Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nejprodávanější motocykl Betka s 2 přilbami a dárkem

4,0 / 5 Motoscoot (2 pobočky) Opava  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jiří

Lze obejít restrikci motoru a max.rychlost, pro majitele ŘP vyšší třídy?
Nebo až po uplynutí záruky.

Motoscoot

Restrikce je mozna ihned pri prvni garancni prohlidce na prani zakaznika a nema vliv na zaruku,ktera plati dale v plnem rozsahu celych dvou let…

Raušer

Dobrý den.Kdo tento stroj vyrábí a původem je odkud??Z které země.Děkuji za info.

Motoscoot

Doporucuji si dat do seznamu ci na google: betka 50 dozvite se vse o cca. vice jak 13 tis kusu prodanych techto stroju jen na uzemi CR . Samozrejme diky teto nejnizsi mozne cene na trhu Evropy jsou komponenty vyrabene v Cine jako vse kolem Vas v techto cenovych relacich..... Kdy vsak finalni montaz a kompletace Betek se provadi zde v CR v nasi firme motoscoot.. Betka je jako jedina proti konkurencnim tzv.kopiim zkousky a testace vc. veskere legislativy a globalni homologace zde provedene v TUV Praha .

petr

Vidím že můj názor ohledně přechcávaní lidí kteří neví kolik stojí dnes Jawa s papíry se Vám evidentně nehodí do krámu,co kdyby si to náhodou někdo přečetl co? To jen potvrzuje že jsem trefil do černého. Je mi zase zle a je úplně jedno zda napíšete jako Opavák či Pražák, pojem vychytralý čecháček pořád sedí.

Motoscoot

Nemam co dodat vazeny Petre, ze nova motorka s dvema prilbami vc. globalni evropske homologace a technickym prukazem za 16990 kc je ten nejlevnejsi NOVY MOTOCYKL S DVOULETOU ZARUKOU na trhu EU co se da vubec sehnat, takze co tady napadate jake dokaldy na Jawu? Kolik stoji nejaka ojeta Jawa a na ni pairy? CO to tady pletete???O jakem prechcavani lidi mluvite? Trpite nejakymi depresemi???

Venca

Lze přes slevomat pořídit i automat? Třeba s doplatkem?

Motoscoot

Ne.

Zdeněk

Musí mět poznávací značku? STK!!!! 2 otázka které motorky nemusí nové nemusí mět poz,STK

Motoscoot

Ano ,veskera nove registrovana vozidla musi mit spz…a StK je u noveho na 4 roky.Neexistuji zadna nova vozidla na trhu ,ktere by mohly byt bez SPZ!!

Jara

Pokud mate svoje zastupce pro prodej i v SK je velmi nevhodne inzerovat,kdy rada slovaku by si chtele koupit Vasi masinu… Zastupce znamena,ze dava stejne podminky pro prodej jako vy…nebo ne ?

Motoscoot

Vubec nerozumim co tady resite? To je pokud dobre ctete akce zde v CR a vydej v Opave nebo v Praze…tot vse .Pokud si to koupi za ty penize slovak pres Slevomat je to jeho vec…vyzvednuti je jasne dane…a k tomu veskere podminky platne na uzemi CR …ne tedy na Slovensku…

Jakub

Za jawu 50 pojizdnou s doklady slevu 3–4tis? To je asi překlep ne? Kdyby to byla výměna kus za kus pak by to možná bylo pro lidi zajámavé

František Lopatka

František Lopatka, jsem v důchodě, no nic moc, hodila by se mi, lze to i na splátky z důchodu?

Motoscoot

Dobry den,splatky delame indvidualne u nas pouze na prodejne v Opave. Tel.553/623044 prip.602779982

Petr

dobrý den,
je možné si betku zakoupit dnes,ale vyzvednout až těsně před vánocemi?
děkuji Petr

Motoscoot

Dobry vecer,urcite se muzeme dohodnout,chapu to spravne ze se jedna o darek k Vanocum.. kde ji budete chtit vyzvednout ? V Opave nebo Praze? Kdyz tak se s nami spojte www.motoscoot.cz a doladime po telefonu detaily a moznosti,tak at to vse klapne…

Jan Snášel

Nejlepší možnost jak získat nový čtyřtaktní motocykl za ještě lepší cenu je Betku koupit u Vás a svůj starý funkční malý motocykl prodat komukoliv jinému.Arogantní jednání Vám mnoho nových zákazníků nepřinese.

Michal

Dobrý den,
cena funkčního Pionýra 20, 21 nebo Mustanga s papíry se pohybuje kolem 10 tisíc korun a více dle stavu. Cena Pionýru 555 je cca 15 až 20 tisíc korun a cena Pionýru 550 s doklady v dobrém stavu je cca 30 až 40 tisíc korun.
Ceny Babetty jsou kolem 6 tisíc korun a více…

Motoscoot

Vsak to neni snad podminka vykupu -prodeje?nebo snad ano? YPokud vim jen dalsi z moznosti jak ziskat novy ctyrtaktni motocykl za jeste lepsi a lepsi cenu tedy nejlepsi napric celou EU uz i tak . Jinak babetty starsi na avizo.cz jsou kolem 3–4 tis.prodej takze vykup bude asi levnejsi… nemyslite ?nicmene bezpredmetna debata o tomto tematu ktera neni dulezita a je ryze individualni…Vy nemusite kupovat a my nemusime za kazdou cenu zase prodavat ci vykupovat. Kazdeho svobodna volba…Vyhoda demokracie a volneho obchodu.

Nova

Dobrý den,
jaký řidičský průkaz je na něho potřeba a od kolika let lze na něm jezdit?

Motoscoot

Ridicsky prukaz ten uplne zakladni na maly motocykl do 50 ccm obsahu a do 45 km/h a ridit jiz od 15 let

Matus Menovcik

Máte kontakt na slovenskom alebo dopravy?

Motoscoot

Ano nas zastupce je v Bytci firma MOTORAREN… ale obavam se ze za tuto cenu Vam ji nikdy nikdo z nasich dealeru neproda. Bezna standartni cena a bez darku je 22990 kc. Tato akce je vyhradne a pouze na SLEVOMATU JAKO NASE VANOCNI AKCE. Takze jedina moznost pro Vas to koupit pokud mate zajem je pres Opavu.

Motoscoot

www.motoraren.sk – Bytca-ing. Slavomir Hajduch , nas zastupce pro SK. On ma tedy pro Slovensko nase doporucene bezne ceny viz: www.motoscoot.cz pro prodej tedy 22990kc je cca. 850euro bezna prodejni cena na Slovensku.

Pavel

Zdravím, jak je to s Betkou a přihlášením? Musí být registrační značka nebo stačí pojištění?

Motoscoot

Dobry den, k motocyklu dostanete cistopis TP , takze postup nasledujici: vyridit na jakekoliv pojistovne zakonnou pojistku v cene cca. od 150kc /rok zalezi na vybrane pojistovne…a po te v miste prislusnem bydliste betku zaregistrovat na okresnim urade a to je vse.Technicka plati na 4 roky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru