Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Perla přání v opravdové perlorodce a náhrdelník

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

lean

jaké velikosti je prstýnek v sadě? Děkuji

Zahradní ráj

Dobry den. Prstynek je neukonceny a tak se prizpusobi kazde velikosti.

Kateřina Kácalová

Dobrý den,

koukala jsem na video, že perla se nachází v živé perlorodce. Když jí takto otevřu a perli vyndám. Tak tu perlorodku usmrtím? Nebo co sní? Nemůžu si jí dát do akvárka?

 Děkuji

Zahradní ráj

Dobrý den Kateřino,
perlorodka je už nějaký čas naložena v lihovém roztoku a tak si myslím , že vám již neobživne :-). Kam ji poté dáte nechám na Vás, ale akvárko asi není dobrá volba :-).
Děkuji za Váš zájem a přeji Vám krásné a klidné Vánoce.

Johana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda u první nabídky za 199Kč, kde jsou v nabídce náhrdelník, prsten, perlorodka a náušnice, jsou v náušnicích pravé perly. Děkuji

Zahradní ráj

Dobrý den Johano,
ano v každém z našich produktů se nacházejí pravé perly. K potvrzení jejich pravosti máme vystavený certifikát, který si můžete stáhnout. Doufám že vás naše odpověď uspokojila a přesvědčila k nákupu :-). Děkuji a přeji krásný den

Hani Va

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s materiálem přívěsku a řetízku, ze kterého jsou vyrobeny? Už jednou jsme si perlu objednali a náhrdelníku slezla stříbrná barva. Opravdu se jedná o stříbro?
Děkuji
 H.V.

Zahradní ráj

Dobry den Hani. U nas budte bez obav. Pracuji s vyssi kvalitou. Slitina kovu bez obsahu alergenniho niklu je osetrena dvojitou vrstvou rhodia. Tak nedojde k cernani a uz vubec ne sloupavani. Mate ale pravdu ze na trhu je mnoho prodejcu te nenizsi kvality a tem to produktum se vami posany problem muze stat. Dekuji a preji krasny den.

Helena Bartošová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké to jsou perly? Cena za dárkový set je opravdu malá, ale píšete že to jsou perly pravé, čemu se mi nechce věřit.:-)
Děkuji Helena

Zahradní ráj

Dobrý den Heleno,
opravdu se jedná o pravé sladkovodní perly. Pro vaše ujištění jsou na produktové stránce umístěny ke stažení certifikáty pravosti perel. Cena v akci je opravdu velmi nízká a tak neváhejte, k prodeji je určen jen omezený počet kusů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru