Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Velká fotokniha pro vás i nejmilejší dárek pro babičku

4,8 / 5 Bontia 744 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
DariaM

Chtěla bych voucher věnovat jako vánoční dárek, dá se prodloužit platnost voucheru, do ledna/února 2017.

Bontia

Dobrý den, avizovaná platnost poukazu by měla být dodržena. Pokud však posunutí termínu nutně potřebujete, kdykoliv nás můžete kontaktovat pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new. Na rozumném prodloužení platnosti se určitě dohodnout lze.

Mějte se hezky.
 Martin

Petra Frydrychová

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné pracovat i s naskenovanými starými fotografiemi? A v jakém formátu by se měly skenovat, v JPG? A obsahují fotoknihy i texty? Děkuji za info.

Bontia

Dobrý den, Petro, Bontia Studio umí pracovat s formáty JPG, BMP, TIFF, GIF, PNG a PNG s alfa kanálem, viz informace na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/67-formaty-obrazku. S naskenovanými fotografiemi určitě pracovat můžete. Doporučuji Vám však věnovat zvýšenou pozornost jejich kvalitě. Pokud jde o texty, samozřejmě je do fotoknih vkládat lze. Program nabízí celou řadu zajímavých písem, které můžete použít. Doporučuji Vám podívat se na krátké video tutoriály k práci s texty na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/242-texty.

Mějte se pěkně.
 Martin

Monika Benešová

Dobrý den, když si koupím voucher na knihu i na kalendář, lze tuto objednávku sloučit za jedno poštovné děkuji

Bontia

Dobrý den, Moniko, hromadné objednávky je možné vytvořit pouze v případě stejných typů produktů (např. více fotoknih, nebo několik fotokalendářů). Knihy a kalendáře vyžadují rozdílnou technologii výroby a také balení. Proto je není možné expedovat dohromady.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

knerik

Dobrý den, je možné v rámci slevy navýšit počet listů objednávané fotoknihy?

Bontia

Dobrý den,

v rámci této akce lze zakoupit poukazy výhradně na knížky s uvedenými počty stran. Poukazy nicméně můžete nadále použít v objednávkách knížek s vyšším počtem stran. Doplatek za stránky navíc je vždy automaticky vypočítán během objednávky knihy.

Mějte se hezky.
 Martin

Kučerová

Dobrý den, při zakoupení knihy s 32 stranami vznikne kniha o 16 listech nebo 32 listech? Děkuji, Kučerová.

Bontia

Dobrý den, jedná se o počet stran. Počet listů je tedy poloviční.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Radka Pietraszová

Dobrý den, je možné objednat znova už udělanou fotoknihu? Zůstává to někde uložené nebo by se muselo vše udělat znova? Chtěla bych totožnou, jako jsem dělala loni, ale přidala bych si tam ještě další stránky.. Díky za info, R

Bontia

Dobrý den, Radko, pokud jste z Vašeho počítače cíleně nemazala databázi knížek, po opětovném zapnutí/nainsta­lování Bontia Studia byste Vaše fotoknihy měla být schopna opět zobrazit a editovat. Pokud tomu tak nebude, napište nám pomocí chatu nebo stránky http://podpora.bontia.cz/new. Ověříme, zda Vaše data ještě máme.

Mějte se pěkně.
 Martin

Mirjana Šimíčková

Dobrý den, bude do Vánoc nabídka XL fotoknihy konkrétně 24,5 × 30 cm? Máme jich už pár doma a je to úzasný rozměr. Rozměr 21,6× 27 máme taky, ale je malý. :( Děkuji a přeji hezký den.

Bontia

Dobrý den, Mirjano, obsah následujících akcí plánujeme. Vámi uvedenou variantu tedy nemohu vyloučit, ale také ani potvrdit. Pokud budete mít zájem o rozměr, který není dostupný v některé z aktuálních akcí, doporučuji Vám věnovat pozornost nabídce na našich stránkách www.bontia.cz.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Svedova

Dobry den, pokud v prubehu tvorby kniky zjistim, ze potrebuji vice stran, je mozne vytvorit vetsi knihu nez na kolik stran mam voucher a doplatit pri objednavce? Dekuji, Svedova

Bontia

Dobrý den, ano. Můžete objednat fotoknihu třeba i s maximálním počtem 160 stran.
Doplatek za stránky navíc je vždy automaticky vypočítán během objednávky knihy. Cena za každých 8 stran navíc se pohybuje mezi 50 a 60 Kč. Mějte se pěkně. Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru