Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celotělové hubnutí v přístroji SlimBox Premium

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Smíchov  (mapa) 175 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hanka

Dobrý den, co mám na sobě když ležím v přístroji?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Hanko, v přístroji ležíte jen ve spodním prádle a s sebou doporučujeme mít ručník, na který si lehnete. Těšíme se na Vaši návštěvu!

IVANA VYBÍRALOVÁ

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je toto ošetření vhodné ,když jsem před 10 lety prodělala mozkovou mrtvici,nyní už bez problémů,je mi 43 let,děkuji za odpověď Ivana Vybíralová

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, doporučujeme nejprve konzultovat ošetření s lékařem, během procedury je velké teplo. Děkujeme za pochopení.

Lucie

Dobrý den, jsou prosím nějaká zdravotní omezení, kvůli kterým není ošetření vhodné?
Děkuji za odpověď.
 Lucie

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lucie, mezi kontraindikace tohoto ošetření patří: těhotenství, kojení, vážná srdeční onemocnění, poruchy srážlivosti krve, nemoci pojivové tkáně, rakovina, nedávné kolagenové výplně, kovové implantáty v těle a další závažná onemocnění. V případě pochybností nás určitě kontaktujte, zda je pro Vás toto ošetření vhodné. Těšíme se na Vaši návštěvu!

DOROTA A.

Dobry den, druhy den se k Vam nemuzu dovolat, nechce se mi verit, ze je cele dva dny Vase linka obsazena. Na mail ani sms nikdo nereaguje. Muzete mne, prosim, kontaktovat ohledne volnych terminu na SlimBox, jinak budu zadat vraceni penez, protoze se s Vasim salonem nelze domluvit na vyuziti zakoupenych sluzeb. Predem diky

DOROTA A.

Dobry den,
Druhy den se k Vam nemuzu dovolat, nechce se mi verit, ze je cele dva dny Vase linka obsazena. Na mail ani sms nikdo nereaguje.
Muzete mne,prosim, kontaktovat ohledne volnych terminu na SlimBox, jinak budu zadat vraceni penez, protoze se s Vasim salonem nelze domluvit ma vyuziti zakoupenych sluzeb.
Predem diky

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Doroto, velice nás mrzí problém s komunikací, zákazníků je mnoho a může se stát, že někoho nedopatřením přehlédneme. Omlouváme se za způsobené komplikace a doufáme že rezervace je již v pořádku. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Plamena

It is impossible to reach you by phone for three days already and I even went to your location in ostrovskeho, where there is nobody and the door is locked. Please get back to me as soon as possible for booking an appointment

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Hello Plamena, we are sorry, but we did not receive any calls that should be from you, please try calling again our number: 777 272 667. If you wont be able to reach us again, as we are busy with a client, please send us sms, or email: infoandel@roniaclinique.cz. Sorry again for the trouble and we are looking forward to your visit!

Martina

Dobrý den, mám opravdu velkou nadváhu, je pro mě tato metoda vhodná?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Martino, procedura v přístroji SlimBox je limitována pouze váhou a je možné provést, až do 150 kg. Děkujeme za pochopení.

petra K.

Dobrý den,
je možné použít příspěvek od VZP i na nákup voucheru?
Předem díky za odpověd,
Petra K.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Petro, příspěvek VZP se na nákup tohoto ošetření bohužel nevztahuje. Děkujeme za pochopení!

Marta

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li bude ošetřen i tuk pod bradou. Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Marto, tato procedura je celotělová a probíhá tak, že ležíte v přístroji SlimBox, z kterého Vám kouká pouze hlava a necháváte se půl hodiny ošetřovat. Tedy ano, v celkovém měřítku bude ošetřen i tuk pod bradou, ale pokud máte vyloženě zájem o ošetření brady, doporučujeme například ošetření BlueLaser. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Petra P.

Dobrý den, prosím o informaci, zda je před procedurou třeba dodržovat nějaký speciální režim pro lepší účinost? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Petro, před samotným ošetřením není třeba dodržovat žádný režim. Mezi opakováním této procedury doporučujeme zdravou stravu a více tělesné aktivity, ošetření urychluje hubnoucí proces. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Veronika Palčíková

Dobrý den,
Je možné využít i když kojim?
Dekuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Veroniko, z preventivních důvodů nedoporučujeme těhotným a kojícím ženám toto ošetření podstupovat. Děkujeme za pochopení.

rmuzikova@seznam.cz rmuzikova@seznam.cz

Dobrý den,
uvažuji o nákupu voucheru na celotělové hubnutí SlimBox Premium. Chtěla bych se zeptat na doporučený počet ošetření. Jaká je doporučená doba mezi jednotlivými ošetřeními.
Předem děkuji za odpověď
Radka M.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Radko, pro viditelné výsledky doporučujeme 3–5 ošetření v přístroji SlimBox. Doba mezi jednotlivými ošetřeními by měla být týden, až 14 dnů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru