Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Funkční outdoorové ponožky Northman se zesílením namáhaných zón

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Monika Janáková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mě nebudou ponožky škrtit na lýtku, obvod mám 35cm pod lytkem a nejširší místo na lytku 44cm, mám s ponožkami problém, ve většině případů mám nohy zaškrcené. Děkuji za odpověď

tess

Dobrý den, když mám nohu 38–39, a přesně tyto čísla jsou hraniční mezi velikostmi, které je lepší si pořídit ? vím že mi noha již neporoste. u klasických ponožek mám rozhraní 35–39, takže nemám problém si vybrat. ale nyní nevím zda 36–38 nebo 39–41. Děkuji za odpověd

Northman Outdoor

Dobrý den, osobně bych v tomto případě volil koupi menší velikosti ponožky, jenž díky elastické stavbě ponožky lépe padne na noze, než větší, jenž by mohla v botě přebývat. V případě nespokojenosti se na nás nicméně obraťte zpět a velikost Vám vyměníme. Přeji pěkný den!

Pavlína Tvrdá

Dobrý den.
Chci poprosit, jestli je možné sloučit víc zakázek na jedno poštovné? Máme již koupený voucher a ráda bych zakoupila další, ale nechci znovu platit dopravu. Lze přidat do nabídky variantu bez dopravy?
 Díky.

Northman Outdoor

Dobrý den,
Je to možné, jen nás prosím informujte a vypište které čísla voucherů sloučit do jednoho poštovného na email info@northman.cz.

Pěkný den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru