenko, určitě ano, děti do 100 cm mají u nás vstup zdarma. :-)
Hezký den.

Barbora

Dobrý den, lze uplatnit 25.12.?

Aqualand Moravia

Dobrý den, Barboro, vouchery nelze využít ve vánočním období od 26. 12. 2016 do 1. 1. 2017.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru