Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Slastné hýčkání v privátním wellness pro dva

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Royal Court Praha - Nové Město  (mapa) 190 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šárka Večeřová

Dobrý den,
ráda bych si zarezervovala 2-hodinový privátní pobyt ve wellness. Vyplnila jsem tam tedy na online rezervaci na stránkách Royal Court datum 30.10. , ale poté mi nešel nijak zvolit čas. Nabídka od 10:00,11:00, a 12:00 tam sice byla, ale nešlo nic zvolit a pokračovat v objednávce dál. Mohli byste mi s tím tedy , prosím, poradit?

Moc děkuji.

Royal Court

Dobry den, Sarka,
radi pro Vas udelame rezervace, pokud neslo to udelat pres webovu stranku, prosim Vas o zaslani Vasich udaju (tel.cislo, zvoleny datum a cas, cislo voucheru) na email front.desk@royalcourthotel.cz
Radi pro Vas vytvarim rezervaci a potvrzeni dostanete taky na email.

S pozdravem,
Aleksandra

Kristyna Riedelova

Dobry den, rada bych si zakoupila Vas 2hodinovy voucher, avsak potrebovala bych ho na termin 20.10.2016 ( za dva dny) ve vecernich hodinach (mame s pritelem vyroci). Chtela bych se tedy zeptat, zda by byl volny termin a zda li nebude pozde kupovat voucher dnes ci zitra (podke vasi reakce). Predem dekuji za odpoved a preji krasny zbytek dne :).

Royal Court

Dobry den, Sarka,
radi pro Vas udelame rezervaci, jenom bohuzel 20.10 mame vsechno obsazeno.
Pokud Vam nejde udelat rezervaci pres webovu stranku, muzete napsat nam na email front.desk@royalcourthotel.cz a posleme Vam aktualni volne terminy i na email.

S pozdravem,
Aleksandra

Evelina

Dobrý den, zaujala mě nabídka 2 hod privátního wellness. Při prohlížení rezervačního systému mi byly nabídnuty časy dopoledne a ve 12 hod, případně se objevila informace pro celý den „V tuto dobu je provozovna plně vytížena pro vybraný typ služby.“ Můžete mi sdělit libovolný termín během platnosti voucheru, kdy je možné využít 2hodinový voucher v době od 16 do 21 hod? Děkuji.

Royal Court

Dobry den, Evelina,
radi pro Vas udelame rezervaci, pokud neslo to udelat pres webovu stranku, muzete napsat nam na email front.desk@royalcourthotel.cz a posleme Vam aktualni volne terminy na email.

S pozdravem, Aleksandra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru