Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho obvykle trvá čekací doba na zákrok (odstranění pihy)? Rozhoduji se zda jít na zákrok ještě nyní nebo až po letošním létě.
 Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Evo. Určitě pro Vás najdeme vyhovující termín ještě v lednu. Záleží, zda si přejete dopoledne nebo spíše odpoledne. Volná místa máme také v sobotu 14.1.2017 od 10:30 do 15:00 hod. Napište nám prosím číslo Vašeho voucheru a Vašeho telefonu. Ozveme se Vám 2.-3.1.2016 (jestli jste na dovolené apod.) a nějaký termín spolu vymyslíme. Hezký zbytek roku!

Martina

Dobrý den, mohou na jeden voucher ( odstranění znamenék ) přijít dva lidé? Děkuji za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Martino, voucher není možné rozdělit mezi několik osob. Do ordinace se vstupuje jednotlivě, lékaři se věnují každému pacientovi individuálně. Hezký den!

Sabina

Dobrý den,

odstraňujete i kondylomata? Děkuji za odpověď.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Sabino, kondylomata bohužel neodstraňujeme. Držíme Vám palce!

Petra

Dobrý den, rada bych věděla, proč je kontraindikaci kojení? Jedna se o použití anestezie nebo jsou jiné důvody? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Petro. Po dobu těhotenství a kojení máte změněnou hormální hladinu. To má souvislost s pigmentem. A sice v tom smyslu, že Vám při ošetření v době změněné hormonální hladiny v místě ošetření hrozí zvýšené riziko následného zpigmentování daného místa. Jinými slovy – my Vám sice odstraníme znaménko (3D kožní útvar), ale zároveň Vám vznikne 2D tmavá pigmentová skvrna, se kterou už jen těžko půjde něco udělat. A to byste nejspíš nechtěla (my také ne). A to tím spíš, je-li útvar k odstranění umístěn někde na hodně viditelném místě (obličej, dekolt, ramena…). Pokud máte to znaménko někde „schované“, kde je Vašemu okolí za běžného provozu skryté, tak je to na Vašem zvážení. Ale obecně doporučujeme všem maminkám nejdříve ukončit kojení a poté přijít. Pokud byste chtěla, ozvěte se nám. Domluvíme se s Vámi na dalším postupu. Snad Vás potěšíme. Přejeme klidný večer a těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru