Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Báječné fotoknihy s potiskem desek zdarma

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 2 590 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Nika

Dobrý den, objednala jsem si fotoknihu Smart A5 – H06 a zajímalo by mne, jak je to s tím technickým prostorem, pokud vložím na dvoustranu např. 2× panoramatické foto pod sebou, tedy přetáhnu přes tento prostor na 2. stranu – bude v tomto místě fotka přerušená nebo co můžu ve výsledku očekávat…? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den
Celý prostor tedy i za technologickou čárou musí být vyplněn. Pokud tam necháte bíle místo, může se stát že budete mít v knize bílý proužek.To se bavíme o pozadí. Fotky a texty by měli bát umístěné mimo technologický prostor. Více info najdete zde
http://fotoknihy-mcl.cz/ je to i s obrázkem v dolní třetině stránky . Snad je to srozumitelné. :-)

Pokud se bavíte o prostředku knihy, tam žádné přerušení nebude.

Iva

Dobrý den, za jak dlouho po platbě přijde voucher? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo,

pokud budete platit kartou online, voucher dorazí ihned, v případě bankovního převodu to trvá 2–3 pracovní dny.

Hezký den. Míša

Libuše Weinerová

Dobrý den, zakoupila jsem voucher na knihu K06, nechce se mi stahovat program, protože mám omezené data na stahování a i místo na počítači, mohu knihu vytvořit online? koukala jsem do nabídky a v nabídce se zobrazuje jen asi 50 stránek, tedy budu muset přidat 30 stránek, abych dostala nabídku, kterou jsem zakoupila? nebo opravdu musím stáhnout program a vytvořit ji v něm. a druhá otázka je, jak to bude s těmi přikoupenými stránkami? mohu je poslat stejně jako poštovné případně doplatit při přebírání na zásilkovně?

Computer MCL Brno

Dobrý den
50 stránek je technologické minimum. Přidáte si potřebný počet stránek. Pokud to nebude stačit, mužete si přidat další. Stránky navíc pak zaplatíte spolu s poštovným.

Kateřina Vargová

Dobrý den, chci se zeptat, do kdy musím poslat knihu do tisku, abych to stihla do Vánoc? Pokud dotaz byl, omlouvám se, nevšimla jsem si… Díky

Computer MCL Brno

Dobrý den,
Ono je to těžké. Máme nějakou výrobní kapacitu. Pokud by to lidi posílali tak nějak lineárně, dokázal bych nějak reagovat. Problém je, že my řekneme nějaké datum a pak všichni lidi to berou jako že je to dané. Ovšem v okamžiku kdy k nám na poslední možný okamžik dorazí tisíce zakázek, bude všechno jinak i náš systém má nějaké technické limity. Takže lepší je říci a to všem, nenechávejte si to na poslední chvíli. Vyhneme se problémům.

Jana

Dobrý den,
objednala jsem si 1 voucher na fotoknihu H12 a 4 vouchery na fotoknihu H11. Vytvořila jsem již fotoknihu H12 a tu samou bych chtěla i pro zbylé 4 fotoknihy typu H11, tj. totožné knihy jen o menším formátu a případně ubrat nějaké stránky. Chci Vás požádat o radu, zda je možné u vytvořené knihy H12 pouze nějak přenastavit formát na H11? Nebo je nutné vytvářet album celé od začátku? Děkuji za radu.

Computer MCL Brno

Zkuste příkazem „soubor“ „objednat další kopii“ „Identickou“- ne. a zvolit H11

Pokud to nepůjde, nedá se asi nic dělat , ale věřím, že to půjde :-)

Hanka

Dobrý den, chtěla bych si objednat 5 ks stejné fotoknihy, musím mít 5 voucherů? A zašlete mi 5 fotoknih v jedné zásilce za jedno poštovné?
 Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, ke každé fotoknize potřebujete jeden voucher. Pokud zašlete fotoknihy na stejné objednací údaje v rámci 24 hodin, budou objednávky sloučeny a zaslány v jednom balíčku.

Monika

Dobrý den,
zakoupila jsem 2ks této fotoknihy, tedy za částku 598Kč,–přišel mi jeden kód voucheru, který jsem použila pro výtisk dvou (růžných) fotoknih.
Uznali mi pouze jednu knihu ,protože jsem získala jeden kód.
Jak mám nyní řešit? Knihy chci samozřejmě vytisknout obě.


díky ,Monika

Computer MCL Brno

Dobrý den, pokud jste si zakoupila dva kusy voucheru musel Vám Slevomat zaslat dva vouchery. Prosím zkontrolujte PDF s voucherem, zda nemáte druhé číslo na další straně.

Helena

Dobrý den, jde prosím navýšit na 120 stran viz váš web (zvýšení ceny o 36 Kč za 2 strany)? Děkuji, Helena

Computer MCL Brno

Dobrý den, U fotoknihy H18 je limit 156 stránek.Platí to co je uvedené v této akci.

Helena

Dobrý den, fotokniha H12 30×30 – kolik je možné prosím vložit fotografií na stránku? Budu tisknout velké množství fotek, standartně asi 10×15 či 9×13, je to tedy tak, že se na jednu stránku vejde 6 fotek vel 10×15? Nebo jsou nějaké technické rezervy na okraje a popisky atd? Děkuji předem, Helena

Computer MCL Brno

Dobrý den. Vše záleží na Vás. Velikost a počet fotek můžete libovolně měnit. Nejste ničím limitována. Snad je můj soukromý názor, že méně je někdy více. Někdy mě fotoknihy zákazníků připomínají album se známkami. Ale to je nakonec každého volba.
Holt každý má jiné priority.

Karolína Bromová

Ano mám to vyrovnané přes „vyrovnat“, přesto to v náhledu celé knihy vyrovnané není. Snad to bude v pořádku.

Karolína Bromová

Dobrý den, mám fotky vyrovnané k jedné straně, při velkém přiblížení jsou vyrovnané, ale v náhledu fotoknihy mi to stále ukazuje, že nejsou v rovině. Bude to při tisku v pořádku? A jde poslat na jedno poštovné 5 fotoknih a 4 kalendáře nebo kalendáře musí být poslány zvlášť ?
Děkuji ze odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den.
Když to nevidím, těžko řící . Ale pokud si označíte obě fotky ( nebo více), tak pravým tlačítkem „vyrovnat“ a je tam spousta možností. Zkuste.
Pokud vše pošlete zhruba ve stejnou dobu cca 48 hodin a bude to na 100 % shodná adresa ( do poslední čárky) tak se u nás vše sdružuje automaticky a posíláme to na jedno poštovné.

Adam

Dobrý den,

ještě by mě prosím zajímalo, budou fotky v rozlišení 1600×1200 px vypadat hezky v Albu H12 když budou přes celou stránku?

Computer MCL Brno

Dobrý den, program Vám automaticky fotografii zkontroluje a v případě, že by nebyla dostatečně fotografie kvalitní bude Vás informovat.

Adam

Dobrý den,
proč je fotokniha H12, která je velikostně menší, levnější než K25? Je K25 nižší kvality?

Která fotokniha je vhodnější pro širokoúhlé fotografie? H12 či K12? Nebude problém se čtvercovým formátem H12?

Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, technika tisku je stále stejná. Tedy stejná velikost obrázku bude ve všech našich knihách stejně vypadat. Rozdíl je jen v technologii vazby. K25 má kovový hřebet který je vidět, H12 je naše standartní kniha. Vzhled knihy by měla být Vaše volba. Nevím jak to chcete udělat. Každému se líbí něco jiného.

Šárka

Dobrý den,
když objednám voucher na fotoknihu H06 80 stran, stačí na Vašich stránkách vytvořit knihu H06, kde je přednastavených 52 stran a doplnit počet stran do 80? Potom bude za cenu 299 Kč?
Děkuji za odpověď. Šárka

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano je to tak jak píšete.

Michaela

Dobrý den, je možné potisknout pevnou obálku obrázkem až do krajů, nebo pouze v rámci vymezeného „technického prostoru“? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, aby neměla obálka bílé proužky je vhodné vložit fotografii jako pozadí. Klikněte prosím na fotografii pravým tlačítkem a zvolte velikost fotografie jako pozadí.

Martina

Dobrý den, je možné využít i méně stran, než je nabízeno? Např. u Fotoknihy Smart A5 je 80 stran, využila bych 52 stran… Děkuji :-)

Computer MCL Brno

Dobrý den

Ano to je možné.

Lucia

Dobrý deň, je možné fotoknihy zaslať aj na Slovensko? Ak áno, líšila by sa cena poštovného? Ďakijem.

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano určitě zasílám i na Slovensko za 3,90 euro.

Barbora

Dobrý den, dají se vpisovat popisky k daným fotografiím, když vytvářím knihu v programu? Děkuji

Computer MCL Brno

Ano, dá.

gabriela

Dobrý den,
jaká je kvalita papíru? děkuji za odpoved

Computer MCL Brno

Dobrý den, fotoknihy se tisknou na papír 170 g/m2 Lesk.

Jana

Dobrý den, je nějak omezen počet voucherů?

Computer MCL Brno

Dobrý den, na osobu počet voucheru není omezen.

Petra Koupilová

Dobrý den, uvažuji o zakoupení knihy Ideal MAX a chtěla bych se zeptat, kolik fotografií je možné vložit na jednu stránku. Děkuji za odpověď

Computer MCL Brno

Dobrý den, záleží na Vás. Můžete na stranu vložit jen jednu fotografii ale také klidně 10. Šablony máme velmi variabilní a můžete je zcela dle své libosti měnit.

Lucie

Dobrý den, tisknete fotoknihu na fotopapír? Děkuji Lucie

Computer MCL Brno

Dobrý den. Pokud fotopapírem rozumíte papíry pro chemickou cestu tak ne. Je to digitální tisk. Tiskne se na lesklé křídové papíry.
Označujeme je jako fotopapíry, protože jsou určeny pro tisk fotografii.

Anna

Dobrý den, bohužel jsem propásla akci na fotoknihy formátu A4, bude se tato akce do Vánoc ještě opakovat? Předem děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, v současné době nemáme konkrétní informace, zda bude další akce. Prosím kontaktujte nás případně na info@mcl.cz

Niklova

Dobrý den,kdy nejpozději je potřeba poslat podklady,aby se fotokniha H12 stihla do Vánoc?Dekuji,Ni­klova

Computer MCL Brno

Dobrý den. Doufáme tak do 16,12, jenže … pokud to všichni vezmou doslova a 16.12 k nám dorazí 5 000 objednávek může být problém. Jsme také jen lidi. Proto je lepší nenechávat to na úúúúplně poslední chvíli.

Niklova

Dobrý den,je možné u H12 zvolit více stran?Kolik by stalo celkem 150 stran,pro­sím?Dekuji,Ni­klová

Computer MCL Brno

Dobrý den, u fotoknihy H12 je maximální počet stran 120. Větší množství stran bohužel není možný. Každé 2 strany navíc jsou za 36Kč.

Edita

Dobrý den, bude k fotoknize i faktura kvůli založení do účetnictví, prosím?
Děkuji, Edita

Computer MCL Brno

Dobrý den, faktury zasíláme na požádání elektronicky.

Eva

Omlouvám se za předchozí dotaz. Už jsem to zde našla.

Eva

Dobrý den, lze u knihy H11 mít více stran jak 80? A jaký by byl příplatek za případné další strany? A potisk desek v ceně se týká pouze H06? Děkuji za odpověď.

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano fotokniha H11 může obsahovat až 120 stran. Příplatek za strany navíc je 24Kč za každé 4 strany. Potisk desek je v ceně u všech fotoknih v této akci.

Merlin Merlin

Dobrý den,

můžete sdělit na čem tisknete, druh tisku, gramáž stránky, zda lze zvolit mat nebo lesk, dpi / rastrová kvalita tisku ? Děkuji Vyčítalová

Computer MCL Brno

Dobrý den
Tiskneme na dvou strojích Xerox C1000

Technická specifikace
Technologie 32-paprsková laserová technologie, nový typ toneru (EA-low melt), který poskytuje matný tisk, parciální lakování, Digital Blanket, rozšiřuje škálu vstupních materiálů, které lze spolehlivě potiskovat od 55 do 350 g/m2
Formát max. velikost papíru 330 mm x 488 mm
Rychlost tisku 100 A4 4/0 CMYK str/min pro všechny gramáže
Rozlišení 2400 × 2400 dpi / 1 bit

Papír 150–170 gr. standartně lesk na vyžádání (za příplatek 100 Kč) můžete mít i mat, ale myslím že to není dobrý nápad, tisk to přece jen překryje.
Fotokniha je nastavena na 300 dpi.
Stačí tak ?? :-)

Jana

Dobrý den, je možné poslat 3 knihy na jedno poštovné? Děkuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den,
ano je to možné. Prosím odešlete objednávky postupně na stejné objednací údaje do 24 hodin.

Zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik se mi cca vejde fotografií na 80 stran? Popřípadě kolik mohu umístit fotografií na jednu stránku?

Computer MCL Brno

Dobrý den,
počet fotografií není žádným způsobem omezen. Záleží na Vás jak si jednotlivé stránky vytvoříte.

Nikol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda v případě zakoupení voucherů na více fotoknih je možné odeslat všechny objednané knihy na jedno poštovné. Děkuji za odpověď

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano je to možné. Pokud objednávky pošlete za sebou na stejné objednací údaje automaticky se sloučí a budou Vám odeslány v jednom balíčku.

Lucie

Dobrý den, platí 80 stran u H07 za 299? Děkuji za odpověď a hezký zbytek dne

Computer MCL Brno

Dobrý den, přesně tak jak je uvedeno ve slevové akci. Fotokniha H07 80 stran za 299Kč.

Jitka

Dobrý den, když je platnost voucheru do 16.1., znamená to, že do 16.1. se musí objednávka odeslat k vám? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, ano přesně tak. Do daného data je potřeba aby objednávka s voucherem byla u nás.

Natka

Dobry den.
Esli delate pismena v jinym jazyce?
Dekuji.

Computer MCL Brno

Dobrý den, omlouvám se ale můžete prosím více specifikovat Váš dotaz. Děkuji. Případně nás kontaktujte na info@mcl.cz.

Martina

Dobrý den, každý rok jsem u vás díky Slevomatu dělala knihu A4. Můžu mít drzý dotaz, jestli se také objeví ve slevomatové nabídce? Ráda bych, aby ji naši a tcháni měli do série :-) Jsme vždy moc spokojení:-) Děkuji :-) Martina

Computer MCL Brno

Dobrý den, bohužel v současné době nemám přesné informace, v jaké době budeme mít akci na A4. Zkuste nás prosím kontaktovat na info@mcl.cz. Jsme velmi rádi, že jste s námi spokojená :).

Eliška

Dobrý den. Pokud si zakoupím knihu H12 musím využít všech 104 stran? Potřebovala bych pouze asi jen 90…nevadí to? Děkuji

Computer MCL Brno

Dobrý den, určitě můžete využít i méně stran.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru