Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Silvestr v Paříži a Versailles: Poznávací zájezd včetně ubytování, snídaně a dopravy

4,3 / 5 CK Wisnar Paříž - Francie (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
zuzka

dobrý den, kolik euro vyjdou cca. všechny vstupy na památky?

CK Wisnar

Dobrý den,
předpokládané výdaje za vstupy jsou cca od 50 EUR. Klienti navštěvují památky v době osobního volna a záleží tedy pouze na nich, které si vyberou.
Pro lepší orientaci přikládám přehled cen jednotlivých vstupů:
Eiffelova věž: Standardní výjezd výtahem nahoru za 17 €, pro osoby ve věku 12 – 24 let za 13, 5 €, pro děti ve věku 4 – 11 let za 4,5 €.
Výjezd výtahem do 2. patra za 9 €, pro osoby ve věku 12 – 24 let za 7,5 €, pro děti ve věku 4 – 11 let za 4,5 €. Pěší vstup do 2. patra za 5 €, pro osoby ve věku 12 – 24 let za 4 €, pro děti ve věku 4 – 11 let za 3 €.
Louvre 15 €
Versailles zámek 15 € (státní)
Versailles zahrady: 8 € □nebo výhodněji Versailles pas 25 € (zahrnuje vstup do zámku a zahrad včetně fontán, Malého i Velkého Trianonu, vesničky Marie Antoinetty)
Plavba lodí po Seině 14 € (po slevě za skupinu více jak 40 osob 12 €)
Orsay – galerie 9 € (státní)
Muzeum Invalidovny 9,5 € (státní)
Muzeum Branly – národopisné (státní) 9 €
Státní muzea jsou pro návštěvníky do 26 let zdarma (občané EU)
Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Kolarska

Dobry den, mohla bych se zeptat na plan celeho zajezdu? (Od rana do vecera,odjezdi a prijezd z a do Cr ? Dekuji

CK Wisnar

Dobrý den, níže Vám přikládám program zájezdu, co se týká času odjezdu a příjezdu, tyto berte jako orientační, protože vše záleží na hustotě provozu. Věříme, že se Vám program bude líbit a že Vás zážitek z oslav Silvestra v Paříži nabije pozitivní energií na celý příští rok.
1. den: Odjezd dle nástupních míst přes ČR – Morava cca polední hodiny, Praha cca 18.00 hod., přes SRN do Paříže.
2. den: Ráno se seznámíte s Paříží při okružní jízdě: uvidíte Národní knihovnu, palác Omnisport, nádraží Austerlitz, Bastillu, pařížskou radnici – Hotel de Ville, věž Saint-Jacques. Pojedeme po bulváru Rivoli, kolem známých obchodních domů a pak přes největší a nejznámější pařížské náměstí Concorde, kde byla za francouzské revoluce umístěna obávaná gilotina. Dále kolem Bourbonského paláce na bulvár Saint Germain a spatříte jeden z nejstarších pařížských kostelů Saint Germain des Pres. Pěší prohlídku zahájíme v Latinské čtvrti u národního památníku Pantheon s hrobkami slavných osobností (Voltaire, A. Dumas, Victor Hugo…) a známého kostela St. Étienne du Mont. Projdete se nádhernými Lucemburskými zahradami s Lucemburským palácem, který je sídlem francouzského senátu. Na bulváru Saint-Michel shlédnete světoznámou univerzitu Sorbonnu, Musée de Cluny, či pozůstatky Římských lázní. V srdci Paříže – Ile de la Cité uvidíte zbytky Kapetovského paláce, středověký palác a vězení La Conciergerie a klenot gotické architektury St. Chapelle, ukrytou v areálu dnešního Justičního paláce. Prohlédnete si fascinující gotickou katedrálu Notre Dame, proslavenou románem Viktora Huga. Kolem budovy pařížské radnice Hotel de Ville dojdeme k Centru G. Pompidou s neobvyklou architekturou a Stravinského pestrobarevné pohybující se fontáně. Kolem Les Halles – bývalého břicha Paříže, známého kostela St. Eustach a starobylé budovy bývalé burzy se dostaneme k paláci Louvre -k nejznámějšímu a nejnavštěvova­nějšímu muzeu světa, ve kterém na vlastní oči můžete uvidět tolik diskutovaný úsměv Mony Lisy, mnoho uměleckých exponátů a více jak 5 tisíc obrazů. Za návštěvu také stojí muzeum Orsay s díly proslulých impresionistů a francouzské secese, Palais Royal a jeho zahrady a pasáže nebo se věnovat nákupům, či degustaci francouzských specialit. V podvečer pokračujeme další vyhlídkovou jízdou: uvidíte Musée d´Orsay, Voltairovo nábřeží, Invalidovnu, most Alexandra III., Velký palác a Malý palác, architechtonicky zaimavou budovu muzea Branly, Eiffelovu věž, unikátní most Pont de Bir-Hakeim, sochu Svobody. Odjezd na nocleh.
3. den: Dopoledne návštěva slavného zámku a zahrad ve Versailles – rozsáhlý komplex královskéko paláce s nádhernými zahradami, sochami, fontánami a pavilony. Navštívíte také centrum městečka Versailles, které nabízí možnosti nákupů delikates a specialit na vyhlášeném místním trhu. Odpoledne návrat do Paříže: okružní jízda kolem supermoderní čtvrti La Défense, při které uvidíte skvosty současné architektury. Poté pojedeme přes velké bulváry kolem Vítězného oblouku přes krásně vyzdobenou Champs Elysées. Zde osobní volno k procházce po Champs Elysées a k Vítěznému oblouku, kde si budete moci vychutnat zdejší atmosféru posezením při francouzském víně a lahodné kávě. Poté pokračování okružní jízdy, pojedeme kolem kostela Madeleine, uvidíte Operu i Vendome. V podvečer si budete moci užít romantickou plavbu lodí po Seině (fakult.), a z paluby lodi se kochat pohledem na krásně osvětlené památky. Večer návrat na nocleh.
4. den: Ráno se vydáme do čtvrti Montmartre, kde vás seznámíme s tajemnou historií tohoto návrší. Navštívíte bělostnou baziliku Sacré Coeur, odkud si můžete vychutnat nádherný výhled na Paříž. Projdete se na známé náměstí malířů Place de la Tertre, kde budete mít kratší osobní volno. Následně se vydáme směrem k věhlasnému červenému mlýnu – kabaretu Moulin Rouge, symbolu této čtvrti plné neřestí. Na Champs Elysées budete mít osobní volno, které můžete využít k nákupům i návštěvě vánočního trhu, kde se můžete zahřát se skvělým punčem, horkou čokoládou i vyhlášenou crépe – palačinkou plněnou dle vašeho přání. Z náměstí Concorde se pak vydáme přes nejkrásnější z mostů nad Seinou – most Alexandra III. k Invalidovně s hrobkou císaře Napoleona. Kolem Vojenské školy, přes Martova pole je už jen kousek k Eiffelově věži, jejíž návštěvu si jistě nenecháte ujít. Poté bude následovat osobní volno k Silvestrovským oslavám na slavnostně vyzdobené Champs Elysées nebo v ulicích Paříže, kde si budete moci užít atmosféru přivítání Nového roku. Odjezd do ČR po půlnoci po silvestrovských oslavách cca 01.00 hod.
5. den: Návrat do ČR dle nástupních míst – Praha cca polední hodiny, Morava večerní hodiny.

Přejeme Vám hezký den! Zdraví kolektiv CK Wisnar

Klára

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli je možné mít sebou psa?

CK Wisnar

Dobrý den, do Paříže můžete cestovat s pejskem, pokud nebude svým chováním narušovat klidný průběh zájezdu a obtěžovat ostatní klienty v autokaru (štěkání, vrčení, vytí apod.). Vzhledem k délce cesty však doporučujeme toto rozhodnutí velmi zvážit. Na hotelu akceptují pouze ubytování malých plemen. Samozřejmostí jsou pro pejska platné mezinárodní cestovní doklady a očkovací průkaz. V případě, že si ho vezmete s sebou na zájezd, nezapomeňte toto uvést do smlouvy o zájezdu. Přeji hezký den Jitka Pišová, CK Wisnar

Lenka

Dobrý den zajíma mě přesná adresa ubytování děkuji.

CK Wisnar

Dobrý den,
ubytování máme zajištěno v rámci Velké Paříže v lokalitě poblíž Versailles. Protože vysíláme více autobusů na každý termín, nemůžeme Vám ještě se 100% garancí poskytnout adresu konkrétního hotelu. Jedná se však vždy o hotely s vlastním sociálním zařízením dle Vašeho výběru, tj. hotel Premiere Classe. Konkrétní adresa bude uvedena v pokynech k odjezdu na zájezd, které obdržíte cca 10 dnů před odjezdem.
S pozdravem a přáním hezkého dne – kolektiv CK Wisnar

Andrej

Dobrý den chci se zeptat jestli nutné hodit s vámi všude po městě nebo můžu si to projít sám?

CK Wisnar

Dobrý den,
určitě nemusíte chodit se skupinou, můžete se od ní kdykoliv odpojit. Je však potřeba dodržet časy odjezdu na ubytování.
V případě zájmu přikládám odkaz pro stažení smlouvy:
http://www.wisnar.cz/uploads/dokumenty/smlouva-o-zajezdu-CK-Wisnar.xls

Přeji hezký den
Jitka Pišová, CK Wisnar

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru