Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Delikátní francouzská sušená panenka ze 100% vepřového masa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea

Dobrý den, když si koupím 3 ks vepřové panenky poštovné je jedno 100 kč?
děkuji, Andrea

Deliakaas s.r.o.

samozřejmě, proč by jste platila za každou 100kč – jedna krabička – jedna stokoruna :-)
 Jarda

Dáša Enochová

Dobrý den, nebylo by možné zaslání přes Zásilkovnu? Přece jenom pro mimopražský zákazníky se nám to trochu prodraží díky dopravě…

Deliakaas s.r.o.

dobrý den,
můžeme Vám jí poslat. nevím jak funguje zásilkovna
 Jarda

Jakub Samek

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli zda by si panenku nešlo vyzvednout 1.listopadu, dříve jsem se do Prahy nedostanu a posílat přes PPL domu nechci.
Děkuji za odpověď Jakub

Deliakaas s.r.o.

výjimku lze udělat,zastavte se 1. listopadku – pošlete mi prosím na náš email vaše jméno.
děkuji Jarda

.

Dobrý den, je toto maso skutečně pouze ze 100% vepřové panenky?

Deliakaas s.r.o.

ANO maso je opravdu s tohoto druhu masa.

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to s dopravou. Firma, která zboží odesílá má na stránkách cenu dopravy 149,–Kč/l balík. Jak to tedy je? A ještě prosím může být v balíku např. 3× šunka? Děkuji Lenka

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den,
balik v rámci slevomatu 100kč.

Evelina

Ještě jednou nikoli dotaz, ale reakce na zmínku v jednom hodnocení, že je nutné mít při vydání zboží s sebou QR kód. Je to vítáno, ale když jsem nadiktovala opsané číslo voucheru z papírku, nebyl s označením voucheru a vydáním zboží žádný problém.

Deliakaas s.r.o.

Tak to jsem rád že jste to upravila, měl jsem pocit že to berete jako stížnost. Ten QR kod je pro nás prostě jednodužší a já jako postarší pán, který vidí špatně na blízko a zatím se brání pocitu,že si musí koupit brýle ( unikám realitě blížícího se stáří) je prostě QR kod jednodužší a tak ho velmi vítám.
Děkuji Jarda

Evelina

Nemám dotaz, ale reaguji na hodnocení Miloslavy z 13.10., kdy si vyzvedávala šunku po 12. hod. Na voucheru je jasně uvedeno, že vydávání zboží začne 13.10. od 14 hod. Chápu, že se jí nechtělo přijít jindy, když už tam byla, ale drobné komplikace s vydáním šunky si mohla odpustit dodržením času uvedeného na voucheru. Já to udělala a vše v pohodě :-)

Deliakaas s.r.o.

Děkuji za podporu. I já se domnívám a napsal jsem to paní, že kdyby dodžela čas výdeje bylo by vše v pořádku.
hezký večer Jarda

Iva Šustrová

Dobrý den, dnes jsem si objednala Francouzskou šunku..platba převodem.Nejsem z Prahy je možné touto cestou požádat o telefon na službu, která by mi jí poslala poštou.Děkuji Iva

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den,
zašlete nám na firmu syryfrancie@seznam.cz Váš voucher a adresu. Zboží Vám po něděli můžeme zaslat. Cena dopravného a balného je 100kč.
Děkuji Jarda

zbyněk švec

Dobrý den jen jsem chci zeptat bohužel už nelze zakoupit voucher na 3 ks škoda jen čekal jsem a mrzí mne ze nikde nebylo uvedeno ze je toto omezeno počtem prodaných ks nebo Prosím bylo někde označeno max počet vocheru? Děkuji jinak hold bude nákup pu kuse.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zbyňku,

moc mě to mrzí, ale bohužel je již opravdu vyprodáno. Vždy jsou napočítány kusy pouze dohromady ke všem variantám, u jednotlivých to zatím bohužel není, ale už pracujeme na změně :-)

Hezký den. Míša

Jana

Dobrý den,
je prosím možné vyzvednutí také o víkendu?
Děkuji a s přeji hezký den

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den
velmi se omlouvám,ale bohužel o víkendu to nelze. Pokud jste z Prahy nebo blízkého okolí a jiná možnost pro Vás neexistuje, zařídím aby Vám zboží bylo doručeno. Samozřejmě ve velmi ojedinělích případech.
Přeji příjemný den
 Jarda

Lukáš Černý

-Toto běžně nedělám.
Dali jsi jen ubožák a nic jiného a ke všemu trpíš nějakým komplexem, jinak by jsi tu nepředváděl to trapné divadlo, takže vem si prášek na hlavu a neotravuj tedy.

  • Nyní k akci, jsem rád že tato pochoutka je opět v akci za tuto super cenu ( nepojedu do Francie kde je možná levnější o pár Kč, nebudu toho kupovat tisíce ks :-)) a jde se nakupovat :-)
Deliakaas s.r.o.

Dobrý den
Děkuji za podporu a děkuji za ocennění našeho skvélého výrobku.
Přeji všem dobrou chuť.
 Jarda

vojta

Dobrý den,
původně jsem nechtěl, ale zareaguji. Panenku jsem si poprvé letos zakoupil také ve Francii (při návštěvě EURO šampionátu)
Byla to výtečná delikatesa, která nebyla ani drahá (cena za 2×200g zde zmíněná p. dali byla asi nějaká akce, zas tak levné to nebylo :-) )
Nejlevnější panenka k sehnání zde v CZ je za 160Kč, takže pro mne akce na slevomatu jednoznačně nejlevnější a nejvýhodnější.
Asi jste měl špatné ráno a myslel si, že to pravé podnikání je jet do Francie, nakoupit panenky za 3tis Eur a tady je prodat za 2tis :-(
Já mám slevu v SIKO 50% a klientům dávám běžně max 10 a věřte, že jsou rádi i za tu 10% slevu, protože by ji jinak nedostali.
Nehleděna to, že určitě bude hrazen i nějaký ,,poplatek ´´ slevomatu ze strany firmy.
Btw nedávno jsem si koupil se svou club slevou v tescu v Praze Pilsner za 0,54EUr :-)
Se nenervujte, žijem jen jednou, já si koupim multipack 3ks panenky a snad jedna zbyde i někomu pod stromeček .. když je předemnou někdo schová
Já doporučuji !!

Deliakaas s.r.o.

Já jsem v klidu, přesně tak- žijeme jen jednou a je každého věc co prodáva a zač to prodává.

dali

Diky za milou odpoved. Marne hledam, kde jsem vas napadal. Jen jsem vyjadril smutek nad ceskou praxi, kde je zapadni zbozi nehorazne predrazovano s poukazem „je to zahranicni, tak platte“. Pokud v prodejne zdrazujete zapadni zbozi JEN o 70% (195Kc misto 115Kc) a hajite se, ze jste lidumil, protoze textil je predrazen o 300%, skvele.

Nevadi, kupce mate, prosperujte, ale bohuzel je smutne, na co jsou Cesi ochotni pristoupit.

Deliakaas s.r.o.

Nejsem lidumil.
Francouzi bohužel nejsou ve slevách tak vstřícní i co se týká nákupu v rámci velkoobchodu. Možná by jste se divil zač panenku nakupujeme, ale ujišťuji Váš,že účelem je v první řadě nabídnout solidní výrobek českému zákazníkovi. Rozhodně na tomto výrobku nebohatneme jak si myslíte. Pokud Vám náš výrobek chutná, tak jsme rádi a děkujeme i za skvělou reklamu, kterou jste nám poskytl neboť víme,že jste si koupil v zahraničí panenky 2 a když jste zavítal na tuto akci,evidentně Vám chutnala. Snad Vás tak vysoká cena 139kč nebude trápit a opět si jí u nás zakoupííte. Hezký den. Jaroslav.

dali

Dekuji mnohokrat za vysvetleni vasi obchodni strategie. Takze kdyz neco stoji ve Francii 115Kc (Maloobchodni cena, pro vas pri vetsim odberu patrne mene), tak to u nas budu prodavat za 195Kc a na Slevomatu nabidnu uzasnou slevu na 139Kc. A povazuji za vybornou cenu, protoze to je levnejsi nez si pro to zajet do Francie. Krasna ukazka vychodoevropskeho byznysu. SMutne.

V civilizovanych zemi (zapadne od nas) to takhle nefunguje. Kdyz jsem v Berline kupoval Pilsner Urquell za 0.69EUR, nikdo mi tam k cene jizdenku Berlin-Praha nepripocitaval.

Deliakaas s.r.o.

Vážený pane,
Opravdu nevím oč Vám jde. Můžete si panenku koupit třeba ve firmě víno Hruška za 210kč, nebo V Brně za 260kč. Nechápu co tady zrovna vy řešíte. Napadáte nás tady z našeho obchodu a haníte práci kterou děláme včetně naší nabídky. Proč nejdete nadávat firem co vozí Parmazán ,na který jsou přirážky, nebo proč nejdete hanit oblečení na kterém mají prodejci i 300% . Podívejte, kupte si vysočinu a k tomu rohlík a pokračujte dál. Nikdo Vás nenustí si toto zboží kupovat. dejte si v Německu české pivko, kupte si ve Francii panenku a nechovejte se jako hlupák. Hodně zdaru.

Otto Ečer

Dobrý den, dá se u vás platit platební kartou? Nakoupil bych si ještě nějaké sýry a hotovost moc u sebe nenosím. Děkuji…

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den,
Zboží se bude vydávat u kamaráda ve vinotéce, myslím že kartou to již lze,ale když tak se podívejte na web vinotéky.
Příjemný večer
 Jarda

Vilém Mikeška

Dobrý den,
jak je to prosím s možností dopravy a její ceny? Děkuji

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den.
Již v minulé akci jsme zasílali na adresu. Cena dopravy a balného je 100kč…Funguje to tak,že nám pošlete čísla voucheru nebo voucherů na email a mi Vám panenky zašleme firmou PPL.
Hezký večer.
 Jarda

martina

Je, prosím, potřeba uskladnění v lednici?
Děkuji

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den,
ne nemusíte.
Příjemný den.
S.

dali

No, ono i 200g je malo. Taky jsem si ji koupil na jare v minule nabidce, je dobra – ale pak jsem si vyfotil obrazek ve francouzskem supermarketu: 2× 200g Saint Agaune za 7,4EUR. Vynasobte si sami. Dovoz patrne soukromym letadlem.

Deliakaas s.r.o.

Vážený pane.
Děkuji za Váš příspěvek. V současné době stojí ve Francouzském hypermarketu 115kč. Předpokládám,že jste si do Francie pro ni jen tak nedojel,ale že jste tam byl služebně a nebo na dovolené. Naše cena zde je 139,–kč tudíž o 24,–korun dražčí a pokud umíte počitát, tak jistě uznáte že do Francie do Paříže je to 1100km, a tudíž by Vás panenka vyšla celkem při spotřebě 5l/nafty na 100km s cestou zpět na 3164kč. Bohužel většina lidí nemá tu možnost jako vy si jet koupit panenku do Francie za 3164,– a tak si jí rádi koupí zde. Příjemnou cestu :-)

Marcela

Dobrý cena je za 100g? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo,

cena je za 200 g, 100 g by bylo málo :-)

Hezký den. Míša

Jarka Kasíková

Dobrý den, jaká je expirace? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko,

datum expirace je do 31. 12. 2016. Určitě to však do té doby sníte, ani se to u vás neohřeje :-)

Hezký páteční den. Míša

Martin

Jaký je , prosím, deklarovaný obsah soli?
Děkuji

Lukáš

Dobrý den,
výhodnější varianta po 5ti kusech jako minule nebude?
A minule slibované větší balení (cca 400g?) také nakonec nebude?
Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši,

zatím bohužel nemáme v plánu. Děkujeme vám však za tip, pokusíme se tedy, aby se u nás při příští akci objevili tyto varianty :-)

Hezký páteční den. Míša

Deliakaas s.r.o.

Dobrý den,
Akce na 5 kusů bude při dalším prodeji.
hezký den. Jarda

Deliakaas s.r.o.

Jo větší kus bude,ale v omezeném množství…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru