Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina

Zdravím. Ráda bych se zeptala na laserové odstranění rozšířených žilek na obou nohou, zda je úkon omezen časem do max. 60 minut nebo jak je to myšleno. Jde mi o to, abych předem věděla, že pokud mám rozšířených žilek na obou nohou větší množství, že si mám koupit dva vouchery apod. Děkuji za odpověď.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino. Ano, 1 voucher zahrnuje lékařskou péči v trvání 60 minut. Z toho je cca 15 minut konzultace, vysvětlení zákroku, následná péče po zákroku, atd. a cca 45 min. vlastní laserování. Paní doktorka se v dané době snaží „odlaserovat“ vždy co největší množství žilek. Rychlost postupu závisí ovšem i na Vás a Vaši spolupráci – jak často a jak dlouhé přestávky si přejete mezi přikládáním laseru. Některá ložiska bývají v citlivějších místech (např. oblast kolen, některé části stehen…), některá jdou docela dobře zvládnout i bez přestávek (obvykle lýtka), ale je to zcela individuální. Některé klientky si vybírají jen zcela minimální přestávky – to se potom toho stihne udělat mnohem víc nebo nejlépe všechno! (Raději Vás připravujeme „na nejhorší“, abyste potom při zákroku zjistila, že to není tak strašné a lze to v pohodě vydržet. Paní doktorka si místa předem nachladí, aby byl co nejvíce potlačen pocit štípání z proměny světelné energie na tepelnou.) Klidně si kupte vouchery dva, pokud toho máte víc, můžeme společně s Vámi naplánovat dvoufázový postup. Přejeme příjemný předvánoční čas a těšíme se na Vás!

Jana Velichová

dobrý den,Pod pojmem odstranění žilek se rozumí křečové žíly?Na jedné noze je mám viditelné druhá noha je na tom lépe.Měla bych zájem o odstranění …Jen nevím jak to myslíte.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Jano. Pod pojmem žilky se rozumí metličkové vaskulární léze o průměru do 1 mm. Ty lze krásně odstranit laserem. Jestli máte křečové žíly, tak to už bohužel musíte na operaci. Laser křečovým žilám už nepomůže. Žilky o střední velikosti (ani metličkové v průměru do 1 mm, ani křečové) lze odstranit sklerotizací (injekční aplikace séra do postižených lokalit), poté je nutné měsíc nosit kompresní punčochy. Laser a sklerotizaci umíme jako dermatologové, operaci křečových žil provádějí specializovaná cévní pracoviště. Přejeme hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru