Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sladké posezení v Caffé Italia s 2 teplými nápoji a 2 dezerty dle výběru

4,7 / 5 Restaurace Caffe Italia Praha - Staré Město  (mapa) 365 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Monika

Dobrý den, lze v restauraci kouřit? Děkuji

Restaurace Caffe Italia

Dobrý den,
V jedné části naší restaurace je možno si zakouřit.
Jan Kníže, manager restaurace

Nicol Halamová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné využít 50% slevu i na české speciality a hamburger? Děkuji předem za odpověď. S pozdravem Halamová

Restaurace Caffe Italia

Dobrý den,
Děkujeme za Váš zájem o Caffe Italia. Samozřejmě je možno využít slevu 50% na celý sortiment nápojů a pokrmů včetně aktuálních sezonních nabídek naší restaurace!
Krásný adventní čas, Jan Kníže, manager restaurace

Bára

Dobrý den.
Je možné využít horký nápoj ve voucheru na bílou vanilkovou čokoládu?
Děkuji za informaci.

Restaurace Caffe Italia

Dobrý den,
Ano Váš horký nápoj může být i bílá vanilková čokoláda.
Těšíme se na Vaší návštěvu!
Jan Kníže, manager restaurace

Věra Vaňková

Dobrý den, chci se jen zeptat, pokud bude na zahrádce volno, je možné, abychom využili posezení s tímto voucherem zde, přesto, že uvádíte, že to není v nabídce? Loni nám to bylo umožněno a bylo to fantastické, výhled na vánočně vyzdobený Staromák a úžasné zákusky a káva od vás byl pro nás nezapomenutelný zážitek, který bychom si letos rádi zopakovali, navíc bychom rádi pozvali i naše hosty z větší dálky. Děkuji za info

Restaurace Caffe Italia

Vážená paní Vaňková,
Děkujeme Vám za zachování přízně i v letošním roce. Je mi líto, ale z kapacitních důvodů a množství prodaných voucherů nabízíme posezení pouze uvnitř naší restaurace, jak je uvedeno v nabídce.
Hezký zbytek víkendu, Jan Kníže, manager restaurace

Eva H.

Dobrý den paní Havlíčková, nedá mi to, abych se nezastala Caffe Italia, opakovaně jsem byla zákazníkem této restaurace i při akcích Slevomatu, o které bývá obrovský zájem, protože restaurace je na výjimečném místě, disponuje výjimečně vkusným nádherným historickým prostředím, káva s dezerty, ale i ostatní občerstvení jsou skvělé. Akce stojí rozhodně za to i přes uvedenou podmínku. Ta se mi zdá při skutečně velkém zájmu pochopitelná.

Kateřina Havlíčková

Dobrý den,
rezervace na kávu a dezert 3 dny předem? No to je snad vtip!!!. Na husu, steak, 5 chodové menu stačí den a na kávu chtějí 3? Ani zadarmo…Nic proti Slevomatu, ráda u vás nakupuji, ale toto je HODNĚ mimo. Podmínky jistě stanovuje zadavatel, ale tohoto bych poslala do háje.

Restaurace Caffe Italia

Dobrý den slečno Havlíčková,
Je mi líto, že Vám naše podmínky nevyhovují. Po několika letých zkušenostech s touto akcí, kdy si hodně našich hostů nechá výběr voucheru na poslední týden, jsme zvolili tuto pro vás „hodně mimo“ podmínku. Lépe tak můžeme individuálně vyjít požadavkům našich hostů a nabídnout jim jiný vyhovující termín v závěru naší každý rok velmi úspěšné akce.
Přeji Vám hezký den,
Jan Kníže, manager restaurace

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru